Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Michel dla córki

Polecane posty

Gość gość

czytaj. miszel:D co o nim sądzicie?

Gość gość
zależy w jakim kraju mieszkasz, bo jak w Polsce to jest piękne imię Michalina

Gość gość
mieszkam w Polsce, ale długo bylam w Kanadzie i bardzo to imie mi sie podoba, Michalina ok. ale jednak nie:)

Gość gość
jak juz to michelle. to jes zenski odpowiednik michel.

Gość gość
chodziło mi o wymowę nie pisownię:) ale tak Michelle sie pisze:)

Gość gość
daj jej MISZELA :D :D :D :D na starość przestanie cie odwiedzać

Gość gość
Michaela :) chcesz nadac corce imie a nawet nie wiesz jak to napisac. Za to na wstepie pouczasz jak przeczytac :)

Gość gość
nie Michaela:D tylko Michelle taka jest poprawna pisownia;)

Gość gość
bo wy jestescie tępe i musialam napisac jak wymawiac:D juz troche jestem na tym forum wiec widze,ze malo inteligentne stworzenia tu pisza:D

Gość eweewelina
Michelle sie pisze:) imie spoko, ale nie w Pl moim zdaniem aczkolwiek oryginalnie, znam 1 dziewczynke o tym imieniu, urodzila sie w Stanach, ale do polskiego nazwiska zakończonego na.... -ska nie za baradzo to pasuje

Gość a nadawja jakie tam chcesz
nikt normalny nie bierze pod uwage zdania mamusiek z Kafe:D

Gość gość
Siostra mojego meza ma tak na imie wiec wiem jak sie pisze :) I na pewno nie michella jak uwazasz. Wiec nawet jesli w jakims kraju istnieje forma Michelle to wiedz, ze nie jest to jedyna I tylko ta forma imienia.to taka informacja dla poszerzenia wiedzy ;) na pewno jednak nie Michel jak to autorka napisala :)

Gość gość
jak uż to Michelle

Gość mamazpomysłem
jasne,ze Michelle sie pisze, a juz jakas idiotka probuje mądra udawać:D Michelle Obama, Michelle Pfeifer itp idiotko:D

Gość gość
przewaznie plebs i inne patologie daja dzieciom takie dziwaczne imiona np Ariel. Cyrk k****a

Gość bardzo ładnie
kobeto jak mieszkasz w Polsce to nazywaj dzieci polskimi imionami i potem bedzie chodzic taka Michelle Kowalska:D smiech na sali, chyba ,ze masz jakies nietypowe nazwisko, ktore bedzie fajnie brzmialo a takim imieniem np. Michelle Berg juz spoko brzmi

Gość gość
I potem biedne dziecko całe życie będzie wszędzie musiało tłumaczyć i literować. Jest tyyyyyle imion o polskiej pisowni, ale nie zawsze znajdzie się głupia matka...

Gość gość
Ty matka z durnym pomyslem nie pomyslalas idiotko, ze to imie funkcjonuje tez w innych krajach nie tylko w usa!? Pewnie nie pomyslalas bo za tepa jestes.za dyzo pudelka I durnej telewizji. Imie tez jest we francji, wloszech a tam droga panno imie to pisze sie inaczej.ja nigdzie nie pisalam, ze rodzine mam w usa. Wiec laskawie zanim zaczniesz innych wyzywac od idiotow zaczerpnij troche wiedzy bo sama idiotke z siebie robisz.

Gość mamazpomysłem
a Ty nie wpadłas,ze moze w niektorych krajch pisze sie Michel, chociaz Michelle jest najbardziej popularne zagranicą:D Pewnie nie pomyslalas bo za tepa jestes.za dyzo pudelka I durnej telewizji. Imie tez jest we francji, wloszech a tam droga panno imie to pisze sie inaczej.ja nigdzie nie pisalam, ze rodzine mam w usa. Wiec laskawie zanim zaczniesz innych wyzywac od idiotow zaczerpnij troche wiedz

Gość gość
To w koncu pisze sie michel czy michelle? Takas durna, ze sie nie umiesz decydowac. Co post to co innego piszesz. Dla mnie moze byc nawet I miszel. Durna baba I nawet z takim imieniem durna baba zostanie.

Gość mamazpomysłem
skoro autorka mieszkala w Kanadzie to sadze,ze miala ma mysli Michelle, ale moge sie mylic:D takie trudne, by troche pomyslec:D

Gość gość
Wielka pani nowoczesna z kanady miala na mysli tylko troche jej nie wyszlo. Tak to jest jak na sile chce sie byc oryginalnym. Jakiej formy pisemnej tego imienia by nie uzyc w polsce one bedzie brzmialo conajmniej groteskowo.

Gość gość
u mnie w rodzinie jest Michalina ale jej mama mówi na nią Michelle (w gronie rodzinnym) więc może Ty też tak zrób?

Gość gość
Porąbało was juz z tymi imionami!!!!

Gość 1234gosc12345
imie obleci jeszcze, ale zdrobnienia nie ma za bardzo, tylko Michelka:D dla mnie glupio brzmi

Gość gość
ang. Michelle niem. Michaela franc. Michelle, Michèle hiszp. Miguela rum. Mihaela