Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sypiam z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkich !! Mam 26 lat , jestem młodą studentką, mam faceta od 6 lat z ktorym mieszkam, nie układa się nam, i finansowo nie dajemy rady i emocjonalnie, nie czujemy do siebie tego co kiedys, non stop się kłócimy. Poznała starszego męzczyzne z ktorym laczy mnie układ kochanka- sponsor Spotykamy się na seks, chodzimy do łóżka i spedzamy wspaniałe chwilę. Zgodziłam sie od początku na taki układ, jestem swiadoma tego, że moj kochanek ma zonę , dzieci, pozycje zawodową w życiu, ma pieniadze i zdradza zone .. ze mną!!! Czuję się przy nim wyjatkowo, potrzebuje jego przytulenia, pocałunków. Nie boli mnie to, że on po kazdym naszym spotkaniu wraca do żony, ja wracam do mego faceta .. moze dlatego brak tych wyrzutów, że on ma żonę, przy ktorej zasypia wieczorem. Moze dlatego, ze tez mam kogos, nie chce kochanka na wlasnosc. Bo ja tez kogos mam, kogos z kim buduje " przyszlosc " Mój kochanek, nie obiecuje mi nic, bo ja tez nie chce obietnic, ja jestem w zwiazku i nie chce tego zmieniac. Mamy czysy układ seks- pieniadze ale.. ja tez jestem kobieta .. tęsknie za nim .. tesknie za kochankiem, to boli ;( boje sie w nim zakochac .. w starszym facecie, ktory ma zone!!!

Gość gość
Myślę, że już popłynęłaś, kobietom trudniej oddzielić miłość od takich układów Miałam podobną przygodę, pewnego dnia po prostu zakończyłam znajomość

Gość gość
nie jestes mloda studentka tylko glupia p**********a zdzira ktora nie potrafi skonczyc studiow juz od 2 lat powinnas byc po studiach i pracowac darmozjadzie a nie k***ic sie z zonatym ch*jem i nie p*****l ze masz ciezkie studia p**do jestes p******a a raczej ten kto uklada te k*******e prowokacje zachecajace p********e zdziry i szmaty do p********ia sie z zonatymi i nie oczekiwania niczego w zamian przzestancie p******ic w kolko o tym samym

Gość gość
Dlatego zawsze powtarzam nie warto być porządnym mężczyzną i czekać na odpowiednią kobietę. Lepiej być d*pkiem bo każda takiego chce!

Gość gość
nie chcialabym byc z nim, bo taki facet nie jest dobrym facetem na zycie, zreszta ja tez nie .. nie byłabym dobra zona, za bardzo kocham pieniadze ;((((

Gość gość
ty wyzej przestan pieprzyc - chcialbys taka szmatke co daje d**y i chlopakowi i jakiemus k*********u fajansowi ktory rypie swoja zone ? daj spokoj bierz sie za porzadne bo i takie sa co studiuja a nie udaja te darmozjady p********e - ma trudna sytuacje finansowa to zamiast isc chocby ulotki roznosic to woli p**de dac bo po to jej natura ten kanal stworzyla nie? zeby zarabiac jak nie na jednym to na drugim a potem takie p***y ida do lekarza i co sie okazuje ? ze maja syfa albo gorszy smrod i wielotysieczne leczenie na koszt panstwa na wlasne zyczenie p********a suka

Gość gość
Dlatego zawsze powtarzam nie warto być porządnym mężczyzną i czekać na odpowiednią kobietę. Lepiej być d*pkiem bo każda takiego chce! x i koniotrezp darmozjad wychylil sie spod mamusi spodniczki idz k***a possaj cyca na deser x

Gość a ile kasy on
ile kasy on Ci daje?

Gość gość
znów ta nienawidząca prawiczków baba eh

Gość gość
jestem w podobnej sytuacji tyle,ze ja nikogo nie mam... duzo ci daje? gdzie go poznałaś?

Gość gość
jestes zwykłą szmatą i nie masz się czym chwalić