Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpływ zapłodnienia In vitro na stan zdrowia dziecka

Polecane posty

Gość gość
hahaha radio maryja no to bardzo wiarygodne zrodlo :D a tak na serio to przestancie pisac co chwile o in vitro . nie chcesz to nie rob ale jak nie jestes w temacie to nic lepiej nie pisz

Gość gość
Radio Maryja często gości na swoich falach wiarygodnych ekspertów, polecam posłuchac, bo ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Gość gość
taaa, a największym ekspertem jest "ojciec" rydzyk, wez idz gdzieś indziej z tymi głupotami

Gość gość
Ojciec Rydzyk jest ekspertem w swojej dziedzinie, a tu ktos przywołuje inne nazwiska. Polecam "Aktualności Dnia" i "Rozmowy niedokończone" - modlitw brak, publicystyka wysokiej klasy.

Gość gość
każdy słucha tych ekspertów którzy mu odpowiadają, miałam okazje kilka razy posłuchać bredni na antenie rm i dziękuje bardzo

Gość gość
a rydzyk jest jedynie ekspertem od mącenia w głowie emerytom i wyciągania od nich kasy

Gość gość
Oczywiście, jak ktoś słucha ekspertów z TVN na przykład to potem pyta"Panie premierze, jak żyć" :D

Gość gość
no i ty słuchasz radia maryja, a ja wolę tvn- na szczęście panuje wolnosć i demokracja :-P, a o to jak życ na szczęscie nie muszę

Gość gość
Bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomagacie :) Każda ankieta jest dla mnie na wagę złota. Mam ich aktualnie 30 a potrzebuję 100 dlatego zachęcam do wypełniania Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY