Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
ojej ! :D się wykropkowało .... :D *borowiki :P

Gość nieeee kolejna taka sama
nie lubię zbierać grzybów, ale zjeść chętnie :) a do term rzymskich NIGDY nie pójdę. Nie dla mnie takie atrakcje :) Jestem zdecydowanie tekstylna :)

Gość Mariolka14
Cześć Niestety Sauna ludzie są bezwzględni,co niektórzy nie zasługują nawet na to,żeby nazwać zwierzętami:( Mówisz,że borowiki zdrowe,a trzonek też?:D

Gość Mariolka14
Nie ma nikogo?

A ja byłem wczoraj w Saunach w Termach R i była znakomita atmosfera. No i wspaniałe seanse. Jeden Seans z Witkami brzozowymi który lubię. Szkoda że tak mało kiedy jest ten seans.

Gość Mariolka14
Na dzikim zachodzie też ładnie było,tylko zimno brrr. Jarek to w jakim stanie są Twoje plecy,bolą takie rózgi?

Już niebawem 25 Października 3 urodziny Term R Oj to dopiero będzie uroczystość. Może ktoś da się zaprosić na taką Urodzinową uroczystość?? Ja co roku będzie dużo niespodzianek Tort kawa pieczony prosiak i wiele innych rzeczy.

Gość Mariolka14
Sam prosiak kusząco brzmi:)

Dlaczego miały by boleć??!! Wręcz przeciwnie był to znakomity masaż. Nawet dwa razy siedziałem na tronie biczownika.

No i nie tylko Prosiak będzie dużo więcej Lampka szampana sałatki Tort z kawą jak już wspomniałem i jeszcze inne ciekawe atrakcje. A co było nie tak w tym co pisałaś o Saunie wczoraj.

Gość Mariolka14
To nie to:) Chodziło mi o to co sauna w lesie zastała.

Gość Mariolka14
Sałatki też bym pochytała,przepadam za nimi,zwłaszcza po grecku,pycha:D

A teraz kumam. Chodzi o to że ludzie śmieci do lasu wywożą. No też nie raz widziałem sterty śmieci w lesie. Trzeba by takiego delikwenta bardzo wysoko karać nawet 100,000 To może by odstraszyło ludzi.

No to wpadnij do mnie mam akurat jarzynową sałatkę. Sam robiłem Warzywa z rosołu szkoda żeby się zniszczyły wiec zazwyczaj robię z nich sałatkę lub mama kroi do jakich zup.

Gość Mariolka14
Też tak myślę,ale takim ludziom nawet kamery nie są straszne,a może to tylko propaganda?

No beż żartów!! Gdyby były kamery przy wjazdach do lasu to Każdy bał by się wyrzucić śmieci do lasu czy chociażby do przydrożnych rowów.

Gość Mariolka14
Kusząca propozycja,ale to gdzieś przeszło trzysta kilosów,może na śniadanie bym dotarła:D

Gość Mariolka14
Serio,u nas są dwie,i jakoś efektów brak:(

No to spory kawałek mieszkasz od Śląska. Czyli jesteś z Warszawy czy z Poznania a Może z okolic Rzeszowa??

Gość Mariolka14
Do Poznania mam bliżej,mieszkam w lubuskim.

Na urodziny 3 Term R zarezerwowałem sobie już duży pokój by nie wracać np taryfą do domu. Na jedno wychodzi wynajęcie Apartamentu czy wykupienie Wejściówki na 3 urodziny plus Taryfa. Co prawda mam niedaleko do Term R 23km ale taryfa to wydatek 150zł plus 100 Impreza

Gość Mariolka14
Fajnie,pewnie będzie zabawa do rana.

Gość Mariolka14
Nowa Sól,rzut beretem:)

Impreza będzie gdzieś do 3 nad ranem. Czyli można powiedzieć że mam dwie znajome z Lubuskiego i to z bliskich okolic Nowej Soli. A skąd tak dokładnie jesteś. Może z Mylęcina ?? czy jakoś podobnie??!!

Gość Mariolka14
Wiesz do Soli mam trzydzieści kilometrów,jestem z Żagania taka mała mieścina,nic ciekawego się nie dzieje.

No to witam Byłem kiedyś w Żaganiu na Przysiędze i to 2 lub 3 razy. Ciekawe czy Jednostka Wojskowa jeszcze istnieje. Żary Żagań Kożuchów tak zwany trójkąt bermudzki.