Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

czesc Bullitka nie juz nie spie. ale zamierzam jeszcze sobie kimnac troche. zle spalam cos. a Ty do pracy?

Czesc dziewczyny. Chcialan sie tylko przywitac*****owiedzoec ze test zrobiony dzis rano. Wynik negatywny. A okresu brak. Czekam az wkoncu przylezie wredota.

Aha. I postanowilam ze teraz bedzie moj oststni cykl z clo. I albo sie uda albo niech sie dzieje wola nieba. ;-);-) chcialabym juz tylko zeby @ przyszla bo ile mozna czekac

Witajcie z samego ranka ja dzisiaj będę szaleć w kuchni, a muszę jeszcze kupic prezent szwagierce bo ma urodziny w drugi dzień świat,a zupełnie nie mam pojęcia co. Podjadę do rossmana może jakiś kosmetyk jej wezmę fajny zestaw z astora widziałam

Czesc dziewczyny :) Ja dopiero otworzylam oczy niedawno :- Padnieta jestem. A przede mna.tez dzien roboty, sprzatania troche, gary itp. Luby rano byl po ryby, a obie budy na dwoch krancach miasta zamkniete byly jeszcze. Masakra. To ja bede musiala jezdzic z mloda :/ Ona juz rano spoko bez temperatury poki co. Eh no na same swieta..mam nadzieke ze to ze zmeczenia raczej miala temp niz z choroby jakiejs. W koncu z nami latala te dwa dni wszedzie po.sklepach itp. No ale moze gdzies cos zlapala :/ Milego dnia! :)

Agnes - tak ja w pracy. Byle do 14. I potem jeszcze jutro i potem wolne :)) Malanadzieja - dlaczego chcesz przestac cleo?? Ile nalezy brac aby owulacja byla?? I powiedz skad te problemy teraz?? Przeciez masz juz dziecko? Przy 1 tez mialas problemy? Joane - a ty jak sie czujesz? Czujesz sie jakos inaczej?? Daisy - moze to tylko taki wirus dobowy

Witajcie Dziewczynki :) Melduję się z pracy :) kończę dziś o 13tej, ale mam sporo biegania zanim dojadę do domku.. U mnie dziś 26dc, także już niedługo do @ Brzuchol nawet spoko-wczoraj mi trochę dokuczał, za to od tygodnia ból piersi jest niesamowity-szczególnie prawa-masakra heh :) Kurcze moja siostra (ma 8-miesięcznego syneczka) po jednym razie (nie cyklu starań tylko po jednej akcji!!) jest w ciąży o rety :) ma nowinę ogłosić w Wigilię - ciekawe jak rodzinka zareaguje :) tak bardzo bym chciała do niej dołączyć :) Postaram się do Was w święta napisać, bo termin @ wypada mi na czwartek, ale jak zwykle myślę, że raczej nic nowego się u nas nie wykluje :) Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dzionka :)

Do pracy wracam dopiero 30tego także prawie tydzień wolnego przede mną ale fajnie :)

Betka - ja mam 24dc, gonie Cie :D no u nas chyba na swieta to nie ma co liczyc na testowanie hm :/ przynajmniej na Wigilie.. Ja wystawiam zwloki 'do pracy' dopiero 7go, nawet wniosek urlopowy wypisalam :) My bylysmy w przedszkolu dac Pani przedszkolance upominek, potem lekkie zakupy jeszcze i teraz jem sniadanie. Zaczne zaraz rybe po grecku tworzyc. Dobija mnie to ucieranie marchewki :D Ale efekt koncowy jest tego wart. :)

Bullitka - nie czuję żadnej zmiany, na razie wszystko po staremu, piersi trochę bolą, ale nie wiem, czy to oby nie węzły bardziej właśnie skończyłam pichcenie i sprzątanie, chwila oddechu, może do wieczora :D widzę dziewczęta, że będziemy testować jedna po drugiej, ech...jakoś nie widzę tego dobrze, opadła mi euforia, ale chyba dobrze, choć nie widzę tego w kolorowych barwach, myślałam, ze rzeczywiście będę inaczej się czuć, a może po prostu nie wyszło :), no nic, czekamy do pon. 30 i będziemy wiedzieć :)

Witam po pracy. Bullitka to juz i tak bedzie moj 4 cykl z clo. Uwazam ze juz dosc. Nie wiem skad te problemy. bylam w dwoch ciazach. Pierwsza to byla wpadka, ale poronilam. Druga z Nadia. Zaszlam w pierwszym cyklu. Narazie okresu nie mam. Znowu po godzinie wyszla blada kreska. Moglam odrazu wyzucic. No ale nic. Czekam dalej. W piatek bralam ostatnia tabl luteiny wiwc teoretycznie okres powinien juz byc. Dziewczyny wybaczcie ze nie odniose sie do Waszych postow. Nie mam czasu nawet zeby sie usiasc na dluzej niz 5 min. Ciagle cos. Teraz ledwo po pracy a juz lece do garow.

Gość gościówa 22
Małanadzieja jeszcze jakaś szansa jest. Z resztą zawsze jest póki @ nie przyjdzie ! Także nadal 3mam kciuki :* Betka czyli teraz ty będziesz testowała? A następnie Daisy i Joanne?? :) Za wszystkie mocno, monco kciuki 3mam. Kurcze ja mam dzień mega leniwca ;/ Nawet obiadu nie ugotowałam tylko pierogi zrobiłam :) Jeszcze czekają mnie zakupy bo M nie miał czasu . A tak w ogóle to jestem mega w****iona ! Wczoraj koleżanka fryzjerka obcięła mi włosy - kazałam wyrównać a ta mi up********a za przeproszeniem włosy do szyi ;( Zrobiła tzw "V" Ani w kitkę porządnie ani w rozpuszczonych też nie wyglądają . ;(

Joanne - ja uwazam teraz juz po 4 inseminacjach ze to poprostu strata czasu i pieniedzy. Mam jednak nadzieje ze jednak ci sie udalo. Jak bylam u lekarza to sie mnie pytal czy chce jeszcze IUI bo mozemy probowac do 6 razy ale dla mnie to straTa czasu. Moze dlatego ze maz ma zla jakosc plemnikow. Jak powiedzialas ze w pl inseminacja kosztuje 900 zl to tym bardziej szkoda czasu i pieniedzy. Malanadzieja - a ile mozesz uzywac te tabletki? Kiedy powinna byc widoczna poprawa??

Bullitka - wiem, że z razu na raz nadzieja gdzieś ulatuje, ja już nie mam takiej nadziei jak na samym początku, choć u mnie problemem była tylko (lub aż) niedrożność jajowodów, a skoro nie ma już przeciwwskazań to może się uda, któraś na pewno :) heh, wiem jak to brzmi, ale z drugiej strony nadzieja umiera ostatnia :) będę czekać i próbować :) * gościówa - ja też dzisiaj obiadu nie robiłam, upiekłam karkówę i na gorąco zjadłam z pomidorkiem :) a nie powiedziałaś jaką chcesz fryzurę?? ja poszłam ze zdjęciem znalezionej w necie, zadowolona byłam :) to teraz masz krótkie włoski, szybko odrosną, nie przejmuj się :)

Gość gościówa 22
Mówiłam , że chce tylko podciąć ( wyrównać ) A ta mi up********a za przeproszeniem! ;/ Chyba nigdy tych włosów nie zapuszczę ! ;( Właśnie bullitka joanne ma moim zdaniem duże szanse skoro jej M ma dobre nasienie . Ja też bym próbowała . Pewnie gdyby M był na miejscu nie miała by IUI tylko starałaby się naturalnie :)

Dziewczyny jestem wyczerpana. Nie mam juz sily na nic. Prezenty popakowane. Salatka jarzynowa zrobiona. 40 krokietow zawinietych, teraz jeszcze trzeb je usmazyc jutro po pracy ehhhh No i barszcz ugotowany. :-) ale teraz padam z nog a jeszcze mam sterte do pozmywania i gyros czeka :-( Bullitka moj gin twierdzil ze tak okolo 5 cykli mozna. Teraz juz mialam ladne dwa pecherzyki dominujace ale czy pekly niewiadomo. Dziewczyny a jak tam u Was? Ogarniacie jakos? U mnie najgorsze jest to ze do 14 w pracy jutro bede i ciezko mi sie wyrobic. Zreszta to samo w swieta

MałaNadzieja - to narobiłaś się Kochana, też robiłam sałatkę warzywną, na tym najwięcej czasu schodzi, to czekamy na wyniki pękniętych pęcherzyków :D ja mam bardzo bolące piersi, brodawki twarde i dotknąć nie mogę :| leżakuję na kanapie, spać mi się chce i jak jutro wstanę o 5.50 to nie posiedzę zbyt długo u mamy, ech, a dopiero zasiądziemy do stołu ok. 18.00 bo mama w pracy będzie, miejmy nadzieję, ze wytrzymamy te święta, a później po kolei będziemy niespodzianki sobie i mężom robić :D trzymam oczywiście kciuki :)

Gość gość
dziewczyny ale Wy się spuszczacie masakra !!!!!

Malanadzieja - to widac ze tabletki dzialaja. Jak raz zaszlas w ciaze to 2 raz tez zajdziesz napewno :) Joanne - to dobry znak jak piersi bola. To napewno to :)) A mnie cos przeziebienie bierze. Jestem juz w lozku z bolacym gardlem, i katarem. Zjadlam 2 zabki czosnku . Nie moze mnie powalic na swieta. A tym bardziej ze w piatek do Paryza :((.

Gość MIKI1MIKI
hej dziewczyny. wizyta u lekarza nie wykazala nic niedobrego,wszystko jest ok lekarz sam nie byl w stanie powiedziec co to sie stalo ze tak mi sie ten okres spoznial czemu te plamienia,w kazdym razie niczym mam sie nie przejmowac i obserowac jak to w styczniu bedzie z @ ale mam nadzieje ze jej w ogole nie bedzie :D Juz raczej nie bede miala przed wigilia okazji wiec WESOŁYCH ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT I ŻYCZE WAM TEGO CZEGO RÓWNIEŻ SOBIE BY W NASTĘPNE ŚWIĘTA BYŁY WIELKIE BRZUCHY (ALE NIE Z PRZEJEDZENIA!!) :* :* :* :* :* :*

miki - to dobra wiadomość, że lekarz nie stwierdził nieprawidłowości :) ciesz się i do dzieła w tym cyklu, aby następne święta były już z nowym członkiem rodziny :) Bullitka - znak nie znak, a mnie piersi bolą zawsze przed @, także nie myślę, że na pewno to TO, ale wiadomo w podświadomości jest nadzieja :) mnie też gardeło drapie, piję wit. C codziennie aby infekcję pogonić, ale coś nie chce uciec, zazdroszczę, ze możesz zjeść takiego świeżutkiego czosneczku :D, uwielbiam, ale niestety mój żołądek cierpi, bo ostrego nie toleruje :(, nogi dzisiaj Kochana wymocz w gorącej wodzie, natrzyj je porządnie i ciepłe skarpety załóż do spania, mi to zawsze pomaga :) no i ewentualnie jakaś polopirynka :)

No i skonczone. Jutro juz tylko rybka do usmazenia i te nieszczesne krokiety. Moj maz zazyczyl sobie jeszcze jaja z farszem wiec musze sie nakroic znowu. Bullitka. Pewnie kiedys sie uda ;-) mam nadzieje. Dlatego wlasnie chce teraz juz oststni cykl brac clo. Bo niby one pomagaja ale ciagle mysle o tym czy juz owulacja jaki sluz czy juz dni plodne. Wiadomo biore tabletki to chce zeby dzialaly. Joanne bol piersi to dobry znak :-) chociaz tak jak pisalam juz kiedys ja w ciazy z nadia nie mialam zadnych objawow. Z piersiami nie dzialo mi sie kompletnie nic. Miki to dkbrze ze wizyta ok. I dziekuje pieknie za zyczenia.

Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy …

No i dzoewczyny @ przyszlanw sama wigilie. Delikatna ale cos tam bylo. Tak wiwc mi w tym roku juz sie nie uda. Trzymam kxiuki za reszte ;-) bede miala pijanego sylwestra w tym roku ;-)

dziewczęta - również życzę Spokojnych Świąt :) aby ziściły się Wam wszystkim marzenia, no i aby przyszły rok okazał się bardziej owocnym :)

Dziewczyny życzę Wam zdrowych. pogodnych i radosnych Świąt a przede wszystkim spełnienia Waszych marzeń i planów. Wesołych Świąt :)