Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

obroniłam się dziś

Polecane posty

no to co...nie chwalę się, lecz dziele radością. co w tym złego? nie można świętować sukcesów, trzeba się tylko smucić i użalać? to forum jednak jest głupie;-/jak narzekasz- źle jak piszesz coś pozytywnego- chwalisz się... jezu..... elektronik- pzdr. co za głupota to forum, faktycznie;-/

Gość Elektronikełee
nie wiem tak jakoś, ja po obronie miałem przej****y okres w moim życiu, teraz jest trochę lepiej ale nadal niezbyt ciekawie, bez żadnego celu

Gość gość
Gratulacje:)

Gość Elektronikełee
pracę znalazłaś?

dzięki;-) ech...wiesz, ja narazie planuję odpoczać, więc źle nie jest, no ale potem to wiadomo...jak długo pracy nie znajdę, to też będzie mi źle. ale póki co po prostu czułam radość, dziś jest piękna pogoda, byłam nad jeziorkiem rowerkiem, było tak miło. tyle ładnych dni straciłam nad książkami, że wiesz...zrobiło mi się naprawdę dobrze, że mogłam dziś jeszcze skorzystać, ta ładna pogoda to taki dar niebios,serio;-) wiem- poetyzuję, ale marzyłam, by jeszcze poswieciło;-)

nie- musiałam się dużo uczyć, więc zawiesiłam poszukiwania. ale wrócę do tego jak odpocznę;-) a Tobie jak się żyje? dziewczyny fajne?;-)

Gratuluję! 🌼 ja zostałam magister swojego wymarzonego kierunku 2 lata temu, a teraz jestem w trakcie robienie doktoratu :) Powodzenia w dalszej karierze! I życzę byś znalazła pracę w zawodzie, tak jak ja:)

Gość gość
Ktoś mądry tutaj napisał.Na tym kafe to sami idiociSzukałam jednego tematu i gdy zaczęlam czytac idiotyzmy to faktycznie ręce opadaja.Magister z bozej łaski, k***y, alfonsi.Ależ tu dno!😡 sSpadam natychmiast bo nie ma tutaj mądrych ludzi, sami upośledzeni.

hailie- dzięki;-) powodzenia na doktoracie, ja nie robię doktoratu, bo chyba nie chcę pracować akademicko. starczy mi już. zamierzam się doszkalac we własnym zakresie, czytać, iść na język, wiesz, te sprawy. ale chyba bym oszalała na uczlni dłużej, chociaż wiem, że będzie mi kiedyś pbrakowało trochę studenckiego życia. na podyplomówkę pójdę może, ale nie na doktorat;-p

Gość Elektronikełee
zawiesiłem się w czasie i przestrzeni, jedynie muzyka utrzymuje mnie przy życiu i chęć zobaczenia Francji, dziewczyny w Anglii są, hmmm...., szkoda pisać, sporo młodych ale znowu bez żadnej szkoły to o czym z takimi rozmawiać, a Angielki za dużo kilogramów mają

a jakiego tematu, gościu szukałeś? nie jestem mgr z bożej łaski, tylko po latach przykładania się....nie wiem , c za toksyny....napiszesz co negatywnego- źle, coś dobrego-podejrzenia. czemu niektórzy tak źle do tego podchodzą, no to co, że to napisałam o tej obronie? wiem, że magistrów jak psów, no ale ja tego chciałam i mam swój sukces, każdy wyznacza sobie swoje cele, ja chciałam tych studiów. i tyl.e

Gość gość
A ja jestem magistrem starej daty, bo po studiach 5 letnich :) Gratulacje i życzę znalezienia dobrej pracy :)

Gość Elektronikełee
jaki stereotyp? nie uczę się, trochę tylko czytam francuskie teksty oraz słucham francuskiej muzyki i czasami posłucham audiokursu pimsleur ale nie wiem czy to dobre jest

no ten stereotyp Angielek;-) ja też lubię się uczyć w ten sposób języka- piosenki, czytam też marieclaire.fr

Gość hej to
super, :)))

Gość gość
gratulacje

Kinga! heja, co słychać? a słuchaj oglądałaś film 'uczeń szatana"? A langoliery? to te tytuły ostatnio mi z głowy wyleciały, to jest Kinga?

;-) ale co słychać? pamiętaj, ze sie pode mnie podszywają.ech...żałuję, że kafe to takie dziadostwo. Twoje dziecko chodzi już do szkoły?;-)

Nie, na razie do przedszkola, jeszcze długo :) i naprawdę nic ciekawego sie u mnie nie dzieje :D tzn może dla kogoś byłoby to ciekawe, ale dla mnie to samo co mam codziennie :D chociaż w sumie od trzech dni mam nowego psa i sika na dywan :p

Gość gość
mgr to żaden sukces

Gość gość
mgr to żaden sukces. Faktycznie, na ulicy je rozdają :/ Gratulacje :)

Gość gość
bo przecież rozdają