Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna jest mi obca
...po takim spacerku, to nóg byś nie czuł ! :D gwarantuję ! :D ja ważę ponad 60 kilo ! chciał byś tak obciążać kolanko ?? :P:D

Gość sauna jest mi obca
o matko ... Ty się mnie nie pytaj jaką mam prędkość :D ja jestem baba ze wsi, wiem że miał gnać, a tymczasem wlecze się niemiłosiernie ! :D Mam w orange :) Jejku, muszę już uciekać ...:(:( :D (Ktoś mnie pilnuje i straszy, że wyłączy korki !!) :D

Ja też mieszkam na wsi. I czasem mam też problem z netem ale jakoś chodzi ten net. a z Netem z sieci Telefonicznej to tak bywa na wsiach.

A być między wami dwiema i do tego trzymać za dłonie było by czymś niesamowicie przyjemnym. Oczywiście po grzybobraniu.

A być między wami dwiema i do tego trzymać za dłonie było by czymś niesamowicie przyjemnym. Oczywiście po grzybobraniu. Nie ma jak spacer po lesie.

Gość sauna jest mi obca
jakiś radiowy ten internet mam, ale na prawdę w ogóle się na tym nie znam ... Rozmawiajcie sobie milutko, fajnie że jesteście :) Pewnie niedługo sie odezwę .. :) Dobrej nocki Wam życzę :)

Tobie też życzę kolorowych snów i miłego jutrzejszego dnia Oraz Weekendu gdybyś my się nie spotkali.

Ja jutro wybieram się na takie Święto plonów. Ze znajomymi robimy sobie taką Imprezę. Będą pieczonki karczek i rybka z grilla różne sałatki kawa ciasto i wiele innych smakołyków.

Dziękuje Mariola 14!! Saunowanie było udane!! Fajne seanse i sporo gości. A 25 3 Urodziny istnienia Term Rzymskich!! To dopiero będzie impreza.

Oj wygrzałem się za wszystkie czasy. I mimo iż połowa Października można było jeszcze poopalać się na słoneczku.

Oj tak i to bardzo udaną. Dziś o dziwo było więcej kobiet niż mężczyzn w Termach. Fajnie jak ma kto natrzeć co plecy pilingiem solnym. I jak można kimś porozmawiać sobie i wypić kawę.

Niby zawsze jest sporo osób ale nie każdym da się porozmawiać czy poprosić by pomógł w natarciu pleców. Co prawda mam już dość znajomych którzy też regularnie chodzą do Sauny ale nie zawsze się na nich trafi. Ogólnie czasem można trafić na fajne i miłe kobiety z którymi można porozmawiać czy poprosić o natarcie pleców solnym pilingiem.

Fajnie było by mieć jakąś koleżankę z którą co jakiś czas można by wyskoczyć do Sauny na relaks dla ciała i ducha.

Wiesz ogólnie wszyscy którzy chodzą do sauny lubią pocenie się. Gdyż takie pocenie ma pozytywny wpływ na zdrowie i samopoczucie. A jak tam tobie dzień przelaciał.

A dzięki fajnie,dość aktywnie na sportowo,pewnie jutro będą zakwasy,bo trochę się zaniedbałam,muszę się bardziej zmobilizować.