Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwymiotowac czy nie

Polecane posty

Gość gość

od razu mowie ze nie chodzi o odchudzanie przesadzilam z jedzeniem i umieram od paru godzin zadne tabletki herbata sranie nic nie pomaga myslicie zeby zmusic sie do wymiotow? bedzie lepiej czy pogorsze sprawe?

Gość gość
piszcie bo zwariuje

Gość gość
brzuch mnie boli zwariuje :(

Gość gość
POMOCYYY

Gość gość
robil tak ktos juz? bo ja sie boje

Gość gość
Ja ost tez myslalam ze przesadzilam z jedzeniem, zwymiotowalam bez pomocy, i tak sie zaczela moja grypa zoladkowa z goraczka biegunka trwajaca tydz. Cala noc wisialam na kiblu mdlalam, nie zs kazdym razem zwym. Ale bol byl taki ze wolalam wlizyc palec i wtedy rzygalam, a nie mulilo mnie godzine , potem chorowali wszyscy w domu, byc moze lapie cie wirus

Gość gość
dlaczego nikt nie pisze

Gość gość
ja sie dobrze czuje po prostu zjadlam makaron kiszona kapuse ketchup 3 mielone ziemniaki bulke miske mizerii w godzine i czekolade :( mialam jakis atak nie jestem bulimiczka po prostu tak poszlo nie jadlam dzien bo bylam w szkole i sie nazarlam jak swinia i co teraz

Gość gość
Pewnie i tak cie wydrze, ulzyj sobie i idz wloz palce to mega nieprzyjemne ale byc moze skrocisz mdlosci, ja wtedy myslalam ze umre, najg jak nie mialam czym i gorzka zolc leciala, w sumie najpiere wyrzygalam wszystko co zjadlam po kolei, to najgorsze co moze byc

Gość gość
ale minelo ci jak zwymiotowalas?

Gość gość
ja bym spróbowała przeczekać, napiła się ciepłej, gorzkiej herbaty, mięty, czasem jak poczekałam, to przechodziło, a wymiotami sobie podrażnisz przełyk i zęby sokiem żołądkowym, to tak wg mnie

Gość gość
wódkę masz w domu?

Gość gość
a co chcesz wpasc

Gość gość
nie, ale wystarczy wypić kieliszek wódki z pieprzem ( sporo tego pieprzu) i być w pobliżu łazienki, bo bardzo szybko idzie

Gość gość
ja jestem bulimiczka i wymiotowanie nie stanowi dka mnie probilemu,jestem na takim etapie,ze nie musze niczym grzebac w gardle,samo idzie jak cos zjem wiekszego niz jogurt, bo zoladek nie daje rady herbatki 'na sranie' dzialaja po kilkunastu godzinach nawet,przemeczykabym sie na twoim miejscu i poczekala