Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Oj brakuje mi wiesz czego?? W taki pochmurny dzionek jak dzisiaj to znakomite miejsce by poczuć się lepiej.

Zgadza się Tam czuję się najlepiej. Myślę że i ty czuła byś się tam wspaniale będąc na takich zapachowych sensach. W Termach jest też seans tylko dla kobiet o 18:30 tak zwany piękno róży.

No w piecu już podpaliłem bo się chłodno robi. Są jeszcze fajne pilingi czekoladowe czy kąpiele zapachowe w marmurowej wannie.

Taki zabieg czekoladowy byłby na miejscu,no pod warunkiem,że nie mają tam zakazu wstępu zużyte,stare panny:D

jestem pewien że by ci się taki piling spodobał. Gdzieś z 2 lata temu byłem na takim pilingu z koleżanką którą kiedyś bywałem w Saunie. Taki piling polega na nagrzaniu ciała w małej saunie parowej dla 2 lub 4 osób a po nagraniu rozprowadza się po całym ciele taką masę czekoladową z solą i wraca się znowu do sauny na 10minut lub 15 minut A następnie bierze prysznic i znowu wraca do Sauny.

No co ty za głupoty wygadujesz. Może i jesteś jak napisałaś starą panną. Lecz masz pięknie wnętrze. A najpiękniejsza jest ludzka dusza a nie opakowanie.

Jeśli bym kiedyś chciał poznać jakąś kobietę to właśnie taką jak Ty. Gdyż masz w sobie To coś co nie mają inne kobiety. Czyli cieka i wartościową duszę i osobowość.

Gość MarioIka14
Słuchaj a czy podczas saunowania miewasz erekcję i czy praktykowanym jest lapanie za penisa partnera z którym się przybyło?

Fakt do młodych już nie należę,ale na pewno nie jestem zużyta i wnerwia mnie trochę jak ktoś pisze takie głupoty

Najważniejsze to być młodym duchem. Mnie prawdę mówiąc też drażnią takie komentarze ale mam to gdzieś co sobie jacyś idioci piszą.

No ba,ale wiesz co?Wczoraj też zjadłam podobną ilość białego,wolę biały:)Sama nie wiem gdzie się zmieścił:D

No ja właśnie mam biały bo też wolę piały od różowego. Jest o wiele smaczniejszy biały i ponoć bardzo dobry na serce.

No ja wina jakoś nie lubię podobnie alkoholu. Jedynie czasem piwko sobie wypiję. Nigdy jakoś mnie cie ciągneło do alkoholu

Teraz jak się widzi pijącą młodzież czy nawet starsze osoby to normalnie szczęka opada. Tak jakby pice alkoholu było czymś przyjemnym.

Po prostu nie smakuje mi alkohol. Co prawda na urodzinach czy innych okolicznościowych imprezach wypiję kilka kieliszków wódki. Ale tylko okazyjnie.

Co do drinków to czasem jakiś mi nawet smakuje jak jest dobry. Czasem żona kolegi przyrządzi dobrego Drinka na urodzinach czy innej uroczystości. Trzeba przyznać że ma do tego smykałkę.

Gość jarek 7667
Od czasu do czasu lubię Pączki popijac Rosolem.