Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwi_fruit

Po czym poznać że on jest naprawdę zadowolony

Polecane posty

Gość kiwi_fruit

Hej :) Mam 20 lat, mój partner 38. Nie jestem jeszcze zbyt doświadczona w łóżku, ale staram się jak mogę i mam z tego dobrą zabawę ;) Zastanawiam się nad jednym - po czym poznać, że facetowi naprawdę ze mną dobrze? Bo orgazm i wytrysk płeć męska ma przecież zawsze, z nimi nie jest tak jak z kobietami ;)

Gość gość
Jeśli pójdzie do sklepu po makaron, gdy go poprosisz.

Gość kiwi_fruit
Pójdzie :D wlaściwie zawsze robi to, o co go poproszę w takich drobnych sprawach :) Ale co to ma wspólnego z seksem????????

Gość gość
gdyby nie chciał chodzić po makaron, to nie byłby zadowolony z Ciebie, z seksu z Tobą.

Gość kiwi_fruit
Nie rozumiem. Chodzi nie o całokształt związku. Chodzi o pojedynczy stosunek. Jak poznać po tym stosunku że było mu naprawdę dobrze, wręcz idealnie

Gość gość
Ja wiem... Może znajdź jeszcze kilka osób z tego forum. Pomieszkamy trochę z Wami, poznamy Twojego faceta i wtedy Ci odpowiemy. Generalnie to każdy jest inny i każdy ma inny sposób wyrażania radości. Trzeba się poznać :)

Gość kiwi_fruit
Znamy się długo :D Od roku ze sobą sypiamy :P

Gość kiwi_fruit
Ale Wy nas poznać nie możecie :D Jakże by to było, mieszkać w parę osób :D Nie preferujemy trójkącików albo jeszcze liczniejszych konfiguracji ;)

Gość gość
No to jak odpowiedzieć na to pytanie, nie znając człowieka ? Równie dobrze można wróżyć z fusów.

Gość kiwi_fruit
Można chyba - Wy faceci macie chyba jakieś swoje zachowania, w sumie nie jesteście mocno skomplikowani :P Z jednym mam problem - po seksie długo nie mogę zasnąć. I tak gadam, rzucam się po łóżku, wstaję się napić, zadaję mu absurdalne pytania. Ogólnie lubię przy nim zasypiać, ale nie po seksie. Jego to chyba trochę męczy, ta moja "postosunkowa bezsenność" :D

Gość gość
Pytanie brzmiało nie czy, tylko jak można to zrobić nie znając człowieka ?

Gość kiwi_fruit
No ok, masz rację. To może inaczej - po czym mogłabym poznać, gdyby był niezadowolony?

Gość kiwi_fruit
On miał wcześnie trochę kobiet, jest rozwiedziony. Jesteśmy razem rok i 2 miesiące, sypiamy od roku, mieszkamy razem od pół roku. On jest doświadczony, ja miałam wcześniej tylko jednego faceta, z którym sypiałam, 3 lata starszego, beznadziejnego w łóżku :/ No i się zastanawiam, czy inne jego kobiety nie były ode mnie lepsze "w te klocki"....

Gość gość
Ehh można było się tego spodziewać. W swojej wyobraźni porównujesz się z innym kobietami. Może idź do psychologa ?

Gość kiwi_fruit
To chyba normalnie że się porównuję, nie? Na dodatek mamy problem z antykoncepcją - ja nie chcę hormonów, żeby nie przytyć (mam 48 kilo i 162 cm wzrostu, nie wiem czy to za dużo czy za mało, ale nie wyobrażam sobie być grubsza). On nienawidzi prezerwatyw i tych pieniących się globulek. Z kolei spiralę odradza mi lekarz :(

Gość kiwi_fruit
Jestem zadowolona ze swojego wyglądu i w ogóle. Przez przypadek (on o tym nie wie) widziałam zdjęcia jego byłej żony, i choć nie była brzydka, to bardziej jestem zadowolona z siebie. Ze swojego życia również, bo ja się rozwijam, a ona całkowicie się podporządkowała dzieciom... Ale szkoda mi jej również, chociaż na swoje usprawiedliwienie mam to, że poznałam go już dłuuugooo po ich rozwodzie. Zresztą nie porównuję się wyglądem tylko umiejętnościami łóżkowymi. I boję się że na tle jego poprzednich kobiet wypadam blado :(

Gość gość i kość
a jakie masz cycki... większe od bylej żony...? faceci to bardzo lubią i ich to kręci :)

Gość gość i kość
kiwi_fruit ?

Gość kiwi_fruit
Mam rozmiar 70C, jeśli to takie istotne. Chyba większe niż jego była żona. No i ona była trochę grubsza. I nie potrzebnie ścięła włosy na krótko.

Gość kiwi_fruit
Czemu od razu k**wo?

Gość gość i kość
jeżeli ssiesz mu penisa z połykiem...? to na pewno jest zadowolony

Gość kiwi_fruit
Uprawiamy seks oralny, co w tym dziwnego????? Teraz przecież WSZYSCY uprawiają seks oralny

Gość gość i kość
jeżeli masz wieksze cycki to Twoj plus długie wlosy to też Twój plus :)

Gość gość i kość
pytałem czy robisz mu z połykiem...?

Gość kiwi_fruit
Włosy mam długości mniej więcej sięgające zapięcia od stanika, no, może troszkę dalej. Mam biust 70C, 162 cm wzrostu i ważę 48 kilo. Jestem brunetką, lekko przyciemniam włosy, farbuję znaczy. No to już wiecie chyba wszystko

Gość gość i kość
nie obrażaj dziweczyny buraku

Gość kiwi_fruit
Tak, połykam. Ale czy to takie istotne???

Gość gość
to nie Ty tu pisalas w przeciagu ze sypiasz z facetem starszym o 18 lat? Jego zona ma z nim male dzieci, prawda? I to pewnie wcale nie byla zona jak wnioskuje z tamtego watku? Pisalas ze nie chcialas malzenstwa rozwalac. Skoro masz takie mysli, po co wiazalas sie z dziadem, ktory moglby byc Twoim ojcem? :/ Nigdy tego nie zrozumiem...

Gość kiwi_fruit
On jest rozwiedziony o 4 lat, a my znamy się 2 lata. To jakie to rozwalanie małżeństwa?? Tak, jest starszy 18 lat, ale co z tego, skoro się kochamy i mieszkamy razem?

Gość gość i kość
istotne :) dla faceta :) dlaczego uważasz że nie jest zadowolony...?