Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

obroniłam się dziś

Polecane posty

i jestem już mgr kierunku, który wymarzyłam jeszcze w podstawówce. Dziś zwieńczona została moja edukacja i spełniło się coś, co czym kiedyś bardzo marzyłam. Zakończył się pewien etap życia. Nie mogę w to uwierzyć...jestem wzruszona i sentymentalna....;-)

Gość gość
gratulacje pani mgr

Gość gość
ch*j mnie to obchodzi, s********j sie lansować gdzie indziej 🖐️

Gość gość
i tak skończysz tam gdzie 90% magistrów, czyli na kasie w supermarkecie :classic_cool:

Gość atlantum
Ja już ładnych parę lat się broniłem, ale pamiętam jak dziś he he

;-)) jakkolwiek nie skończę- spełniłam marzenie i nie żałuję studia wybrałam sama, a nie jak koleżanka z innego tematu, której rodzice kazali isć na pedagogikę. ja kochałam swoj kierunek, był ciężki, pracochłonny, nie poddałam się, pracowałam ciężko. na innych studiach niż moje, nie odnalazłabym się, podązyłam za czystym zainteresowaniem, pasją, fascynacją od dziecinstwa i skończyłam to, co chciałam;-) to dla mnie niezwykły dzień, musze przyznać;-)

dzięki;-)) filologia ang i rom idę spać, jutro tu wejdę;-) jak ktoś coś jeszcze odpisze, to przeczytam wtedy;-** night night, hihi;-)

Gość gość
Ludzie, ktorzy studiuja z pasja raczej nie koncza w macu czy tesco. Tam konca magistrzy, ktorzy poszli na studia bo nie wypada nie pojsc i wybrali cos bez zastanowienia, ci ktorzy nie wiedzieli co wybrac i wybrali najprostsza opcje albo ci, ktorzy nie dostali sie na to co chcieli i skonczyli studia bo glupio bylo przerwac. Autorko, gratuluje i powodzenia. Obys pracowala z taka sama pasja jak studiowalas :)

Gość AnetteB
O wiedze ze jasnie heloiza obgaduje mnie na swoim topiku :D

Gość AnetteB
Nie martw sie zrezygnuje z nich na rzecz farmacji chocby w szkole policealnej dziekuje dobranoc

Gość gość
Heloiza masz już prace ?

Aneta- nie w tym rzecz, że Cię obgaduję, ale zszokował mnie Twój temat- jak można isć na studia, które wybrał Ci ktoś inny, których nie lubisz i na które strawisz 3 lata swojego życia??? Chciałam podkreślić, że ja poszłam na to, co sama wymarzyłam i zaplanowałam! Dziękuję Wam wszystkim, słonko swieci, jest piękny wrezśniowy, słoneczny dzień, jestem szczęśliwa, dawno nie byłam;-) Pracy jeszcze nie mam i na razie nie szukam- potrzebuję wypocząć. Ostatnie trzy miesiące były napięte, ostatnie półtora miesiąca z tego instensywene, a ostatnie dwa tygodnie z tego to po prostu drenaż mózgu....nie jestemw stanie się skupić już;-)

Gość AnetteB
heloiza i tak wytrwam na nich pewnie gora rok. Potem to rzuce zeby rodzice sie nie czepiali ze nie probowalam. Pojde zrobic technika i potem pewnie jakies inne studia zaocznie. Teraz i tak juz za pozno na zapisanie sie na nowy rok szkolny ;) A obrony ci gratuluje ;)

Gość street fighter
Moje gratulacje heloiza666, hemonim te memento :)

Gość gość
to jakie studia w koncu? filologia ang czy rom?

jedno i drugie, kierunek łączony....dzięki wilekie, Aneta- powodzenia cokolwiek postanowisz dziś u mnie piękna, słoneczna pogoda....lato dogorywa, ale w pięknym stylu. Ostatnie ciepłe dni spędziłam na nauce,więc dziś, widząc tak piękną pogodę, jestem szczęśliwa. Liczyłam na to, ze tak bedzie;-) Jeszcze chociaż kilka dni. To chyba mój taki dar z nieba, to słońce, wysłuchał mnie świat, natura, tudzież Bóg, że pragnęłabym jescze popatrzeć w cieple na zielień, na jezioro. udało się;-) A teraz zjem na obiad: - bagietkę z biedry - pączka z biedry (już zjadłam) 0 chipsy śmietanowe z biedry - łososia w sosie śmietanowym zbiedry - desperadosa z biedry - jak wrócic tata to otworzy po raz drugi szampana z biedry Chyba to wsyztsko - aha- mam camembert z biedry Mam wszystko w d. Jestems zczęśliwa;-)

Gość gość
a to gdzie mozna takie cos studiować? trudny kierunek?

bardzo pracochłonny..... bardzo dużo zajęć, są praktyczne te zajęcia, ana dyplomie napiszą nam , ze mamy zawód, więc fajnie. do amwgo konca, duuuużo się trzeba nauczyć.

Gość AnetteB
heloiza ile czasu ci zajęło studiowanie tego?

najpierw trzy lata licenjcatu, potem 2 lata magisterki. To magisterskie teraz skonczyłam, czyli dwa lata

Gość Elektronikełee
z***biście ale teraz osiągnęłaś swoje cele i nie masz już nic do roboty i poczujesz się jakoś dziwnie dopóki nie znajdziesz nowych celów

Gość gość
Moja wnusia też jest Pania magister od dwóch lat i nie chwali się na forum.Teraz magistrów jest jak psów:D Każdy kto ukończy studia pisze pracę wiec dziwne nie jest!

elektronik- mam cele, więc na razie mi to nie grozi, praktyki mam. nie bój żaby, na razie jest ok. ale potem to wiem, ż e trzeba działać dalej, no co Ty...czemu założyłeś, że tego nie wiem?