Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Chodzi ci o te wiersze rymowane o rybkach?? Każdy jest w czymś dobry jeden. N.P w sporcie a drugi w śpiewaniu. Ja akurat może jestem dobry w rymowaniu. Ty z pewnością też masz co ciekawego w sobie w czym jesteś dobra.

Oj ale mnie nastraszyłaś!! Już myślałem że się tu nie odezwiesz. A przyzwyczaiłem się już do ciebie i to bardzo.

Ale stracha mi napędziłaś. A pro po dzwoniłaś dziś z prywatnego nr do mnie?? Miałem jakiś prywatny nr ale nic nie było słychać. I się rozłączyłem.

Kiedy to było z tydzień temu podawałem i akurat byliśmy sami na forum. Po tygodniu dopiero ktoś by dzwonił?? Jakoś nie chce mi się wierzyć.

Nie nie sądzę by ktoś jaja dopiero po tygodniu sobie robił. Może jakiś konsultant z sieci dzwonił. Bo często jak tacy dzwonią to z prywatnego nr.

Nie tylko zapytałem bo czasem tak jest że jak jest słaby zasięg to nie słychać rozmowy. A tu akurat zasięg jest słaby. Jak ktoś ma sprawę to zadzwoni drugi raz.

W taką pogodę to dobrze do Lasu iść na grzyby!! Przynajmniej dwa w jednym się ma Spacer i grzyby na zimę. problem w tym że ja nie lubię grzybów.

Gość sauna jest mi obca
jak na grzybki, to ja ja !!! :D hej wieczorem :)

Ja chodzić też lubię i zbierać tylko nie lubię ich jeść. Chętnie bym się z tobą wybrał. Miała byś towarzystwo i więcej grzybów. A za kawę i coś słodkiego pomógłbym ci obierać je.

Gość sauna jest mi obca
witajcie :) eee ja tylko koło domu się podziewam :) teraz też tylko na chwilkę jestem cieszę się, że nasz topik istnieje !:)

Gość sauna jest mi obca
Jarku, mnie to można by nazwać królową lasu :D bo na pewno nie saun ... :P:D

Gość sauna jest mi obca
fajnie, że sobie tu rozmawiacie :) miałam miec od dzisiaj szybszy internet ... jakoś nie widać tej predkości :O