Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolancia_24

Ej faceci

Polecane posty

Gość Ufok z podkarpacia
Myslisz o terapiach komorkami macierzystymi?

Gość Ufok z podkarpacia
Ja moglbym miec taka dziewczyne pod warunkiem ze mialaby fajny charakter.

Gość Ufok z podkarpacia
Nie chcialbym takiej ktora obwinia caly swiat za swoje kalectwo.

Gość Jolancia_24
nie, nie myśle pogodziłam się już z tym i tak połowa mojego życia to walka, od 2 lat nie ma postępu to i tak cud, że moge sie wlec o kulach, ale to męczarnia dla mnie.

Gość Ufok z podkarpacia
Chyba leviatan staje w konkury :)

w sumie czemu nie :P ale i tak pewnie mieszka daleko ode mnie a po drugie ja biedny bez pracy ;]

Gość Jolancia_24
generalnie wiadomo, że jestem tak bardziej osobą specjalnej troski, przecież wiadomo iż nie będe z facetem biegać na maratonie ani jeździć na rowerze choć tu generalnie mogłabym, ale sie boje że sie wyglebie :P

nie zatrudnili mnie na ten sezon. bo mniej klientów bo kryzys.... Jolancia_24 -> no to rower dwuosobowy :P

Gość Ufok z podkarpacia
Gneralnie jak jestes ladna to zawsze sie jakis znajdzie. Kobieta ma sprawiac wrazenie nieporadnej, slabej, ograniczonej fizycznie istoty, to jest seksowne. Nawet kobiety karly, w przeciwienstwie do mezczyzn, maja swoich fanow.

Gość Jolancia_24
no bez pracy to słabo chłopie :P

Jolancia_24 -> wiem i przez to nie mam szans u kobiet :P a w lotka nie łatwo wygrać :P Dobranoc Jolanciu ;]

Jolancia_24 "a gdybyście poznali dziewczyne na necie i wszystko byłoby okej tzn. wygląd, zdjęcie i charakter i potem przyznałaby wam się, że jest kaleką to co byście zrobili ?" tak nie rób. pokaż od razu lub napisz, w czym jest problem. niech facet ma wybór czy pisać na początku czy w ogóle się Tobą nie interesować. 1. myślisz, że jesteś na tyle silna psychicznie i dasz sobie radę, jeśli dziesięciu facetów będzie Tobą zainteresowanych, a nagle bez słowa zniknie, gdy napiszesz o swojej "wadzie"? 2. możesz mieć dzieci? chcesz w ogóle mieć? pozdrawiam

Gość Jolancia_24
mogę, ale nie chcę. Kurde nie jestem przykuta do łóżka i nie leje pod siebie jak coś :P Potrafie chodzić o kulach tylko szybciej jest na wózku, w domu mam poręcze i staram sie chodzić.

Gość Jolancia_24
jestem mam umiarkowany stopień niepełnosprawności i przyznaną rentę pozatym choruję na padaczkę.

Gość Jolancia_24
nie mam ataków :P

Gość gość
Staszek spod monopolowego, jak jesteś prostakiem i chamem to ci pomogę i poinformuję, że nie masz obowiązku wypisywać tutaj wszystkiego o czym pomyślałeś.

Gość gość
Łał, szczerze mówiąc ciężka sprawa, nie wiem, gdybym się zakochał, być może mógłbym się związać, na pewno łatwo nie byłoby... spróbuj moze na portalu przeznaczeni.pl - podobno portal dla ludzi religijnych itp... może tam bedzie Ci latwiej kogos normalnego znalezc.

Gość prawdziwy męzczyzna
Jolka to ty pewnie dziewica jeszcze jestes? :classic_cool: