Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garger

kłótnie o pierdoły

Polecane posty

Gość Garger

Witam. Kompletnie już nie wiem co mam robić.Ostatnio kłótnie z facetem zdarzają się coraz częściej co bardzo mnie rani.Po każdej kłótni nie mamy pojęcia jak później rozmawiać.Kocham Go i nie chcę stracić,kłócimy się o pierdoły,często mam wrażenie,że obrywam za jakąś wkurzającą go sytuację w ciągu dnia.Ostatnio był dla mnie wredny,odpychał mnie bo jego matka znów dała się przebłagać ojcu,który ją leje,we wtorek wkurzyli go w pracy to na mnie się wyładował,wczoraj też coś.Mam wrażenie,że za bardzo się zaangażowałam,że chcę mu pomóc,wysłuchać a On tego nie chce.Co zrobić?Powinnam być też bardziej oschła?

Gość gość
to nie puszczajcie pierdow tak czesto albo moze na zmiane

Gość Temat dla Marleńci
kłótnie o pierdoły to tylko znak,że ludzie są z zupełnie różnych światów,jak kłócą się o pierdoły to o poważne sprawy się pozabijają

Gość gnieszka92
Hej, z tego co napisałaś, Twój facet ma poważne problemy w domu. W jakimś innym wątku ktoś mądrze radził w takich sytuacjach stawiać granice tego, jak się dać traktować, a więc rzeczywiście nie dawać się łatwo "udobr****ć", a wreszcie opowiedzieć, co czujesz, gdy się na Tobie wyładowuje i że nie chcesz tego... a potem może i zacząć o tym, ze się martwisz, że nie mówi, co się u niego dzieje. Życzę Wam powodzenia!

Gość gnieszka92
Haha, ocenzurowało "udobr****ć" ;) A - no i takie sytuacje, czyli sytuacje gdy Cię obraża, może niezrozumiale napisałam.

Kłótnie o p*****ly to często łatwy motyw do szybkiego zdystansowania się od partnera/partnerki. Mechanizm jest banalny i znany: znajdujesz byle p*****le która staje się pretekstem do kłótni , a to powoduje ochlodzenie się stosunków i dystans. Simple Od zawsze się klociliscie?