Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wymagający prowadzący są bardziej pociągający

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie nam rozwiązać spór, który wiodę z moją koleżanką :) Otóż załóżmy, że jesteśmy na studiach i mamy zajęcia z jakimś młodym doktorem czy nawet magistrem. Gość jest mega przystojny, wysoki i w ogóle fajny z wyglądu :) A przede wszystkim zabójczo inteligentny. Zajęcia prowadzi ciekawie i dobrze tłumaczy, wiele można z nich wynieść, zwłaszcza, że też rzuca anegdotki z różnych dziedzin wiedzy. I teraz pytanie, taki gość będzie bardziej pociągający, jak przy tych wszystkich swoich cechach będzie też bardzo wymagający (ale sprawiedliwy i nie dręczący), czy raczej jak będzie bardziej liberalny i niewymagający?

Gość gość
No ale jak jest wymagający i trzeba się dużo napracować przez niego, to nie jest tak, że wtedy nie jest już taki fajny?

jak sobie pomysle dzisiaj ktorych profesorow z polibudy darze najwieksza sympatka to wlasnie tych ktorzy mi pokazali ze nic nie umiem. ale tak rzeczowo, oni nie mogli zrozumiec ze ja tego nie moge zrozumiec. z reszta nie bylem wyjatkiem, za pierwszym razem zaliczalo moze z 10% roku... :D

Gość gość
Teraz darzysz ich największa sympatią, a wtedy? :D Jeszcze nie ma przegranej - może ktoś się wypowie inaczej :)

wtedy tez, znaczy ja ciagle gdzies tam studiuje i lepiej jest jak gosc wymaga, patrzac w kategoriach tego jak sie na takiego wykladowce patrzy...

Gość gość
Może ktoś jeszcze?

powinnas mnie szanowac, bo jestem jedyny ktory tutaj z toba rozmawia. jakims ciastem powinnas poczestowac, a ty kogos jeszcze chesz?!?! naprawde, zaraz focha strzele i sama zostaniesz... :D:P

Gość gość
Wymagający = bardziej męski, taka prawda. Byleby prawdziwie wymagał, a nie dręczył pod pretekstem wymagania.

Gość gość
A dlaczego wymagający = bardziej męski ???

Gość gość
ja tam lubię się opierdalać więc najlepiej jakby nic nie wymagał, no chyba, że jakiegoś spotkania sam na sam (erotico-romantico) :D

Gość gość
No a nie?,

Gość gość
up, mnie to też ciekawi :P

Gość gość
Przeciętny prawiczek chce być po prostu pokochany a przeciętny r****cz wymaga mega ciała od kobiety nie traktując ją dobrze i jak myślisz, do którego lecą kobiety?

Gość piękne włosy mam acha
Miałam takiego przystojnego prowadzącego, inteligentnego, znającego się na życiu, młodego a jednocześnie z ogromnym doświadczeniem. Ale chyba bardziej można go było polubić jak na kolokwium powiedział całej grupie jak zrobić coś, co tak naprawdę wszyscy powinniśmy znać z innych zajęć, tymczasem wymagający postawiłby wszystkim gorsze oceny bez żadnych podpowiedzi.

Gość gość
Do przedostatniej wypowiedzi - eee co?

Gość Gdzie takk
To że na takiego wybrednego lecą, nie znaczy, że jest męski, bo może być po prostu dziecinnym narcyzem z przerośniętym ego, a niektóre także niedojrzałe psychicznie kobiety lecą na lans i otoczkę. Ale takie coś działa na krótką metę i nie przyciąga kobiet z klasą.

Gość gość
dla większości kobiet taki wybredny narcyz z przerośniętym ego jest bardziej męski niż normalny mężczyzna.

Gość gość
Mój prowadzący nie jest narcyzem - jest wymagający, ale staje na głowie, żeby nam się udało - robi w swoim wolnym czasie nam dodatkowe zajęcia dla chętnych (za darmo) byśmy poćwiczyli te rzeczy i zdali... I mnie taki typ pociąga - bo to jest prawdziwy mistrz, a nie olewus. Przez to jest dla nas autorytetem, a przez to jest totalnie męski :)

Miałam zajęcia z takim, nikt mi tka nie działał na nerwy, facet mnie nawet kiedyś skrzyczał, charakterny brunet, uwielbiałam go :D

Gość gość
Trzeba się było z nim ustawić :D

"jest wymagający, ale staje na głowie, żeby nam się udało - robi w swoim wolnym czasie nam dodatkowe zajęcia dla chętnych (za darmo):" Twój jest idiotą, w 99% brak zaliczenia = brak chęci i samozaparcia do nauki. Studia to nie przedszkole, żeby się cackać z dzieciakami.

Gość gość
Mocne słowa :D

Może nie idiotą, ale frajerem, on się poswięca, bo studenci mają w d***e naukę i wolą sie lenić niż silić intelektualnie.

Gość gość
No ale silą się razem z nim :) Jeśli on lubi pracować ze swoimi studentami dodatkowo, to co w tym złego? :) Poza tym pomaga też przy kole naukowym dużo, więc widać, że to jego powołanie po prostu :) Ale jest wymagający i przystojny mega :D

Oni sie nie silą, oni czekają aż im sie poda na tacy, studia powinny uczyć samodzielnego myślenia i poszukiwania wiedzy, nei rozumiesz czegoś, jest net, książki i wykładowca do dyspozycji na zajęciach, można pytać, korepetycje są dla tych co nie czytają książek, nie pytają na zajeciach, bo nei wiedzą o co, tylko czekają na gotowe rozwiązanie, gotowe odpowiedzi na egzamin, czyli dla leniwych.

Gość gość
A jeśli pomaga na dyżurach tylko, jak ktoś przychodzi, to jest ok, czy też już nie wg Ciebie?