Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

A dla mnie byś coś ugotowała??! ! Gdybym poprosił??!! To co sami ugotujemy jest najlepsze bo przynajmniej wiemy co jemy.

No widzisz ja też bym dla ciebie coś ugotował. Na tym polega dobre partnerstwo że raz jeden gotuje a raz drugi. W zależności od okoliczności i czasu.

Gość gość
a ten szpinak to świeży , czy mrożony ?? ,,, ;)

Najlepiej świeży ale i mrożony może być. Wiadomo że to co świeże zawsze lepsze i smaczniejsze.

Hej,hej Co tam u was?U mnie dziś super pogoda,wreszcie słoneczko zaświeciło.Jarek przeniosłeś się na inny temat,mam nadzieję,że zaglądniesz tu jeszcze:)Masz już te zdjęcia z urodzin?Miłego dnia.

A witam nawet dobrze tylko pada deszcz. Miałem iść do pracy ale na deszczu nic się nie zrobi więc jestem w domu!! Przytuliłbym cię!!

Mo jeszcze nie ma tych zdjęć z Urodzin Term Rzymskich!! Trochę dziwne bo zazwyczaj po 5 dniach były fotki z takich uroczystości. A tu już 10 dni jest i dalej nic nie ma.

Ok to poczekam!! Wstawiam wodę na kawkę, jak wrócisz to świeżo zaparzona kawa będzie czekać na ciebie.

No to teraz już wiesz jak wyglądam. Prawdę mówiąc też chciałbym cię zobaczyć. Mam cichą nadzieję kiedyś też dasz mi namiary na swojego Facebooka!!

Jak pięknie by było. Gdyby zakwitła miłość. Tak nagle jak grom z nieba. Może tego nam potrzeba. Bo miłość niczym kwiat. Ma wiele zalet i wad. Lecz gdy się ją pielęgnuje. To w końcu poskutkuje.

No cóż szkoda że nie wysłałaś. Ale nie dziw się że tak napisałem. Już kilka razy zostałem na necie oszukany dlatego chciałem się upewnić czy Ty to naprawdę Ty. Ja widzisz ja jestem szczery wobec ciebie. Teraz czekam na twoją decyzję lub rewanż.

Myślę że tak jeśli się wnią bardzo wierzy. Niestety by taką miłość poznać trzeba dużo poświęcenia.

Czy ja wiem czy jestem pewien?? Może wyślij mi zaproszenie na Facebooku?? Chociaż w rozmowie tu na forum mam wrażenie że jesteś tą osobą za którą się podajesz.

Owszem ale porozmawiać nie chciałaś. Może wyślij fotkę lub porozmawiaj chwilę zemną jak zadzwonię.

Jarek ufasz nie tym co trzeba,masz przykład na koleżance,nie każdy tak się zachowuje jak Ona:(

No owszem potraktowała mnie jak Kochanka do zaspokojenia jej potrzeb w łóżku. I za to mam do niej żal. Ale cóż jestem tylko zwykłym facetem i dałem się nabrać na kobiece gierki.