Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POmocy ludziskaaaa

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Czy jeśli skróciłam sobie przerwe miedzy opakowaniami i drugą tabletkę wzięłam z 9 godzinnym opoznieniem to czy w dniu kiedy zazyto 7 , 11 i 12 tabletkę jestem zabezpieczona? wtedy zostala na palcu wprowadzona znikoma ilość nasienia..

Gość gość
hahahahahahaha ! :D mój ulubiony temat !

Gość gość
chyba można do 12 godzin się spóźnić z pigułką. Ale można wiedzieć po kiego wprowadzałaś do pochwy palec ze spermą w takim razie? Jak mozna widziec że na czymś jest sperma i wkładać to sobie do cip.ki przy spóźnionej pigułce, skoro nie chcesz dziecka :O

Gość gość
hm, niewiadomo, czy zostalo wprowadzone.. nie ja sobie wkładałam. on mogł sobie poprawic i dać tą rekę tam. dlatego pytam.

Gość gość
jak druga tabletkę wzięłaś z opóźnieniem a resztę według planu to jesteś zabezpieczona.

Gość gość
i to nie sperma, tylko preejakulat. bo wytrysk byl po włozeniu paluszka :)

Gość gość
tak tak, brałam wszystkie ok godziny 6;30. czasami kilka minut wcześniej, ale to kwestia 10 minut.. tylko tą drugą wzięłam z opoznieniem 9 godzin.

Gość gość
no to luz kobieto....

Gość gość
i po ok 20 minutach po zazyciu tabletki idę do ubikacji i oddaje kał, ale nie jest to biegunka. czy ta tabletka sie wydala, czy jest jeszcze w zoladku?

Gość gość
czyli nie ma ciąży> jestem przewrazliwiona..

Gość gość
jak to ostatnie to nie jakiś podszyw to jak nie jesteś pewna i nie rozumiesz działania kobiecego organizmu, nie przeczytałaś ze zrozumieniem ulotki może lepiej będzie jak zrezygnujesz z uprawiania jakiegokolwiek współżycia, ty nie będziesz się denerwować czy przypadkiem palec nie zrobił ci dziecka, a my nie będziemy usieli odpowiadać na głupie pytania .

Gość gość
no ale istanieje ryzyko? Proszę o odpowiedź. bo nie wiem czy ta tabletka sie wchlania.