Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Ludzie z czasem się zmieniają. Szczególnie wówczas kiedy im jest ciężko i zaczyna im brakować bratniej duszy. Tak też myślałem i dlatego pewnie stał się jak stało.

Nie z nią nie byłem w saunie. Byłem z inną koleżanką gdzieś 5 razy. Ona woli chodzić w tygodniu do sauny a ja wolę w weekendy. Czasem tylko raz za jakiś czas bywa w weekendy.

Gorzej jak pomyśli,że może korzystać z takich usług,kiedy tylko będzie miała ochotę,co w tedy?

Czasem też zmawiamy się z tymi co stale bywają w saunie. Mam takie 3 znajome 3 znajomych i z 4 pary którymi się znamy już od ponad roku.

Każdy płaci za siebie Tylko za pierwszym razem zafundowałem jej wejściówkę. A byliśmy dlatego kilka razy razem bo Ona nikogo tam nie znała i trochę jej było głupio iść samej. Teraz jak już się przyzwyczaiła to problemu tego nie ma.

Po za tym jak ci pisałem wcześniej panuje tam pełna kultura. Przy wejściu do Sauny mówi się dzień dobry bez względu czy kogoś znamy czy nie. A gdy się wychodzi mówi się dziękuje. Czasem też pod czas seansu z pilingiem solnym ktoś kogoś poprosi o natarcie pleców solą. Jest to naturalnym zachowaniem wzajemnej pomocy i nie ma w tym nic złego.

Czasem mogę zaserwować To chyba nic złego?? Raz tylko byliśmy na takim wspólnym zabiegu. Na pilingu czekoladowym z masażem pianą.

Była akurat promocja więc szkoda było przegapić takiej okazji. 70zł za 2 osoby. Taka przyjemność to zazwyczaj kosztuje 140 do 160zł od pary

Co dwa tygodnie organizowane są noce Saunowe. Teraz Noc saunowa Tysiąca i jednej nocy tak się nazywa A za 2 tygodnie 22 Andrzejkowa noc. Być może wybiorę się na taką Andrzejkową ale jeszcze nie wiem czy na pewno.

Tak pada ale tak bardziej kropi niż pada. teraz to normalne pogoda zmiena co dzień to inna

Hm hm Wiek okazji za bardzo nie mam Ale taka Noc Andrzejkowa z pewnością będzie ciekawa. Pewnie będą wróżby z wosku lub inne poczęstunek jak zawsze i ciekawe seanse zapachowe. A co miała byś ochotę wybrać się na taką Noc w Saunie??

Co masz w planach na dzisiaj?Ciekawi mnie co teraz porabiasz: Mnie coś ta kawa rozleniwiła,spać mi się zachciało,dziwna kawa:D

No Nos Sylwestrowa też tam organizują. 600z od pary. Plus to taki że nie potrzebny makijaż fryzura czy suknia balowa.

W zasadzie to nie mam planów na dziś. A co do Sylwestra to jeszcze nie byłem w Termach R na takim Sylwestrze. Nie ukrywając ciekawy jest takki Sylwester. Ciekaw jestem ile się dopłaca będąc Gościem Apartamentów. Ale tak 100 od osoby do 150 to pewnie będzie dopłaty. Sam Apartament to od 300zł plus ta dopłata gdzieś po 150 czyli nie tak drogo wychodzi 300zł od osoby. Lecz musiałbym się dowiedzieć coś więcej niż tylko wnioskować.

Czy ja wiem czy drogo Sylwester jest w cenie najtańszy chyba 400zł os pary a do tego doliczyć makijaż około 100zł fryzura drugie tyle no i suknia też z 150 do 200 trzeba wydać na Sylwester na sali.

Gość gość
Szkoda,że nie byłeś,byłby jakiś odnośnik,ale wszystko przed Tobą:)

Jest też sala balowa dla gości dla tych którzy wolą potańczyć Suto zastawiony stół no i Seanse zapachowe. Są też 3 posiłki na ciepło z tego co wiem.

Samemu to jakoś nieswojo iść na Sylwestra. Chociaż jest taka możliwość. Co innego na noc saunową czy do sauny.

Maluję się sama,a na suknię po samą ziemię bym się nie zdecydowała,tak że zostaje troszkę w kieszeni:D

No owszem można samemu się pomalować ale fryzura to raczej samemu się nie zrobi. No i dojazd w obie strony też kosztuje. Chyba że się ma dobrych znajomych którzy przywiozą i odwiazą.