Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaajaa

skręciłam kostkę i boję się powiedzieć facetowi że nici z naszego spotkania

Polecane posty

Gość głupiaaajaa

czekamy na to miesiąc, bilet do niego kupiony, wszystko na czwartek załatwione, a ja jak idiotka poszłam się nawalić z przyjaciółką i obie spadłyśmy ze schodów po pijaku :o kostka skręcona, ledwo chodzę, spuchnięta jak cholera, na szczęście nic szczególnie tragicznego i skończy się na stabilizatorze, ale o jechaniu do niego z bagażami 300km mogę zapomnieć. tak się cieszył, tyle czekał, chodzi cały w skowronkach, a ja to tak zjebałam :o nie wiem jak to mu powiedzieć, znając życie to się śmiertelnie obrazi, że zamiast czekać i się przygotowywać na wyjazd to szaleję po nocach i się rozbijam, później będzie cisza przez tydzień. jak to jakoś bezboleśnie rozegrać? :o

Gość gość
no weź co ty j******a jesteś jakaś - chcesz go przepraszać za to ze masz skręcona kostkę? A on panicz d**y pofatygować do ciebie nie może? Powiedz , przeproś i zaproponuj żeby on przyjechał ale jak zacznie brykać to olej dziada kij mu w oko na jego miejsce czeka 10 chętnych

Gość twój facet ro
ile k***sów miałaś w ryju nim spadłaś ze schodów alkoholiczko? :O ch*j ci w serce, koniec z nami :O

Gość głupiaaajaa
no własnie nie wiem dlaczego się boję o tym powiedzieć, ale czuję się źle, że głupim wyskokiem wszystko spieprzyłam. nie piję dużo, ale wczoraj przeholowałam i jakoś tak wyszło :D może racja, za bardzo przeżywam, powinien zrozumieć, bo ja bym zrozumiała gdyby odwrócić sytuację, byłabym zawiedziona, ale zrozumiałabym. niestety on nie przyjedzie, bo źle się czuje w moim mieszkaniu i w moim mieście :o🖐️

Gość Kasia44
Może tak miało być:D Masz racje że boisz sie powiedzieć facetowi.Moim zdaniem powinnaś powiedzieć że lubisz sobie łyknąć.

Gość głupiaaajaa
ja ogólnie jestem zdania, że nic nie dzieje się bez przyczyny i w swojej kostce upatruję znaku od losu, że coś jest nie tak, więc czekam na rozwój wydarzeń... pewnie się rozstaniemy :D :o :o łyknąć to nie lubię, piję może ze 2 piwa raz na miesiąc, ale okazja była to się nawaliłam z przyjaciółką w jej mieszkaniu, trudno się mówi :D