Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Czyli jak widzę też dbasz o zdrowie na sportowo. To bardzo dobrze. Człowiek powinien więcej się ruszać niż tylko w pracy. Chętnie bym kiedyś wybrał się z tobą np na rowerek.

Może na starość kości nie będą skrzypiały,mam taką nadzieję,chyba kupię sobie kijki,idą długie dni to będzie jak znalazł:)

no może i to dobry pomysł. Dużo osób teraz spaceruje z kijkami. Teraz to zrobiła się taka moda. Chodzenie z kilkami. Coraz większa rzesza ludzi wybiera taką dyscyplinę sportową.

A jesteś Jak dzionek mija? Mnie bardzo dobrze. Słoneczko tak pięknie świeci. To już ostatnie taki dni.

Pewnie obowiązki domowe wzywają. Na spacerek chętnie bym się wybrał. Tylko nie ma z kim,chyba że ty mi potowarzyszysz??!!

A to może wpisz Kocot Jarosław!! Może wówczas mnie znajdziesz. Teraz już nie pamiętam czy logowałem się pod jarek6776 czy pod Kocot Jarosław.

To może przydały by ci się dwie pomocne dłonie??!! I tak nie ma co za bardzo robić. Jedynie napalić w piecu ale to dopiero gdzieś o 18 a mam już wszystko przygotowane tylko podpalić.

Lubię porządek,tak,że sprzątanie to dla mnie satysfakcja,ale jak będę kiedyś miała lenia to dam Ci znać:)