Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robota w miesnym

Polecane posty

Gość gość

nie jest to szczyt moich marzen,mam wyksztalcenie ekonomiczne ale nie ma pracy wwiec zalapalam sie do miesnego -jak sie przyzwyczaic do pracy ktora wam nie odpowiada?

Gość gość
hmm..kazdy kocha swoja prace? niemozliwe!

Gość bory tucholskie
ale chociaż skrawki sobie weźmiesz

Gość gość
nie jestem lasa na skrawki...zygac mi sie chce jak mam stac 8 godzin i kroic wedline na maszynie

Gość lujejeje
to wspolczuje, ja akurat trochę inna branza bo ja pracuje w piekarni ale obok koleżanki pracują w mięsnym. nie wytrzymałabym tam ani jednego dnia

Gość gość
Niedługo się przyzwyczaisz i będziesz się dobrze czuła wśród spaśnomordych koleżanek.

Dziś trudno dostać taką pracę jak by nam odpowiadała. Więc może na razie ciesz się tym co masz?? A z czasem może trafi ci się ciekawsza praca. Gdzieś to doświadczenie trzeba zdobywać, by potem pójść na szersze wody.

Gość gość
o jakim doswiadczeniu mowisz? jestem ksiegowa! ale co jak teraz zatrudniaja tylko po studiach a ja mam technika ekonomiste

Gość gość
do mięsnego też zatrudniają TYLKO z DOŚWIADCZENIEM w branży mięsnej, więc daj sobie spokój z ty PROWO . Po żadnych "studiach" nawet doktoranckich cię nie przyjmą skoro nie pracowałaś przedtem w sklepie mięśnym :D

Gość hebrajka
gosciu,skoro do miesnego przyjmuja TYLKO z doswiadczeniem w branzy miesnej,to gdzie te kobiety zdobywaja owo doswiadczenie ?Rodza sie z nim?

Gość gość
No cóż spróbuj się zatrudnić :) zalozysz sie ?

Gość hebrajka
Jest cos takiego,jak przyuczenie do zawodu.I widze,ze to funkcjonuje.Kobitki ucza te nowe,co i jak robic.Trzeba czasem poczekac,bo to dlugo trwa,ale to nic.Przyklad mialam w piatek.Pani,ktora nie tak dawno pracowala w Plusie,kroila mi szynke.Plus padl,poszla tam.No ale Ty wiesz lepiej.

Gość gość
widać że autorka nie ma pojęcia o pracy w sklepie mięśnym :D swoje studia wsadź se gdzieś, myslisz, że robią tu na kimś wrażenie ? tam potrzebują ludzi z doświadczeniem... jest duże bezrobocie i nikogo nie obchodzi, gdzie to doświadczenie zdobędziesz.. jest w kim wybierać :D

Gość gość
tak wiem, bo pracuje i nie przyjmuje kogoś kogo trzeba przyuczać :D wolę doświadczonego pracownika, a takich bezrobotnych jest wielu, więc skończ tę bezsensowną dyskusję:D

Gość gość
wejdź do pierwszego lepszego sklepu mięsnego i zapytaj o pracę :D a wtedy się przekonasz.:D Pierwsze co to zapytaja się nie o wykształcenie, a o doświadczenie w tej branży i weź już daj spokój z tym prowo. p

Gość hebrajka
To,ze Ty nie przyjmujesz,nie znaczy,ze i inni tak robia.A dyskutowac skoncze,gdy uznam za stosowne.Nie musisz na me sms-y reagowac.