Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zacząć brać leki

Polecane posty

Gość gość

od lat podejrzewam u siebie jakąś łagodną formę depresji, nic mi się nie chce, wysiłkiem jest dla mnie zrobić cokolwiek, nie umiem się skupić, mam czarne myśli i nie widzę sensu życia. Nie wygląda to tak tragicznie, niektórzy wrecz myślą że tryskam energią ale to pozory, bo wewnątrz panuje pustka. czuje sie jak stara baba a mam 22 lata, czy znacie jakieś leki które poprawiają nastrój i pozwalają normalnie funkcjonować?

Gość gość
dodam że niestety od zawsze byłam taka, ale to chyba nie jest zbyt normalne że stale nie mam energii ani na nic siły, jestem introwertyczką tylko zastanawiam sie czy to przypadkiem nie rozwinęło się w coś powazniejszego

Gość gość
one cie i tak nie wylecza z tego, działja tylko doraznie, a po odstawieniu moze byc jeszcze gorzej, do tego wydasza kase, i maja skutki uboczne, moga pow zab hormonalne, próchnice, i cholera wie co jeszcze

Gość a czy ktos wieee
czy prozac pomaga? ja na jesień mam zawsze deprechę i co zrobić by jej nie mieć

Gość gość
trzeba zapasc w sen zimowy andydepresanty sa do d**y

Gość gość
jak na jesien masz to sie kupuje takie dodatkowe lampy do doswietlania, jednorazowy koszt, ale sie wzróci

Gość gość
Mam tak samo 27 lat i stany sie nasilily, zaczelam pdoejrzewac dpersje. Glownie przez to, ze sie izoluje, ciagle jestem ospala, nie chodze do pracy, bo mi sie nie chce. Zaostrzylo sie odkad ksonczylam liceum i studia mnie rozleniwily. Strasznie ise mecze, siegnelam po leki, polepszylo sie, ale to dzialalo krotko. Postanowilam z tego wyjsc o wlasnych silach, cohciaz sie ozastrza i na prawde nie iwem, jak to edzie................