Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

No o tej poprze to raczej tak. Ale trzeba mieć nadzieję że się jeszcze wypogodzi i będzie jeszcze piękna Polska złota jesień.

No na drzewach nie ma ale jest ich dużo na ziemi. Powiedzmy taki kolorowy dywan o czerwona złoto brązowej barwie.

No już za 3 dni będę miał prawdziwe lato w Saunie! Hmm hm hm Fajnie było by się w takiej saunie poprzytulać. Czy to parowej o zapachu kwiatów czy suchej solno kamiennej.

Właśnie w piecu podpaliłem bo się trochę chłodno zrobiło. A co dziś na obiadek masz?? Ja tylko zupę ogórkową!!

No niestety sam się wybieram. W tym rzecz że nie mam z kim się tam wybrać. Może będzie jakaś znajoma która też będzie w Termach!! Lecz o przytuleniu raczej nie ma mowy.

Mega Sałatka czyli jaka?? Bardzo lubię różnego typu sałatki. A najbardziej chyba z pora!!

Hmm Właściwie to jedna by się znalazła która by się pozwoliła przytulić. Tylko problem w tym że rzadko bywa w Termach. Ona częściej chodzi w tygodniu.

A tam masz się zrelaksować i odprężyć kocurze,a nie przytulanie Ci w głowie:DCo do sałatki to długa lista,ale sałatki robię pycha ha,ha skromna jestem nie?

No ale przytulenie to też forma odprężenia i relaksu i to jaka przyjemna!! Przytulałaś się kiedyś w saunie!! Czy to suchej czy parowej??!!

Szkoda to wszystko przed tobą. Wybierz się kiedyś i stwierdź jak ci się podobało. Chociaż w hotelowej saunie to nie to samo co w Termach gdzie jest kilka saun.

Latem owszem sporo ich jest ale teraz przy takiej pogodzie Czym się można relaksować??!!

No ja teraz też nie ale czasem tak. Latem to na rowerek się pojedzie albo do lasu na jagody czy chociażby na spacer. A teraz to jedyny ruch to do sklepu i spowrotem!

Szkoda że mieszkasz daleko bo zaprosiłbym cię do Term na relaks i do Apartamentu Agrypiny na kawę!!

No cóż uciekam go widzę że znikła gdzieś!! Może wieczorem będziesz to pogadamy!!

No witam witam!! Piękna pogoda u mnie dziś była mam nadzieję że jutro też tak będzie.