Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ifka jes brzytka

Polecane posty

Gość gość
Kadarka zlecieli sie tu wyklucac ktory gupszy :P polej się :classic_cool: upijesz soba towarzystwo i bedziemy w koncu tylko ja i Ty ❤️

Gość gość
winko dojrzale mniem :classic_cool:

Gość biedna Kadarka
Kilka słów o sobie: Skończyłam w życiu kilka szkół. Zwiedziłam kilka miast. Miałam kilka romansów. Spaliłam za sobą kilka mostów. Kilku ludzi mnie sprzedało. Kilka razy zachowałam się jak świnia. niby powinna być mondra i coraz bardziej mondrzejsza z roku na rok , a tu niestety tak niestety nie jest :classic_cool: - kilka szkół mondrości nie daje , a moze nawet wprost przeciwnie - człowiek gubi się w natłoku różnych informacji , które kiedyś łykał z natchnieniem i co mu pozostało dzisiaj w sposob skrzywiony poprzez dawne połykanie niewłaściwych informacji , czyli zatrucie , albo zaczadzenie , czyli zablokowanie wolnych dróg odbioru , poprzez natłok zbędnych i połykanych z przyzwyczajenia podsyłanych głupot ...i w ten sposób zamiast mondrzeć - po prostu głupieje :D

Gość gość
zawsze znajdzie sie pprawdziwy patriota i da z siebie cala prawdde :O oszalec mozna nigdzie odrobiny luzu ic w PISdu :classic_cool:

Gość gość
patrz wpis 18, 37 :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja slyszalam ze Ifka jest ladna.

Gość biedna Kadarka
a co ma do znaczenia , czy patriota , czy niepatriota ? kadarka puszcza takie banały , że az wstyd , że Kadarka chwali się ukończonymi jakimiś szkołami czyli skoro Kadarka nie urodziła i nie wychowywała , tylko siem uczyła chaaj wie czego , i jak długi i w jakim towarzystwie , to niech Kadarka się nie wymondrza , ponieważ Kadarka na kazdym bardziej ludzkim drobiazgu i aspekcie kazdej poruszanej przez nią sprawy ...po prostu leży na łopatkach , pomimo ze wcześniej udawała , a raczej starala się udawać w dobrej wierze mondrom , nieksenofobicznom , otwartom , kobiecom i doświadczonom

Gość gość
lub mala podpowiedz niezłe parfumy choc akurat nie moja zapacha

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czy Wy sie jednak nie za bardzo czepiacie.

Gość gość
ale odjechales :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ja tez

Gość gość
e to tylko jakis zakochany fan kazdy takiego ma :classic_cool:

Gość gość
a ja wolę :classic_cool: te z zapałkami o

Gość biedna Kadarka
nie odjechałem , ponieważ jak się Kaderkę weżmie 'za łeb ' na temat tego o czym pisze to niestety ucieka , albo obraża , albo puszcza wyuczone teksty typu ale odjechałeś , albo sssss....laj tak że ociec -stoczniowiec nie wiem czy jest zadowolony z Kadarki - wyuczonej i takiej dziwnej nieco oraz bardzo często cytującej jakiś tekst z GW

Gość gość
łaj😭 moj wielbiacy brzydateifki temat, przerodzil sie w elaboraty o 😭 nie wiem nawet co ide jakby co, wiesz, ze ja wiem, ze :classic_cool: mnie lopfciasz ❤️ moje Ty winko :D 🖐️ bo...swieze powietrze wola

Gość biedna Kadarka
coś ci się miesza - parę razy mnie dość chamsko obraziłaś bez powodu ...mówiąc po ludzku tak że o uwielbianiu nie ma żadnej mowy nie przepadam za kobietami cytujacymi GW na politycznych tematach , a jednocześnie uciekającymi z każdej ciekawszej dyskusji

Gość biedna Kadarka
to od Shatyna - bido albo biedaku ? właściwie to mam ochotę cię także tak traktowac , czyli per 'z buta ' na co zasługujesz ale widzisz ta polskość , czyli przyzwoite wychowanie i nabyty polski szacunek szlachecki wobec kobiety mi na to nie pozwala hehe

Gość biedna Kadarka
gdybym kiedykolwiek chociaż się starał :D moje serce należ nie do akurat autorki , tak że tu takie sprawy nie wchodzą absolutnie w żadna grę ;) echh hte lewackie i prostackie obłudniki , które wszystko przetłumaczą w najbardziej prymitywny sposob ;)

no prosz ile zaplaciłaś ifka za to żeby ktoś w końcu po tylu latach założył top o tobie?:P a tak swoją drogą kadarka vel ifka vel Dcośtam vel wiele pomarańczy najbrzydszą to ma duszę:P no ale w ostateczności to jej dusza:P

Biedny odrzucony. Autorka tematu jest L :P Już ci się wszystko plącze z tego cierpienia.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wszelki duch pana boga chwali..... To Ty IKe ????

no ja:P ja:P chociaż podobno pisuję tu codziennie na jakimś durnym topie jeszcze durniejszej njun czy jak jej tam :) jeszcze nie czytałam co tam "wypisuję" ale może kiedyś się skuszę:)