Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

No gwarancji nie mam że to ty akurat będziesz. Lecz zauważ że sami tu rozmawiamy. Po drugie jestem zdania że dla ciebie warto zaryzykować.

Dziękuje za sms Nie sądziłem że się odezwiesz i to tak szybko. Ale mimo wszystko bardzo dziękuje.

Ok jeśli chcesz mogę wysłać ci fotkę swoją. Może nie najlepsza bo nie za bardzo jestem Fotogieniczny

Wiesz chyba masz rację trzeba sobie dać trochę czasu by się z tym wszystkim oswoić. Nie ma co zbytnio się spieszyć bo jak się to mówi Co nagle to po Diable.

Tak słyszałem. Fajnie było by spotkać się tak na żywo porozmawiać w cztery oczy. Zobaczymy co czas przyniesie może akurat nasza drogi się zejdą.

Jesteś może?? Jak samopoczucie i humorek?? Bo moje bardzo dobre. Tu na Śląsku pogodnie i ciepło.

Sorry że nie odpisuje ski ale nie mam nic na koncie. Dopiero jak pojadę do Będzina to doładuję i odpiszę.

A co ty porabiałaś?? Oj jak fajnie się jest przytulić do kogoś życzliwego! Takie przytulenie naprawdę ładuję człowieka energią.

Toś się natargał tych jabłek,jak cały dzień je targałeś:)Ja też dość aktywnie spędziłam dzionek,była piękna pogoda,to trzeba było ją wykorzystać:)