Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Nie dzisiaj mało. To co większego miałem do zrobienia już zrobiłem. Chociaż jest jeszcze trochę zadane na kolejne dni lecz potrzebna jest do tego zadania pomoc Brata. A mianowicie pocięcie resztę z ciętej czereśni na klocki.

To ostatnie dni jesiennego lata.Chociaż z chłodem się przeplata. Jutro słonce blask swój straci. Ciepłem nas już nie wzbogaci. Przyjdą deszcze oraz mgła. Szarość jesieni dzień nam da. Więc by nie dać się jesieni. Trzeba jesień w lato zmienić. Ogień w kominku rozpalać. Ciepłem się tym zadowalać. Rozgrzać ciało rozgrzać dłonie. Niech ten ogień w sercu płonie. Bo gdy ten żar w sercu się tli. To cieplejsze bywają dni. I cieplejsza bywa dusza. Kiedy w serce żarem wzrusza.

Gość sauna jest mi obca
Tak więc usiądź przy kominku, nie zapomnij też o winku ... Choć rozgrzane Twoje dłonie, w lampce ogień także płonie ... Spójrz w ten ogień jak tańcuje ! Na policzku ciepło czujesz ..? Tylko czy to ciepło z niego ..? Czy też nie z serca czyjegoś ... :D

Gość gość
Ja zem jest ciekawy, ino zadna pani mnie nie chce... :(:(

Gdy tak patrzę na twoje oblicze. Skromnie mówiąc na coś liczę. Może to oczarowanie. Powiem za tym jedno zdanie. Olśniłaś mnie swą skromnością. Więc wyrażam się z godnością. Ciekawą jesteś osobą. Może chcesz być moją żoną. Takich jak ty jest niewiele. Pozwól za tym ze się ośmielę. Zaprzyjaźnić chcę się z tobą. Gdyż jesteś fajną osobą.

Gość sauna jest mi obca
do gość ...... nie chce, nie chce - się poddajesz ! Mieć kobietę żadna sztuka. Będziesz mieć ją, tylko szukaj .. Nie ustawaj w tym szukaniu, wyjdź na spacer, nie w mieszkaniu ... Nie pod łóżkiem i nie w szafie W świecie szukaj, tam się trafia !! ;):)

Gość sauna jest mi obca
Jaką żoną ??? Drogi Panie, jam zajęta jest kobieta ... ;) Więc daremna Twa podnieta ... :( Musisz szukać jak ten wyżej ... Pewnie jest już i to bliżej ... niż wydaje Ci się Miły .. Jeszcze będą dzwony biły i z radością piękne serce oddasz Nowej swej partnerce ! :):)

Bardzo fajnie by to było. Gdyby się to wszystko spełniło. Więc podzielam twoje zdanie. Co się ma stać to się stanie. Może blisko jest ma miła. By marzenie moje spełniła. Może ta ciekawa kobieta. Już za rogiem na mnie czeka. Chciałbym tylko moja miła. By taka jak ty była. By z godnością się wysławiała. Tak duszę jak ty miała. A gdy spotkam się z tą osobą. To zostanie moją żoną. Wtedy dzwon zagra w kościele. Przyjdą goście przyjaciele.

No cóż jak widać tworzy się nutka romantyzmu. Chyba w tym nie ma nic złego. Jak by nie było widać spotkały się dwie artystyczne dusze. Moja i Sauny.

Gość sauna jest mi obca
do Mariolka ...:):) ... to co tutaj - samo życie ! tak ja sobie myślę skrycie, że jak jedno i jak drugie samo w te wieczory długie ... Jam zajęta, więc mi basta ! :D Ale Ty wolna Niewiasta ... Więc nie zważaj na rozsadek .. :P Facetowi przez żołądek .. nie musisz torować drogi - Jarek kucharz wyborowy !! :D Bierz Go - radzę (sauna obca) Nie znajdziesz takiego Chłopca !! :D

Gość sauna jest mi obca
Mariolka !!!! no weź się nie wygłupiaj ... :(:(:( wrraaacaaaj !!! :):)

Tak w nawiasie swoją drogą. Mariola 14 ciekawą jest osobą. No i wolna bez dwóch zdań. Takich potrzeba mi dziś pań. Ma zalety i wszystko co trzeba. Może zająć się nią trzeba. Więc zajmuje się Mariolą. Może chcesz być moją żoną. Lub też zostać przyjacielem. Tak na co dzień i w niedzielę.

Gość sauna jest mi obca
to "poezja" kiepskiej żony, obiad mój mocno spóźniony ! :D Miłej kawki i miłego dnia dla Was :)

Gość sauna jest mi obca
.. a ja mam dziś zero ciśnienia we krwi :( piję drugą kawę, pogoda okropna - leje - buuuu Córka ma katar i drugi dzień siedzimy w domu . Ale podobno w przyszłym tygodniu ma być ciepło :) Hej Wam ! :):)

Gość sauna jest mi obca
no i dużo pij, by się nie odwodnić ! :(

Gość sauna jest mi obca
witaj :) oj to współczuję, mnie rzadko w prawdzie boli, ale jak juz, to tak że pamiętam na długo :D Jejku jesień ... :( za chwilę zima ja lubię cieeeepło ... :)

Gość sauna jest mi obca
hehehe no faktycznie , ciekawe czy topik dotrwa do samych dwójek ? :D Może masz wirusa, jakąś grypę żołądkową ?? Teraz to się zaczną rózne choróbska :O