Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Ciekaw jestem jak brzmi twój głos. Bo jeśli tak ciekawie jak się wypowiadasz. To musisz mieć fajną barwę głosu.

Najlepiej na nich nie zwracać uwagi. Mnie też dość często atakują na temacie Czy chodzicie do sauny.

Na moje oko najzwyczajniej zazdroszczą. Że dwoje obcych sobie osób potrafi z sobą porozmawiać i się polubić.

Po drugie te głupoty to pisze jakiś smarkacz. Wypisuje takie brednie że aż głowa boli. Że też rodzice nie mają nadzoru nad netem dla smarkacza.

Ale powiem ci że kiedyś Miałem fajną przygodę z pewną Mariolą. Jadąc Autobusem z pracy. Było to 25 lat wstecz 1988 lub 1989.

Sorki muszę uciekać bo woda gotowa do kąpieli. Szkoda że w wanie nie ma bąbelek. Bo był by fajny masaż.

Gość gość
Jare ty taki stary kawaler , a tak głuszysz laski, wczoraj jakaś tleniona a dziś mariolcia stara zużyta panna

Jak ci się dziś spało. Bo mnie bardzo dobrze. Na Śląsku pochmurno ale w miarę ciepło. A u ciebie jak w okolicach Nowej Soli??

A taki duży obważanek z kremem i polany czekoladą. Bardzo je lubię do kawy a kupuje u nas w sklepie.