Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kuzynka to farciara

Polecane posty

Gość gość

ma 25 lat. skończyła socjologię i siedzi w domu u rodziców bo jej się nie chce iść do pracy. śpi codziennie ile wlezie, nie ma żadnych obowiązków. jest leniwa, ciężko ją zmusić do zrobienia czegokolwiek. jej hobby to seriale, ogląda ich mnóstwo. jest oczkiem w głowie rodziców, ciotka się nią chwali wszystkim dookoła. czasem jej zazdroszczę. ma takie lajtowe życie. nic nie musi, zawsze wszystko ma - ciuchy, kosmetyki. o nic się nie musi martwić. wyrwała sobie faceta, który też na nią pracuje, chucha na nią i dmucha. życie jest mega niesprawiedliwe...

Gość Wrona bezOgona
ty to nazywasz fartem? gratulujeme :classic_cool:

Gość gość
no tak sie ustawić jak ona? ona ma życie jak królewna. nie chciałaby być na jej miejscu ale chociaż odrobinę podobnie w niektórych kwestiach.

Gość kejt mos
pewnie, ze ma farta tylko pozazdroscic beztroskiego zycia. jedynym minusem tej sytuacji jest to, ze przy normalnym ukladzie jej rodzice umra przed nia i nikt juz jej wtedy nie da. a bedzie zbyt stara aby zaczynac kariere zawodowa i jesli bedzie na utrzymaniu meza to jakos przebieduja gorzej jesli i maz ja zostawi.

Gość OnaTaaaaka
a ja mam podobnie i nie widze w tym farta, ja mam dość tego ze tak na mnie chuchają itp., zazdroszecze innym którzy pewne rzeczy musza sami zdobyc i maja więcej swobody i nikt nad nimi nie stoi

Gość gość autorka
ten jej facet jest mega pracowity...spełnia wszystkie jej zachcianki, mówisz masz :( ostatnio mówi, że za niego wyjdzie za mąż. jej rodzice wybudowali duży dom, jak umrą to ona go odziedziczy na bank...ustawiła się

Gość kejt mos
jesli jest jedynaczka to dom wiadomo bedzie dla niej. tylko czy z jej podejsciem do zycia utrzyma go? raczej sprzeda i kupi ciasna kawalerke, ktorej jesli w pore sie nie "rozwinie" rowniez straci. uogolniajac- teraz ma super ale w przyszlosci moze miec bardzo ciezko.

Gość gość
Pocieszę Cię - moja koleżanka ma 31lat, pracowała może 1,5 - 2l. Rodzice jej kupili mieszkanie i samochód, dali coś na jej lokatę, utrzymują ją, bo ona nie pracuje teraz. czeka na ciekawe oferty i za grosze nie będzie tyrała.

Gość gość
Zazdrościsz jej niesamowicie. Ciebie rodzice nie kochali, karmili odpadkami i nic nie dali??

Gość gość
żal dvpsko ściska

Gość gość
A skąd Ty jesteś taka pewna, że ona nie pracuje z powodu lenistwa, a nie problemów ze zdrowiem? To, że jest kuzynką, to nie oznacza, że musi Ci o wszystkim mówić. Niektórzy chcą pracować, a nie siedzieć w domu, ale nie mają innego wyjścia. Zamienisz się? Założę się, że nie wytrzymasz ani jednego dnia tak złego stanu zdrowia.

Jedni mają "lepiej" inni mają "gorzej". A życie bywa przewrotne więc lepiej cieszyć się tym co się ma ;) ­ " A skąd Ty jesteś taka pewna, że ona nie pracuje z powodu lenistwa, a nie problemów ze zdrowiem? To, że jest kuzynką, to nie oznacza, że musi Ci o wszystkim mówić. Niektórzy chcą pracować, a nie siedzieć w domu, ale nie mają innego wyjścia. Zamienisz się? Założę się, że nie wytrzymasz ani jednego dnia tak złego stanu zdrowia." A skąd wiesz, że autorka jest zdrowa? To, że założyła temat nie znaczy, że musi Ci mówić o wszystkim :P