Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach temat będzie

Płytka kobieta leci na wygląd sensownie myśląca na pieniądze i zaradność

Polecane posty

Gość gość
to po co sie udzielasz z tymi bzdurnymi wywodami stara raszplo !

Nie rozumiesz prostej treści ale pierwszy do pitolenia mundrusci:) czego NIE mozesz ZMIENIC, pokochaj. Kobiete mozesz zmienić na inna? Czyli nie nalezy do grupy zjawisk, których nie mozesz zmienić. Co za jelopy tu siedza.

Gość moje hobby to facet
raszpla :D hahah macie poczucie humoru od samego rańca :)) facet musi być wyjatkowy :-) mieć dobry dyplom , sławę ;), wygląd,poczucie humoru itd

Gość gość
A kobieta musi byc ladna z twarzy , miec zgrabna figure , usmiechac sie i miec mily charakter !

Gość sam sexx
pewnie że musi :P

Gość KOBIETA lolll
JAK SIE urodził w bogatej rodzinie to oznacza że któryś z jego przodków był zaradny. Czyli dobre geny. każda kobieta leci na zaradnych facetów. . Każda i jak sie coś nie podoba so sie zabij i zapomnij o kobietach. status sie liczy w każdej formie, nie masz kasy to może nadrobisz znajomościami, odziedziczyłeś kasę to bardzo dobrze, oczywiscie jak okażesz sie ciapą to nawet to nie wystarczy.

Gość gość84
w sumie to nie ma co się dziwić, że ten kraj upada, skoro nawet narodowego języka pisanego ludzie nie rozumieją. Każdy usiłuje przeforsować swoje zdanie, nawet nie specjalnie patrząc co inni napisali... A pomarańczowa dalej swoje...no przecież to co napisałaś jest zgodne z tym co ja napisałem...ehhh nie ma w tym nic złego, że kobieta zakochała się w bogatym facecie. O ile zakochała się w facecie, który jest bogaty, a nie zakochała się w facecie, bo jest bogaty.

Gość rtgyhgtrertfghjmk
dla mnie musi musi byc władczy z najlepszym staowiskiem :) no i przystojny , rzecz jasna i tak mam

Gość Halo haalo
Facet nie musi być przystojny ale powinien być męski po prostu :) Znam niejedną ładną dziewczynę z jakby to powiedzieć delikatnie, w ogóle nieatrakcyjnym z wyglądu facetem, ale zaczynam je rozumieć po rozpoczęciu rozmowy z tymi panami. Po prostu są męscy z charakteru i ciekawie się z nimi rozmawia :) Przystojny facet może być niemęski przecież i też może nie mieć powodzenia.

Gość modne laski nie lubia
brzydali

Gość gość84
A co to znaczy, że są 'męscy' ? Tak z ciekawości, jak to zdefiniowałybyście ?

Gość gość
A czy Ty chciałbyś mieć modną i pustką laskę?

Gość modne i puste panny
sa najlepsze