Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dalia

moja smutna małżeńska historia

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego Twoje dzieci wciąż chorują? Co im dolega?

Gość smutna dalia
powiedziałam tatusiowi, ze synekj cały dzien na niego czekał, w koncu ruszył 4 litery i poszedł, ale jak spojrzał na mnie, ajkby mu matkę zabiła. zbudował garaż w 5 min i teraz zwalił się w sypialni, dalej śpi, na godzinę 19 idzie na trening, także dzieci już dziś nie zobaczy, bo jak wróci to będą spały, wykąpane i przyszykowane przez mamusię. moje dzieci zaczeły w tym roku chodzić do przedszkola i łapią przeziębienie za przeziębieniem. z nosa leje się gil, u lekarza powiedziano nam, ze sa osłabione i lepiej niech siedzą w domu bo złapią jeszcze cos gorszego. tak więc siedzą, juz drugi tydzień. młodsze dziecko nie chodzi już 3 tydzień, ciągle z katarem, teraz kaszel. nawet gdyby miały chorować raz w miesiacu to mało kto będzie mnie trzymał w pracy, takie są realia.

Gość gość
Jak ja bym chciała być Twoim mężem, pomijając te wrzaski i awantury. Jak ja bym chciała żebyś mi tak obiad pod nos w wysprzątanym domu podała :) chętnie wzięłabym dzieci na spacer albo do innego pokoju a Tobie dała odpoczywać aż do kolacji. Nawet kawę bym Ci przyniosła i gazetkę do poczytania.

Gość gość
jak tu czytam te niektore wypowiedzi: dlaczego twoje dzieci ciagle choruja, k*****a ja mam 1 dziecko I tez mi choruje to takie nienormalne???? moje dziecko jest 1 tydzien w zlobku 2 w domu, znam babki ktore maja 2 malych dzieci I nie moga praowac bo nie maja z kim dzieci zostawic! bo non stop choruja! nastepna pisze: 200m2 domu jest latwiej opanowac nic mieszkanie w bloku, ja ma 100 m2 I jest ciezko a nie dziwie sie ze autorce na 200 metrach jest masakra. Co wy takie tu wszystkie obrotne, zorganizowane, samodzielne, jeszcze do tego silniejsze od faceta! ciekawa jestem jak wy w realu sobie dajecie rade bo na forum to kazdy mocny w gebie