Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

No może nie cały ponad 3 godziny mi to zajeło. teraz mam 6 skrzynek jabłek a dwie dziwnym zbiegiem okoliczności udało mi się sprzedać Italiańcom którzy akurat przejeżdzali droga.

Przynajmniej wiedzą że świeże i prosto z sadu. 100 mi dali za nie czyli wyszły po 5zł za kilo no może 4,50 bo było trochę więcej jak 20 kg tak 22 lub 23

Oglądasz serial M jak miłość?? Za 20 minut będzie!! Wiesz coś mi się widzi że Matka tej dziewczynki co przyjaźni się z Pawłem będą razem.

Nawet nie wiem po ile banany ale chyba gdzieś pond 3 zł Jabłka u nas są po 3,50 i po 4zł. A u ciebie po ile??

No jeszcze mam czas bo dopiero o 20:40 idzie na 2ce. Czemu nie przemawiają do ciebie??!! Bardzo fajny serial. A co tak ogólnie oglądasz za filmy czy seriale??

Wiesz może dlatego u ciebie tańsze że w twoich rejonach są sady. A tu na Śląsku nie ma no i Region śląski jest trochę bardziej bogaty.

Np okolicach Poznania Pomidory można kupić za 50 lub 70 groszy Tam mają całe plantacje i dlatego są takie tanie. A np w sklepach na śląsku pomidory po 2zł 2,50 do 3,50 za kilo

O uśmiech proszę na zawołanie. A spełnię każde twoje żądanie. O uśmiech proszę w tej oto chwili. A będziemy szczęśliwi oraz mili.

Uśmiech niech będzie od ucha do ucha. Gdyż taki uśmiech wszystkich wzrusza. Uśmiechem się leczy smutki i rany. Nawet gdy człowiek jest rozczarowany.