Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham go ja go kocham

Miłość do szefa

Polecane posty

I ten średni ma za rok ślub. A dla szefa rozwód to pewnie nie problem.

Gość Koszyczek123
Ale skoro on ma żonę, to ją kocha i od niej nie odejdzie... A mają dziecko? Jak się wiązać to na całe życie, a nie... Chciałabyś, aby on był z tobą, a później wygryzła cię młodsza?

Nie mają dzieci ale widziałam ją kilka dni przed ich ślubem jak kupowała testy ciąże na drugi dzień ostatni dzień jego pracy przed ślubem i przed miesiacznym urlopem byłam u niego i złożyła mu życzenia ,,Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia no i gratulacje dla tatusia napewno będzie szef wspaniałym tatą" a on na to ,, ale nie spodziewamy się dziecka". On nawet nic nie wiedział.

Przecież zdarzają się śluby dla kasy, bez miłości.

Gość gienia o
Tak, tak... zla zona szefa, ktora sie panoszy bo osmiela sie przyjsc do niego do pracy, byla na wyjezdzie integracyjnym i jej Maz pocalowal ja w policzek. A ty siedzisz na zwolnieniu, zazdrosna o to ze szef nie zaprosil cie na slub, ale do kosciola i tak polazlas. Wez juz przestan sie osmieszac idiotko, bo cala kafeteria zna twoje wywody. Jestes dla niego tylko robolem, a zachciewa ci sie paniusiowania.

Gość gość
Skoro pracujesz u niego taki szmat czasu, a on do tej pory Cie nie zauwazyl to juz Cie nie zauwazy i nigdy nie bedziecie razem. Po prostu mu sie nie podobasz i powinnas sie z tym pogodzic. Daj sobie spokoj, bo tylko sobie zycie marnujesz wzdychajac do niego.

Gość gość
Tak na pewno wzial slub dla kasy, zony w ogole nie kocha, za to Ty szara pracownica z jego firmy na ktora nigdy nie zwracal uwagi jestes mu przeznaczona jako milosc zycia. :D Oszukuj sie dalej lalka. :D :D

Gość gość
On sie nie musi Tobie tlumaczyc czy spodziewaja sie dziecka czy nie, bo ciebie to powinno gowno obchodzic. :O I to co zrobilas z tymi zyczeniami bylo mega zalosne. :P No sorry. :D

Gość gość
wiem co czujesz,rozumiem doskonale bo sama bylam w takiej sytuacji.Ale zaczelam go kokietowac.Wkoncu połapał sie ze mam na niego ochote.Jak jego zona wyjechala na wczasy z dziecmi,po zamknieciu sklepu złapał mnie w pół i tak sie zaczeło.Nasz romans trwal 9 lat.Potem odeszłam do innej pracy i urwało sie.

Niby dlaczego załosne? Nie beda mieli teraz dziecka widziałam ją 2 dni temu w sklepid tesco /zal że tam robi zakupy/ i nic nie bylo widac miala na sobie rurki czarne, takie czarne buty za kostke i jasny plaszcz do pupy na trzy guziki i kolorowa chustke do tego torebka taka z gór jakby.

Słyszałam że ona wyjeżdża na tydzień do Stanów Zjednoczonych żeby zdobyć jakieś dyplomy kursy dla stomatologów czy coś i on będzie sam.

Gość gość
Ty chyba jesteś psychiczny,współczuję,lecz się palancie.

Skoro Jego żona jest stomatologiem, to głupia nie jest. Ty za to jesteś żałosna.

Gość gość
on kocha inną i jest z nia szczęśliwy. nie mieszaj sie w cudzy związek!. jesli go naprawde kochasz to pozwól mu być szczęsliwym ze swoją zoną! Rozejrzysz się w okolo jest pełno innych facetów, gdzies tam jest ten, który ciebie mogłby tak pocno pokochać, daj sobie szansę na szczęśliwa i ODWZAJEMNIONA miłość!.:)

Gość gość
Bo doniosę,albo napiszę twoje naz..

Gość gość
Zostaw ich w spokoju. Gdybyś go rzeczywiście kochała, wycofałabyś się. Dla kogoś, kogo się kocha, chce się jak najlepiej i szanuje jego wybory. Jesteś podłą egoistką, nie myślisz o tym, że Twoje amory zniszczyłyby Twoje relacje z nim, bo wcale nie ma pewności, że cokolwiek czuje do Ciebie, zniszczyłyby jego małżeństwo. Przeszkadza Ci jak traktuje żonę w pracy, ale gdyby to Tobie parzył kawkę, byłabyś w siódmym niebie. Cała się trzęsiesz ze złości, że to nie Ciebie wybrał. I miał rację.

Gość gość
Naprawdę sądzisz , że on jest ślepy i nie widzi nawet jak po cichu do niego wzdychasz ? A jeżeli widzi i nie reaguje to co ,,, nie masz wrażenia , że się kompromitujesz ? Faceci nie trawią jak im zwierzyna sama wchodzi do rąk ...

Jesli widzi to dlaczego nie reaguje?

Gość gość
Bo ma głęboko w dvpie takie byle co, z krzywą mordką i małymi cyckami, bez klasy, kasy i obycia. Kpi sobie z takiego marnego i głupiego stworzenia, którym jesteś. Jego żonie nie jesteś godna podeszwy czyścić. Jesteś kompletnym zerem i przegrańcem.

Gość gość
Jakbyś zdechła to by nawet tego nie zauważył. Dla niego nie istniejesz.

W czym niby ona jest lepsza ode mnie ?

Gość gość
Czemu to było żalosne? :D Bo przyjscie do prywatnego mieszkania zz życzeniami, ktorych oni nie chca jest zalosne. :D To byl tylko tani pretekst, bo chcialas mu pokazac jaka jestes wspaniala i ze kochasz go tak bardo, ze nawet teraz zyczysz mu szczescia. :D Jestes ta kobieta, ktora szef nie zaprosil na slub prawda? :D Pracujesz u niego kawal czasu, a on ma cie centralnie w d***e, nie jestes dla niego nawet na tyle wazna znajoma zeby zaprosic cie na slub a Ty sie jeszcze ludzisz ze nachodzenie go w mieszkaniu i skladanie mu zyczen nie jest zalosne? :D I jeszcze ten dodatek o tym ze bedzie spanialym ojcem. :D Ja j***e. Co cie to obchodzi jakim ojcem bedzie, nie z toba bedzie sie rozmnazal. :D :D Pojdz do niego jeszcze z kilka razy z jakims pretekstem z d**y wzietym a gwarantuje ci ze przejdziesz z kategorii "żalosna i budzaca politowanie" do kategorii "niepokojaca i podejrzanie niebezpieczna", a facet zacznie cie podejrzewac o stalking i zacznie rozwazac czy nie zglosic cie na policje. :O

Gość gość
i znowu nawiedzona zdziro założyłaś ten sam temat? jeszcze ci nie przeszło? On i tak ma cię w d***e bo ma wspaniałą mądrą i wykształconą żonę a taka zwykła szmata jak ty - go nie pociąga...

Gość gość
Chociazby w tym ze ona nie nacgodzi bogu ducha winnych ludzi, nie knuje jakby tu rozdzielic udane malzenstwo oraz w tym ze siedzi spokojnie na d***e w mieszkaniu, a nie lazi po drogeriach za obca baba i sledzi co ta wklada do koszyka. :D

Gość gość
potencjalnie*

Gość gość
ta naiwna idiotka co jakiś czas pisze tu o tym samym... żałosne...

Gość gość
autorko jesteś tylko zwykłym śmieciem...

Gość gość
nawet jakby przejechał się kilka razy na twojej d***e to i tak wróci do żony , nie pojmujesz tego?

Jak on sie przyzna ze mial romans to bedzie rozwod.

Gość gość
a u psychiatry byłaś?