Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Gość sauna w lisciach
....halo halo jakiś gość..? Brzmi to bardzo czarodziejsko... Skrycie brzmi, uwodzicielsko... podejrzanie i czarownie... nawet nieco i wymownie.. Jakie ma ten Gość zamiary..? Będzie robił czary mary..? Może za pomocą różdżki zrobi nam malutkie móżdżki ! To ryzyko, to są gierki Lepiej zagrać w karty, bierki! Jakąś bezpieczną zabawę, wyłóż no wszystko na ławę ! :)

Gość sauna w lisciach
to ja sauna, tylko coś mnie nie loguje :(

Gość sauna w lisciach
Witam Was po długim czasie :) i o zdrowie pytam Was się ?? Też o miłość i uczucia, by niczego nie wykluczać.. Czar rozmowy, urok dali.. wszystko to się Wam tu chwali ! Lecz namawiam Was ja skrycie, by realnie poznać życie. By odwaga w Was nastała.. i odległość już zmalała .. tak na wyciągnięcie dłoni.. by móc poczuć urok woni .. Waszych włosów.. mowę ciała .. nic tak bardzo nie zadziała jak realnych rozmów dar! Będzie..... albo.... pryśnie czar ! ;)

Witaj Sauna w końcu się pojawiłaś. A już myślałem że się na nas obraziłaś. No u mnie ciśnienie w sam raz!!

Gość sauna w lisciach
jej musiałabym mieć jakiś strasznie wielki powód, by się na kogoś obrazić :) tak mnie tu nie było, lecz dziś mnie skusiło :D

Gość sauna w lisciach
też mam zwykle bardzo niskie ciśnienie :O to bardzo utrudnia funkcjonowanie...

Piękny urok nagich ciał. To dopiero będzie szał. Zapach włosów w oczy spojrzenie. To już prawie zauroczenie. A do tego przytulenie. I już jest orzeźwienie.

Gość sauna w lisciach
Przytulenie to początek .. Pan pogubił nieco wątek ... Choć to prawda ... i na koniec ... przytulają się i dłonie .. :D

Gość sauna w lisciach
Mariooooolka !! gdzie jesteś ?? już nie będę ... :D ale tak mnie kuszą rymowanki z Jarkiem :D

Gdzie Mariola się podziała. Chcę podziwiać piękno twego ciała. Chcę też spojrzeć tobie w oczy. Może dasz się zauroczyć. Gdy już zauroczę ciebie. Razem będzie nam jak w niebie. Zatańczymy też fokstrota. Niechaj dziwi się hołota. Jak się bawi dwoje ludzi. Gdy się czasem wszystkim nudzi.

Gość sauna w lisciach
mnie pomaga jakiś trunek w sensie, że mam nogi cieplejsze po np. kieliszeczku nalewki. ale przecież nie będę codziennie piła :D no i jak tu zresztą wsiąść w auto i jechać ? :O Te wiecznie zimne stopy, to od tego ciśnienia chyba.

Gość sauna w lisciach
Ja nie mogę tu tak siedzieć .. i o wszystkim czytać.. wiedzieć .. Przecież tutaj randki są ! Przyzwoitka - taką zwą !!! :P

Gość sauna w lisciach
Piję teraz piwo z sokiem ! to kojarzy się z wyskokiem .. Wtedy wenę twórczą mam ! Czadu zatem sporo dam ! :D

Termy na was już czekają. I nasz wszystkich zapraszają. Na seanse zapachowe. Co pachnące są i zdrowe. Kąpiel w wanie z bąbelkami. Lubię tylko z kobietami. Pływać nago w dużym basenie. To ja lubię i nie nie zmienię. Potem kąpiel w piękniej wannie. Czyż to nie wygląda ładnie??

Gość sauna w lisciach
a na zimne stopki rada ... nie zakąski ... czekolada .. tylko nagich ciał splątanie .. gorąc w stopach, dobre spanie ! ;)

Gość sauna w lisciach
ja na takie coś nie idę ... miałbyś ze mną straszną bidę :( ja wstydzioszek jestem wielki ... nie zasłonią mnie bąbelki ! :P

Gość sauna w lisciach
z promocji :D