Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna i zgorzkniala

Już odechciewa mi się o siebie dbać

Polecane posty

Gość gość
mi się już sporo czasu temu odechciało. Dzisiaj ograniczam się do dbania o higienę, praktycznie zrezygnowałam z makijażu, wysokich obcasów. Jestem przeciętna i aseksualna, a w Polsce jest mnóstwo ładnych, zgrabnych dziewczyn, więc nawet przeciętniak ma w czym wybierać. A takim jak ja już nic nie zostaje.

Gość gość
Tak sobie gadaj jeśli Ci to przynosi ulgę. Ja jestem zwykłą szarą myszką i dzięki uśmiechowi zainteresował się mną najładniejszy chłopak u nas na studiach, jesteśmy dziś razem szcęśliwi.... przed nim też nigdy nikogo nie miała

Gość gość
Wkleilam swoje zdjecie i wyszlo mi 99% kobiecosci i 36 lat, a mam 10 mniej:) Jestem wedlug tego podobna najwiecej do Kristin_Cavallari Tricia_Helfer i Cristina_Chiabotto Nie jest zle gdyby to pokazywalo prawde:)

Między szarą myszką i brzydką dziewczyną jest duża różnica. Tobie może uśmiech pomógł, a jeśli chodzi o takie skrajne przypadki jak ja to myślę że Twarogowa ma rację. I mam nadzieję że to nie pokazuje prawdy, bo 98% podobieństwa do mężczyzny i podwojenie mojego wieku wcale mnie nie podnosi na duchu.

Gość gość
Widzisz nie doceniasz siebie jak chodzisz umalowana ale smutna to nie przyciągniesz uśmiechem wzroku facetów. x x co za bzdury... ja jestem wyjatkowo ponura osoba, i mimo ze nie jestem piekna, tez widziałm ze podobam sie wielu osobom... w sumie to te smutne osoby tez moga fascynowac, a te szczerzace sie co chwila wydaja sie nico plytkie, ale moze nie kazdemu... smutek moze byc pociagajacy równie jak usmiech, na pewno nie w tym przyczyna lezy.. nie widac twojego zdjecia wiec dyskusja nie ma sensu... jak jestes szczupła to moze tym odpychasz?

Gość gość
Podaj ile wazysz i meirzysz, i rozmiar cycków... :p widzisz tylko skrajnosci b szczupła i gruba? a waga optymalna?

Gość gość
Mi pokazuje że wyglądam na 23 a mam 19... Super :D

smutna i zgorzkniala - no to dobrze że masz dużą pupę ;) i zmień swoje nastawienie do siebie

Gość gość
hi, ja kiedys tez dalam zdjecie do kogo jestem podobna. Zdjecie bylo ladniejsze niz w rzeczywistosci jestem. Jedno na kilkadziesiat wyjdzie mi dobrze , reszte zdjec kasuje. Wsadzilam to zdjecie i wyszlo ze jestem podobna do starych ludzi,mezczyzn, wampirow , psa . Wzielam inne zdjecia moich znajomych i wtedy zawsze wychodzilo , ze sa podobni do ladnych , usmiechnietych ludzi tej samej plci, dzieci itp,

Gość gość
nie powiem, bo na chwile zbilo mnie to z piedestalu ;0

Gość gość
moze , gdybys wyjechala do innego kraju to poczulabys sie pozadana.

Gość gość
poludniowy zaczepiaja kazda dziewczyne, kobiete bez wzgledu na wyglad :)

smutna i zgorzkniala - to właśnie dobre połączenie o wiele lepsze niż nogi jak patyczki, brak biustu i brak tyłka

Gość gość
levviatan- zrozum, ze kazdy facet lubi co inneog, zdecydowanie nie kazdy lubi wielkie tyłki... moim zdaniem nie ma nic b ohydnego

Gość LUna 22
ha dobre to z twarzami mam 13 lat wg nich (22 tak w rzeczywistosci) 92% kobiecosci i 8 meskosci :D

Gość gość
powiem ci tak, ze czesto moje ladniejsze kolezanki tez nikt nie zaczepia, Byc moze mezczyzni ich sie boja, albo mysla ze sa juz zajete.

Gość gość
No ale jak nigdy nikt nie zaczepil to juz cos jest nie tak...

Gość laska niebieskaaa
smutne to co piszecie, dziewczyny :(

Gość gość
No smutne, nie kazdy moze byc ladny i szczesliwy :(

Gość świecy szum z ognia tłum
100% kobiecości i 28 lat przy 24 faktycznie, heh a największe podobieństwo do Taryn Manning i tu muszę się zgodzić, wyglądam prawie jak ona, tylko włosy ciemniejsze :D:D:D co myślicie?

Gość gość
mi wyszlo ze wygladam jak japonscy faceci i ashley greene o.O