Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TempleOfTheDog

Ludzie zacznijcie sie odchudzac ze mna

Polecane posty

Nie rygorystycznie. Nie odmawiajmy sobie wszystkiego! Kto ze mną? Za dokładny miesiąc kupuję dom. Chcemy zrobić z mężem parapetówę. Mam na tą okazję super kieckę. Jednak muszę schudnąć jakieś 6kg. W miesiąc? Dam radę? Kto ze mną? Kto ze mną bez wciągania brzucha wejdzie w tą cudowną małą czarną?

Gość gość
Niestety żeby schudnąć 6kg w miesiąc trzeba sobie odmawiać i to sporo! to co chcesz osiągnąć w tak krótki czas to tylko rygorem bo zdrowo schudnąć bez większych wyrzeczeń to można w miesiąc ale 3-4kg choć i to może się nie udać, no chyba że ma się dużą nadwagę to i 6kg w tydzień spadnie ale podejrzewam że chodzi o normalną wagę. Jaki masz konkretny plan i menu?

Gość gość
ja schudam ok 6,5 w dwa tygodnie

Gość gość
ja sie przyłacze chetnie

Gość parpadel
ja tez! biegam codziennie od 5 dni, super jest, łykam sobie termogenik figura extraslim i lece na 40 min rano pobiegac, czuje sie swietnie dzieki temu nawet mimo tgo ze jest zimno brrrrrr

Gość gość
Tak, z wysokiej wagi, z odpowiednia dieta i wysiłkiem fizycznym, schudnąć można i 10 kg, ale czy to potem utrzymasz? w tym problem.

Gość gość
no nie mam jojo juz od 4 lat

Gość gość
a po tych 2 tygodniach co schudlam 6,5 kg w nastepne 2 schudlam prawie 4 kg i nie mam jojo , w sumie schudlam ponad 10 kg w miesiac bez cwizcen , bez jojo i bez wiszacej skory

Gość Agnieszka5557
Ja też się odchudzam i na razie o jo – jo nie myślę. Udało mi się zrzucić 7 kilo i jestem zadowolona. Ale jeszcze nie osiągnęłam celu, dlatego zastanawiam się nad takimi tabletkami na odchudzanie – http://dermalab.pl/134,african-mango.html Koleżanka je stosuje i ładnie schudła. Może i mnie się to uda.

Gość gość
ty to robisz znowu reklame tabletek a nie odchudzasz sie

Gość gość
Ja też schudłam w miesiac 10 kg. Chodzę kilka kilometrów dziennie, poza tym jem ryby, warzywa i nabiał.

Gość gość
hahahaahahahah dobre, autorka prosi zeby sie z nia odchudzac a ani razu juz sie nie pojawila, i po co te topiki zakladacie?

Gość filifio
woooow 10 kg w miesiąc to niezłe tempo!! jak to zrobiłaś? ja się staram, wypruwam flaki na ćwiczeniach, na bieżni, odmawiam sobie a i tak mi idzie jak po grudzie, kupiłam wczoraj figurę extraslim,bo widziałam,że ktoś na kafeterii polecał, zobaczymy,może mi to coś da., a jak nie to idę sobie zbadać tarczyce!

Gość gość
ja chudlam ponad 10 w miesiac na dieice sb juz jestem 4 lata po , i nie mam jojo , teraz odchudzam mojego brat i zagladam tu na neta , szukac przepisow na diete i podczytuje was :)

Gość Olcia Dubicka
6 kg w miesiąc jest możliwe spokojnie :) Mnie panienka u której zajmuję się potomkami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem nasila mój spokój