Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość espiro atlantic

espiro atlantic ma ktos potrzebuje opinii

Polecane posty

Gość espiro atlantic

wutam chce zakupic dla synka taki wozek i chcialabym poznac wasze opinie o nim;)

Gość gość
mamy taki wózek i polecam

Gość espiro atlantic
*witam;)

Gość gość
ja miałam i dwoje dzieci w nim woziłam, teraz podałam dalej uważam, że to super wózek za dobrą cenę ;)

Gość espiro atlantic
a ile dzidzius moze w gondoli pojezdzic?bo moj za tydzien 4mce konczy i chcialabym go jeszcze troche powozic ze wzgledu na to iz jest chorowity i w spacerowce go przewiewa non stop.wlasnie dzis sprzedalam i tak mysle o tym espiro plus ze ma kola pompowane i przednie skretne ale ogolnie jak sie prowadzi?bo slyszalam ze ciezki jest.z wnoszeniem nie ma problemu bo mieszkam w domku wiec 4 schodki mam tylko a i slyszalam ze budka w gondoli opada.jak to jest rzeczywiscie?

Gość gość
no ciezkawy jest fakt ale jak mieszkasz w domku to mysle ze nie ma problemu. Mnie sie go bardzo fajnie prowadzilo,duzy plus to te przednie kolka skretne. ja mam syna z stycznia,w gondoli jezdzil jakos do konca maja,potem na plasko w spacerowce wiec nie bardzo pomoge z tym do kiedy maluch moze pojezdzic w gondoli. ii aaa mi budka w gondoli nie opadala. Jestem zadowolona z wozka,swojego wystawilam na sprzedaz :)

Gość espiro atlantic
a za ile chcesz sprzedac?

Gość espiro atlantic
ja za 150 znalazlam;)nie chce nowego bo wole na cos innego przeznaczyc jakies ciuszki czy cos.a tak mi wyjdzie z przesylka 220.akurat swoj dzis sprzedalam to nie musze dokladac;p

Gość gość
to tanio znalazłas :) ja wlasnie bym chciala sprzedac i kupic lekka mala spacerowke

Gość espiro atlantic
bo mam jeszcze do wyboru baby design cosmo ale na ten espiro sie napalilam widzialam na zywo i spodobal mi sie

Gość espiro atlantic
a masz corke czy synka?bo moja bratowa ma do sprzedania tanio spacerowke koohi

Gość gość
w sumie podobne sa z wygladu ale ten baby desing ma te przednie kolka mniejsze i mysle ze gorzej by sie prowadzilo go.... synka mam,a w jakiej cenie? tylko widzisz najpierw bym chciala ten sprzedac

Gość espiro atlantic
aaa to jak synka masz to odpada bo rozowa.sama bym wziela hehe jak bym coreczke miala;p tak sie zastanawiam jeszcze nad tym cosmo taniej by mi wyszlo ale ten espiro bardziej mi sie podoba poza tym o cosmo slyszalam ze spacerowka strasznie mala jest;/

Gość gość
Mam Atlantic i szczerze polecam :) minus ma taki, że jest dość ciężki i po złożeniu zajmuje dużo miejsca w bagażniku.

Gość espiro atlantic
a to mi akurat nie przeszkadza nosic go po schodach nie bede a samochodu nie mam;)

Gość gość
no rozowy to nie bardzo dla nas :D :) ja bym ten espiro wybrala,fajniejszy sie wydaje o tamtego co link podalas

Gość espiro atlantic
no mi tez sie wydaje ze espiro lepszy bedzie.maz to mnie wyklal ze p******a jestem i trzeci raz wozek zmieniam ale chce w koncu taki ktory bedzie dobry dla dziecka przede wszystkim.w poprzednim trzaslo non stop bo tam gdzie mieszkam prawie cale miasto w kostce brukowej albo chodniki nierowne;/

Gość gość
O to Atlantic się sprawdzi na takich drogach ;) u mnie też albo kostka albo dziury, ostatnio nawet po lesie dał radę :) mam go już ponad dwa lata i nie kupuję innej spacerówki. Ten jest super nawet dla większego dziecka, bo ma dużą spacerówke i długi podnóżek, to dziecku tak nogi nie wiszą w nim :) wiecie o co mi chodzi :)

Gość espiro atlantic
to chyba kupie.tylko nie wiem tak naprawde w jakim stanie jest bo zdjecia sa ciemne i zlej jakosci a naprawde tanio

ja mam espiro atlantic od pół roku,. jestem bardzo zadowolona :) złego słowa nie mogę powiedzieć :) świetnie się prowadzi, w gondolce nic nie opadało ;) parę dni temu zamontowałam siedzisko i mała jeździ już w wersji spacerowej

Gość espiro atlantic
ja to bym chciala zeby moj synek jak najdluzej w gondoli pojezdzil ale jak patrze na te gondole w xlanderach itp to ciekawa jestem ile pojezdzi.miesiac?hehe duzy jest;)