Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć nerwicy

Czy to przez nerwicę proszę o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość mam dosyć nerwicy

Choruję na nerwicę natręctw od paru lat. Kilka miesięcy temu zaczęły się u mnie natręctwa na tle religijnym i skrupulatyzm. Dzisiaj w nocy, mimo zażytej tabletki nasennej nie mogłam zasnąć(lek już działał, bo czułam się inaczej niż bez leku) Przeglądałam zatem internet i weszłam na stronę o tematyce religijnej. W pewnej chwili, gdy przeczytałam coś o Panu Jezusie, wstyd się przyznać, ale poczułam podniecenie. Próbowałam to odrzucić i czytać dalej, ale w mojej głowie zaczęły pojawiać się dziwne myśli i zaczęłam czuć, że chcę tego podniecenia i że sama je podtrzymuję. Boje się teraz tego. Sama nie wiem, czy był to ciężki grzech z mojej strony, kolejny objaw nerwicy, czy może dziwne myślenie przez lek nasenny.

Gość gość
Objaw nerwicy. Ja też ją mam i wiem coś o tym :O Najlepszym sposobem na nn jest zwyczajne nie wykonywanie tych czynności, jakie nas męczą. Aż nerwica przejdzie i znajdzie sobie inną rzecz do powtarzania. I k***a tak w kółko :O

Gość mam dosyć nerwicy
Ale to z podnieceniem i chęcią podtrzymywania podniecenia(mimo rzeczywistego braku chęci) to też nerwica? Na początku moich problemów z natręctwami religijnymi wkręciłam sobie, że nienawidzę Boga i chce mi się śmiać z drogi krzyżowej Chrystusa. Było to dla mnie okropne. Wolę już nudności, ból żołądka i zawroty głowy niż te natręctwa :(

Gość mam dosyć nerwicy
w trakcie podniecenia mam nerwice wegetatywną przez co zerwał ze mną mój chłopak bo go pobrudziłam .....

Gość mam dosyć nerwicy
To był podszyw. Prosiłam o poważne odpowiedzi. Nawet nie wiesz podszywie, jak uciążliwa jest nerwica.

Gość gość
nie mysl o tym albo pomysl sobie ze to glupoty i Ty tak naprawde nie myslisz zajmij sie czyms innym copowoduje relaks

Gość mam dosyć nerwicy
Próbuję się zajmować czymś przyjemnym, tylko że często nie mogę się skoncentrować. I tak jest trochę lepiej niż 5 miesięcy temu, bo wtedy przeżywałam horror. Nie wiem, czy powinnam się wyspowiadać z tej sytuacji, o której napisałam, czy mogę spokojnie przystąpić do Komunii, bo to tylko nerwica.

Gość mam dosyć nerwicy
uwielbiam dłubać w nosie , ale niestety często nie mam czego z tego nosa wydłubać

Gość mam dosyć nerwicy
Podszywie, i tak widać, że to co piszesz jest tylko podszywem. Uważam, że podszywanie się może być zabawne w drobnych sprawach, ale nie w temacie chorób.

Gość mam dosyć nerwicy
Odświeżam temat, bo muszę mieć pewność, czy to tylko nerwica. Wiem, że przez tą chorobę zdarzają się różne objawy, ale czy aż tak :O

Gość obiadeknastole23
Męczy nerwica? - tabletki nie pomagają - tylko wyciszają objawy . Zapisz się na terapię www.psychologonline.tv/terapia/18643957/i-ty-mozesz-pokonac-nerwice-lekowa-8-spotkan/