Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

To chyba rozmiar Azjatycki bo mały jest. ja mam 82cm w pasie a i tak są o wiele za małe na mnie. To na szczupłą kobietę.

Nie znam się na damskiej numeracji na Anne Muchę by pasowały/ Jesteś o podobnej figurze do Anny Muchy??

No bez jaj chciała byś abym założył??!! Może tylko gdybyśmy byli sam na sam ale nie tak robiąc fotkę.

Nie wiem jaki ma rozmiar Anna M ale tak wzrokowo to pasował by na nią. 2 lata temu spotkałem przypadkiem Annę Muchę w Krakowie mam jej Autograf. Dlatego jakoś tak ona na myśl mi przyszła. A ty jesteś jej postury??

Ona Ona to była Jaki biust ma to nie wiem bo nie widziałem. Była akurat w tym samym Hotelu co ja. Annę Muchę lubię i wiem że to ona była Urodziny ma w kwietniu. Teraz ma 33 lata

Może komuś podaruję jak będę kolejny raz w Termach ten kostium. Albo jakiejś koleżance dam w prezencie jak odzyskam drugą część kostiumu. Szkoda że nie da się przymierzyć tak przez neta.

A Ty jak dziś spędziłaś dzień?? Byłaś gdzieś na spacerku z pieskiem Czy tylko w domku??

A ja to dzisiaj różnie,robię przymiarki do remontu,to zajęcie jest non stop,muszę jakąś ekipkę zmontować:)

Gość gość
Na idiotyczne odpowiedzi nie odpisuje. A co masz zamiar Remontować?? Jak chyba wiesz zajmuję się takimi pracami. Typu Gipsowanie malowanie Tynkowanie czy inne budowlane sprawy

Na idiotyczne odpowiedzi nie odpisuje. A co masz zamiar Remontować?? Jak chyba wiesz zajmuję się takimi pracami. Typu Gipsowanie malowanie Tynkowanie czy inne prace budowlane. Gdybyś chciała to mogę ci takie prace zrobić. Tylko musiała byś wymienić jakie to miały by być prace.

Na razie kuchnię i pokój,takie tam malowanie,tapetowanie.Coś byś miał do roboty bo i bez gipsowania chyba się nie obejdzie:D

No jestem tylko ten net szwsankuje. Kiedyś już kładłem tapetę. Ale może gipsowanie było by lepszym rozwiążaniem??

A u mnie tak na przemian raz słońce a raz zachmurzenie. I też chłodno gdzieś 6 do 8 stopni.

Witam Mariolka14 Też cię bardzo pozdrawiam. Jesteś może?? Może wspólna kawka przed kopem??