Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Hej hej ja już nie śpię :) zaraz biorę się za ciężką pracę w domu :) miłego dnia!!

hej hej :) ja nie śpię już od 5.50, obudził mnie ból piersi, bo niestety śpię "na biegacza" Wczoraj wyjęłam z zamrażary karkówkę, jeszcze się nie rozmroziła a dzisiaj muszę ją zapeklować, aby upiec w pon. Wczoraj tak podokuczałam mojemu M, że Baśka mu pogryzła prezent od "Mikołaja" haha, a dzisiaj miał sen, że dostał 4 śrubki z nakrętkami, ach ten mój mechanik okrętowy :P, uśmiałam się po pachy i pocieszyłam Go (na żarty), że nie śrubki a zestaw wkrętaków otrzyma :D No i doczekać się nie mogę, kiedy zobaczę Nadkę, mojej psiapsióły córunię, pisałam Wam w październiku, że urodziła po in vitro, ale małe cudeńko, choć nie takie małe, już 5 kg waży :D * Jak dzisiaj spędzacie dzień?? na przygotowaniach?? ja będę robić wszystko w poniedziałek, a dzisiaj jadę odwiedzić koleżankę :) ach jak choinka mi pachnie w całym pokoju, uwielbiam ten czas, kiedy mogę sobie drzewo przynieść do domu :)

Ja dzis latam za spodniami, spodnica, do mamy na kawe, do oceanarium bo se mloda zazyczyla ostatnio, na zakupy, no i choinke wieczorem. Juz ja rano obcielismy na 2.5m :) odpoczywa w garazu by zmiany temperatury nie bylo naglej z dworu do domku, a garazu ogrzewamy tylko delikatnie. Zbieram sie powoli juz do wyjscia wiec jeszcze raz milego dnia. :* Czujecie juz ten swiateczny klimat pomimo braku sniegu? :D

Kochane u mnie praca wre..! Końca nie widać.. Muszę doszlifować kąty bo M wróci z pracy i pójdzie spać biedak zmęczony, a jeszcze dziś z Mikołajem do rodzinki jedziemy :) po początkach czeka na mnie sterta prasowania... Buźki!!

Hmm jakaś bluzeczka ładna by mi się przydała.. Muszę pomyśleć ale dziś i tak nie man czasu na zakupy, może w poniedziałek po pracy gdzieś podjadę-tak pracuję w pon, ale podobno krócej-zobaczymy :) miłego dnia Wam życzę :)

Dzień dobry Dziewczyny :) Ja już po śniadaniu, zakupach i niedługo będę kawkę pić z M. Wczoraj niezłe porządki porobiłam, więc dzisiaj laba :D Jutro czeka mnie dzień gotowania i pieczenia. Ale to same przyjemności, uwielbiam pichcić w kuchni :P W końcu trzeba dobre wrażenie na teściowej zrobić, więc muszę trochę pobrać jedzenia na święta do nich. Klimat świąteczny krąży trochę w domu, ale śniegu by się przydało chociaż troszkę :) Miejmy nadzieję, że może popruszy.. :) Miłego dnia Wam życzę :)

Gość gościówa 22
No i ja też wszystkie staraczki witam ! :) Ja też od rana porządkie robię :) Choinka wniesiona tylko cholerka lampki mi wysiadły :) Czekam aż teściówka przywiezie bo ma zapasowe :P A wiecie jak się dzisiaj wku*wiłam?? Byłam u spowiedzi rano z m. I obczajcie to , że ksiądz nie chciał dać mi rozgrzeszenia !!!!! Tylko dlatego , że kilka razy nie byłam w niedzielę w kościele a u spowiedzi ostatni raz byłam na święta wielkanocne. Trzymał mnie ponad 15 minut i marudził a jak wyszłam z klęcznika to ludzie się gapili jakbym człowieka zabiła, że tak długo ;/ Czasami to ja nie rozumie tych księży. Przyznałam , że z lenistwa , obiecałam poprawę, a ten dalej mi swoje . Kurcze normalnie zgarszają do siebie i czasami nie dziwię się ,że tak mało katolików .

Witam Ja tez juz po zakupach a teraz pije kawke. Zaraz z mezusiem posprzatac musimy a potem do mojej siostry bo mama jest u niej :). Ja do kosciola nie mam zamiaru isc a tym bardxiej do spowiedzi. Moze kiedys wiara wroci ...,

czesc dziewczyny my tez z M posprzatalsmy dokonca dom. pomylam okna. ustroilam troche i ubralam choinke. a teraz leze odpoczywam. milego wieczorku malanadzieja- tak kiermasz na dworze byl(chyba byl). gosciowa - my do kosciola tez nie chodzimy tym bardziej do kosciola.

Witam sie. My juz choinke ubralismy. Chyba sie @ zaczyna. Widzialam na papierze taka mala pol milimetrowa plamke brazowa. Wiec w tym cyklu jednak lipa. No ale coz.... Zyje sie dalej. Hehe. Tak sie dzis spodziewalam bo krzyz mnie bolal caly dzien. Dobrze ze jeszcze testu nie robilam.

hejka dziewczęta :) jak przygotowania?? zakupy zrobione?? aj dzisiaj poza wypadem do koleżanki, tylko karkówkę zamarynowałam, w pon. będę piekła ciasto, no i resztę robiła, a jutro może posprzątam, choć nie wiem czy zabierać się za odkurzać, zawsze się trochę namacham a nie chcę się za bardzo męczyć. kurcze, nie wiem co ubrać na wigilię, oczywiście szafa pęka w szwach ale ja mam wiecznie problem :), pewnie znowu w jakąś sukienkę wskoczę, uwielbiam sukienki :D właśnie sobie przypomniałam, ze sztuczny śnieg kupiłam ale niestety nie mam szablonów, buuu, a miałam sama takowe zrobić, może jutro podskoczę po blok techniczny :D

hej dziewczyny ale cisza dzisiaj widac ze wszystkie zarobione. joanna- ja w tamtym roku robilam na szyby szablony ze sniegu ale pozniej troche zalowalam bo musialam okna myc :-(

Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było, miałam problemy z internetem :( ale już jest ok. Poczytałam Wasze wpisy, sporo fajnych tematów mnie ominęło, ale nie ma sensu żebym do nich już nawiązywała także postaram się czytać i pisać teraz na bieżąco. U mnie @ się już kończy, myślałam o tym żeby kupić sobie testy owulacyjne bo po ostatnim opóźnieniu nie wiem jaki cykl teraz mnie czeka. Tylko nie wiem jakie wybrać, może używałyście? Jakieś polecacie? Ja też mam w telefonie ten kalendarzyk z kwiatkiem :) Fajny jest, wszystko wreszcie mam uporządkowane i nie muszę gdzieś w kalendarzykach papierowych zapisywać. U nas w tym roku chyba niestety choinki nie będzie bo nawet nie mamy czasu ubrać :( cały wolny czas spędzamy na urządzaniu mieszkania a w Święta będziemy u moich rodziców i u rodziców mojego M. To nasze pierwsze małżeńskie Święta więc czas musimy równo podzielić między obie rodziny żeby się mamy nie poobrażały ;)

Gość gość
Witajcie dziewczyny, chciałabym was zapytać czy test pepino o czułości 20, zrobiony w 20dc z wieczornego moczu,przy cyklach 25-26 dniowych można uznać za wiarygodny?z góry bardzo dziękuję za odpowiedź ;-)

witajcie dziewczęta :) ja nie śpię od 6, ech, M mnie obudził i tak przegadaliśmy godzinę dopóki bateria mi nie zaczęła padać. Dzisiaj posprzątam w domku chyba, a jutro tylko kuchnię zabrudzę, pieczeniem i przygotowywaniem paru rzeczy :) * evelynka - też spędzać będę pierwsze małżeńskie święta bożonarodzeniowe, ale niestety osobno :( * agnes - może też odpuszczę sobie ten śnieg, nienawidzę myć okien :| miłego dnia Kochane :)

Gość gościówa 22
Dzień dobry z " samego rana " ;D My dopiero wstaliśmy :) Ja mam na szczęście wszystko posprzątane . Jutro jedziemy na zakupy słodyczowe i wszystko już z głowy będę miała.Tylko pozostanie prezenty popakować we wtorek sałatki zrobić, ogarnąć dom, wykąpać i będzie już czas jechać na wigilię :-) Jestem strasznie ciekawa jak Antosia zareaguje na prawdziwego gwiazdora :)

Czesc dziewczyny :) Ja dopiero wstalam i pije kawke. Maz jeszcze spi a potem jedziemy na sniadanie do tesciowej . Pozniej jeszcze musimy dom podprzatac bo wczoraj sie nie wyrobilismy. Tylko 2 dni do pracy a potem az 9 dni wolnego :))). Joanne - jak sie czujesz?? Agnes - ty wiesz ze juz 2 swieta spedzamy razem??

Bullitka - czuję się dobrze, ale piersi bolą mnie drugi dzień, a jeszcze 9 do domniemanej @, jednak nie szaleję, bo często mnie bolą przed @ :) mi dzisiaj nic się nie chce, po kąpieli leżakuję na wyrku i oglądam zbuntowanego anioła haha, jej, to leciało 10 lat temu, a szał był niesamowity :) niestety nie czuję tych świat, ogólnie to mało świąteczna jestem, no nic, może poprawi się w przyszłym roku :)

Gość gościówa 22
Joanne mnie zawsze też bolały piersi przed @ ale to co teraz się z nimi dzieje przekracza wszelkie możliwości :( W życiu takiego bólu piersi nie miałam . Nawet jak były przepełnione mlekiem ;/

Gość miki1miki
hej Kobietki. dostalam wieczorem hmm okres, jakas rozregulowana jestem chyba. w poniedzialek mnie pewnie nie zbada jesli ta chole*a nie ustanie. czytalam wasze wspisy co do swiat. ja mam ich juz po dziurki w nosie,wczoraj biegalam po marketach galeriach sklepikach itd w poszukiwaniu prezentow, 7 godzin latalam ale to akurat mnie nie zniechecilo az tak, wkurzaja mnie ludzie jejus wszyscy jacys tacy nerwowi,niemili,wredni a przy wigilijnym stole to malo co a sie aureole nad glowami ukazuja co za ludzie co za kraj.

gościówa - współczuję, wiem co czujesz, bo nieraz miałam tak, że w nocy się budziłam i przekładałam na bok (nie umiem spać inaczej aniżeli na brzuchu). Dziwi mnie jednak fakt, że tak wcześnie, no nic, pewnie hormony szaleją :) miki - jeśli nie będzie mocno leciało z Ciebie to czemu nie?? ja już to przeżyłam, nic przyjemnego, bo zażenowanie przeogromne, ale jeśli trzeba to trzeba, co do wredoctwa, to się o tym przekonałam przedwczoraj jak mnie starsza Pani pierw zaczęła przedrzeźniać (bo się zaśmiałam z żartem i uśmiechem na ustach, że tak się nerwowo wpycha), a później walnęła z całej siły koszykiem jak kucałam przed półką w markecie. Obiecałam sobie, że jak kiedyś przydarzy się jazda autobusem, to nie ustąpię miejsca :P, starzy i wredni ludzie, bleh, dobrze, że moja babcia taka nie jest :D, a do kościoła to w niedzielę pierwsze na klęczonkę suną.

Gość miki1miki
no fakt troszke zenujace no ale coz lekarz to lekarz a zdrowie najwazniejsze tyle ze kiedys lekarz odmowil mi badania podczas miesiaczki juz teraz nie pamietam czy to byla jakas wizyta kontrolna nie pamietam co to bylo. tak wlasnie tez mialam doczynienia z Paniami starszymi. wredne to takie i to samo pomyslalam wlasnie ze juz nigdy nie ustapie miejsca w autobusie.

czesc dziewczyny jak mam okres to nigdy nie chodze do gina przekladam wizyte. to krepujace jest bardzo. pojechalam z M na zakupy i sie wkurzylam bo zapomnialam karty do bankomatu z domu. i wrocilismy. ale zdazylismy wejsc do centrum do empiku i w sumie odechcialo mi.sie zakupow tyle ludzi przepych i chodzili jak sniete ryby. jutro u mnie w miescie odskocze sklepy i zrobie zakupy.

Czesc kochane :) U nas strasznie roboczo, jak u Was :) Wiec odezwe sie jutro. Eh mierzylam mlodej temp przed snem..38.7. Dostala paracetamol i czekam, o polnocy zmierze znow i najwyzej dam ibuprofen. Kupilam 2 testy dzis, 10 czulosci ;).

Gość gość
a kiedy robisz testy Daisy? ty agnes

Gość gościówa 22
Właśnie Daisy chyba jeszcze daleko tobie do testowania?

Gość gość
gosciowa - a czemu jeszcze nie spisz :-):-):-) tu agnes1822

Gość gość
Tu Daisy :) Pierwszy termin @ mam na 27go. Drugi jakos w polowie stycznia..nie wiem jaki cykl mi wyjdzie wiec a co mi tam :p