Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo mi się tylko zdaje

Zdaje się że mnie podrywa

Polecane posty

Po pracy koniecznie chciał mnie odwieźć do domu. Jechał wszelkimi okrężnymi drogami, byle spędzić ze mną jak najwięcej czasu. Rozmawialiśmy i dużo się śmialiśmy. I taki dialog się nawiązał: ON: czemu się tak śmiejesz? Ze mnie? JA: tak, zabawny jesteś. ON: trzeci raz to mówisz :) A mi też się nasuwa jeden wyraz, ktory Cie opisuje. JA: No powiedz jaki. (Tu się ze mną droczyl, że musze być pewna na 100%, żebym zamknęła oczy i takie różne, w końcu się zawstydził i nie powiedział) JA: Ok, musze iść. To napisz mi smsa z tym slowem :) ON: Ale nie mam Twojego numeru. JA: Jest w papierach w pracy. ON: A, jasne :) Podziękowałam za podwiezienie, a on mi ścisnął dloń znacząco... Albo mi się to wszystko wydaje...

W tym dialogu było tak: ON: spróbuj zgadnąć co za slowo. JA: Krejzolka? ON: nie... JA: schiz? ON: nie... JA: ale nie glupia blondyna? ON: nie, to w ogole nie to... I uśmiechał się, jakby chcial powiedzieć coś w rodzaju: slodziak... Teraz boje się tego smsa :P

Gość gość
Cholera wie, moze cwiczy podrywanie, z nimi trzeba uwzac. Nie pozwol zeby jednym kopniakiem wywazyl drzwi

Albo: ON: jeździsz samochodem? JA: rzadko, nie nadaje sie do tego i sie denerwuje. ON: moglbym Cie pouczyc, tylko ze ja tez sie latwo denerwuje. Ale jakbys sie tak usmiechala to nie ma mowy o zadnym zdenerwowaniu...

Gość gość
Czasami upatruja sobie jakas niedojde zeby pocwiczyc podryw i nie wyjsc z wprawy

No bo z nimi to roznie. Ale spoko, nic nie wywazy :D

Haha nie chcę być uważana za niedojdę :D

Gość gość
jak ja ci zazdroszcze -perpsktywa na zwiazek, przygoda, zabawa. Jezu. Ja twkie 12 lat w ziwazku z 9l etnim synem i jest tak slabo. Jka mi tego brkauje o czym tu pieszesz. Jak powietrza!!!!!!!!!!!!!!

Gość Albo mi sie zdaje
To nie jest perspektywa zadna :( Ten flirt nie powinien miec miejsca w ogole. Dobrze sie z nim bawie i naprawde jest zabawny ale...

Gość gość
nooooo ja tez bym chciala zeby ktos ze mna troszke poflirtowal :(

Gość Albo mi sie zdaje
Nie powiedziałam Wam wszystkiego. Po pierwsze: on jest moim pracodawcą. Po drugie: jestem dwa razy starszy. Nadal zazdrościcie? ;/

Gość Albo mi sie zdaje
on jest dwa razy starszy*

Gość gość
upupuppu