Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

gościówa - to M pewnie zadowolony z takiego obrotu sprawy jakim są powiększone piersi :D a gdzie wszystkie dziewczęta?? pewnie na wyjazdach :P ja jutro mam gości, kończę 29 lat ech...star**** ze mnie się robi, zmarszczki się pogłębiają :P i pomyślałam sobie...a gdybym tak test zrobiła?? oczywiście kupić go muszę, ale myśli mi ciągle chodzą po głowie :) ech...powinnam dać spokój, ale pewnie ciekawość zwycięży :) i tak muszę z domu wyjść na małe zakupki to i na test się znajdzie czas :)

Gość gościówa 22
Zrób, zrób :) A beta w poniedziałek rozwieje wątpliwości ewentualne :) ehhhh ale byś miała prezent :) No właśnie jakoś żadnej kobitki nie ma ;/

Gość gość
i jak joanna test zrobilas?

pierw muszę go kupić :P a poza tym...chyba poczekam do bety, zobaczymy z jakim nastawieniem wstanę jutro :)

Gość gość
nikogo nie ma bo juz dosyc maja nakreconej joanny.

jeśli komuś się nie podoba to nie musi wchodzić na forum,a najwyraźniej gosciu już nie śpisz i albo z czystej nudy tu wchodzisz, albo nie logujesz się i po złości z zazdrością piszesz komentarze :) pozdrawiam jednak "ciule" Ciebie :)

Joanne wyluzuj nie psuj se krwi na weekend :) Ja sie nie odzywam bo u nad weekend ten to takie.przeciagniecie swiat, wlasnie wstalam i jedziemy do rodzicow niebawem. A luby ma wolne wiec tez.nie mam tyle czasu by na kafe zagladac. U mnie 29dc i @ brak poki co..wczoraj mnie tak jajnik ciagnal ze juz tylko czekam az nieszczesna @ nadejdzie. Od przyszlego cyklu mierze temp., bede se budzik nastawiac. Aaa bylam wczoraj w kinie na przedpremierze Wilk z Wall Street. Jesli ktorejs z Was przyszloby do glowy isc do kina siedziec 180 min, zdecydowanie polecam! Di Caprio nie zawiodl. :)) To milego dnia dziewczyny. :*

Daisy dziękuję :* byłam już w centrum, zrobiłam zakupy na obiad i zaraz do garów, gości trzeba przyjąć, Daisy - wiem, ze z czasem ciężko, ja siedzę w domu ciągle sama, M w dalszym ciągu nie ma to i komputer w ruch, żadna ze mnie kinomaniaczka, dlatego bardziej internet niż tv i dlatego tutaj jestem aby z Wami porozmawiać, jak M wróci nie będzie mnie tak dużo tutaj :) miłago dzionka życzę :)

Dzien dobry :-) Witam sie po swietach. My dopiero z Naduska wstalysmy. Od dzis zaczynam popoludniowki. I znowu brak energii. Dzis biore pierwszycdzien clo. Nie robie juz sobie nadziei. Joanne sto lat!!!! Ile to juz czasu.minelo po inseminacji? Daisy a moze masz owu dopiero?? Przy takim cyklu jaki mialas poprzedni jest to prawdopodobne

czesc dziewczyny my tez z M dlugo spimy ostatnio:-) Joanna - wszystkiego najlepszego i dwoch kreseczek:-):-):-) ja od paru dni luteine znowu biore i czekam albo na @ albo na 2kreski:-):-):-):-)

Gość gościówa 22
Sto lat, sto lat niech żyje Joanne nam !! :) Małanadzieja a jednak się nie poddajesz i dalej clo??

Gosciowa ja nie pisalam ze nie bede brala juz clo tylko ze bede brala ostatni cykl. Ale ze na recepcie mam 2op to zakupie obydwa

dziękuję jeszcze raz kobitki :) MałaNadziejko - dzisiaj 11 dpiui, bóle ustały za to mam trochu wycieków, ale się zmieniło od wczoraj, :) * agnes - trzymam kciuki aby pojawiły się upragnione 2 kreski :)

hej dziewczyny co slychac? daisy- i co okres masz? czy bedziesz testowala? malanadzieja- jak w pracy duzo ludzi sie kreci? joanna- jak sie czujesz? robilas test czy jednak jutro na bete czekasz? (ja bym nie wytrzymala i testowala). Bullitka- jak wycieczka do Paryza? pewnie cudowna:-). gosciowa- a jak Ty znosisz dolegliwosci ciazowe. ustapily troche czy nadal sa? Betka- jak minal weekend? mnie dzisiaj plecy bola troche jajniki. jeszcze pare dni i @.

Hej :) Agnes - @ brak, brzuch nie boli. Jesli to owu byla tak bolesna i to w 29dc to masakra grrrrrrr. Testy mam, ale jakos odwagi do testowania brak :/ * Bullitka - no wlasnie, jak tam Paryz? Mam nadzieje ze po powrocie zdasz nam dokladna relacje :))) * My wrocilismy z imprezy o 4 rano, ale sie wyszalalm jeszcze w starym roku :) wstalam o 13 :D teraz gotuje uszka i barszczyk i czekamy na mloda bo niedlugo wraca. Wy jutro do pracy czy urlop?

moj do pracy dwa dni i dopiero 7-mego do pracy. no a ja nie pracuje. Daisy to zro test co ci szkodzi bedziesz wiedziala czy w Sylwestra z alkoh czy byz

Hej Dziewczęta :) u mnie ok, @ się pomału kończy także zaraz po Nowym Roku działamy!! Joanne super-już jutro poniedziałek ;) Daisy strasznie mocno ściskam kciuki nie zaprzeczając :) Ja jutro do pracy jadę, ale mam być krótko-nie wiem jeszcze ile :) później jak zdążę to na solarium pojadę żeby się delikatnie odświeżyć heh i na manicure potem ;) obcięłam włosy i rozjaśniłam-fryzurka super ale do wymarzonego koloru długa droga i nie wiem czy wytrwam :) zobaczymy.. M pracuje i jutro i we wtorek niestety normalnie także sama będę ogarniać przygotowania do imprezki :) Pozdrawiam Was :)

Cześć Dziewczyny :) Melduje się po świętach i po powrocie od rodzinki. Ciężkie były te święta, dosyć dużo się jadło, ehh i znowu kg przybyło :/ ale wolę nie sprawdzać ile :P Ja mam dzisiaj 14 dc, zrobiłam test ovu ale nic nie pokazało, ovu powinna być koło 16-17 dc. Zrobię test jutro i może pojutrze to powinno coś wykazać, jeśli nie to znaczy ze ovu znowu nie ma :/ Daisy trzymam kciuki :) Betka działaj działaj :) ja już od ostatniego dnia @ zaczynam :) im więcej tym lepiej :P hehe.. Włoski mocno obcięłaś? Robisz się na bóstwo na sylwka? :) trzeba zaszaleć na nowy rok :D

Wiecie co jakoś mi nie spieszno do testu. Nie zrozumcie mnie źle, ale nie chcę się zawieść :/ Zrobię 31go. Choć pewnie i tak nic nie wyjdzie. Wkurzona jestem na tego lekarza ze nie chciał dac mi nic na wyregulowanie tego okresu :((( * Betka - fajnie, że ścięłaś włosy :) Ja zapomniałam całkowicie o fryzurze na Sylwestra no i dzis mi się przypomniało. Może uda mi się jakąś dziewczynę ściągnąć na czesanie czy coś..A tak poza tym to na bal jestem już chyba przygotowana :)))

Gość gościówa 22
Agnes - dolegliwości już mijają , na szczęście :) Zaczyna mi się już powolutku tycie ;( Mam nadzieję, że nie będzie znowu 28 na plusie ;/ My sylwestra spędzamy w domu. M będzie kierowcą . Poza tym idziemy 4.01 na 18-stkę do brata M.

hejka dziewczęta :) widzę, że forum odżywa po świętach :) agnes - robiłam wczoraj test w połowie dnia, oczywiście jedna kreska, ale co się dziwić jak do @ 3 dni i nie z porannego moczu, no i wyczytałam, ze robić od dnia spodziewanej @ hehe, to sobie test kupiłam :) jutro beta :) piersi dalej bolą i ma uczucie jakby coś wyciekało, w sumie chciało a nie mogło :) nie sugeruję się niczym, jutro się wyjaśni albo tak albo nie, do wyniku mam obojętne nastawienie, tak i tak będzie OK :) nie traktuję tego jak porażki :) Betka - to przygotowania do Sylwestra ruszyły?? udanej imprezy życzę :) gościówa- fajnie, ze będziesz utyta, szczególnie w brzuszku, zazdroszczę tego stanu i patrzenia z boku na wielgachny brzuszek :) spokojnej nocy Kochane :)

Czesc dziewczyny Wrocilam z Paryza :))). Bylo cudnie . Byl to juz moj 3 raz ale za kazdym razem odkrywam Paryz na nowo :)). Pogoda tez dopisala. Mama i tesciowa wniebowzieta bo to byl ich pierwszy taki wyjazd. Jednak to prawda co sie mowi Paryz to najpiekniejsze miasto na swiecie :) Joanne - wszystkiego najlepszego i mam nadzieje ze dzis dostaniesz swoj wymarzony prezent :). O ktorej masz wyniki? Wiesz ja nigdy nie foczekalam do bety bo bylam w trakcie okresu lub juz po nim wiec dla ciebie to bardzo dobry znak :). Daisy - jutro juz 31 . Mam nadzieje ze tez beda dobre wiesci :) Agnes - moja kochana. Testy owulacyjne wychodza?? Ja tez czekam na okres. Od 4 dni mam juz krwawienia ale jakos nie chce sie rozkrecic. Mam nadzieje ze dzis to bedzie i zaczynam brac tabletki i tym samym rpzpoczynam procedure do invitro

witajcie dziewczęta :) ja po labo jestem, ręce pokłute bo oczywiście w jednej zatrzymała mi się krew, no to drugą się nadstawiło, oczywiście widok z rana kobitki z brzucholem, coś pięknego :) wyniki po 14, będę dzwonić :) Bullitka - dzisiaj mam 13 dpiui, planowo jutro powinna przyjść, ale ze względu na koniec roku, postanowiłam wybrać się dzień wcześniej :) jak ma wyjść to wyjdzie, a jak nie, to otwieram popołudniem winko i poczytam prezent od Mikołaja :) zazdroszczę Kochana wypadu do Paryża, chciałam M namówić jak wróci, ale on za wyjazdami nie jest, na razie i tak w domu będzie chciał posiedzieć :) ach..rozmarzyłam się :)

Gość gościówa 22
Joanne mocno 3mam kciuki!! :)ehhhh i teraz czekać do tej 14stej ;/ Daisy właśnie może ty też już zatestujesz?? Kurcze po tych świętach tyle prania i prasowania , że szkoda gadać;/ Gorzej jakby nas 5 była ;D Mówię do M , że ciekawe co to będzie jak maleństwo się urodzi :) Wiadomo , że 3-4 razy dziennie przebierania . he he ...

czesc dziewczyny joanna - trzymam.kciuki moj po delegacji tez woli w domu siedziec i trudno go gdziekolwiek wyciagnac. Bullitka- testow nie robilam jakos zapominalam o nich. co ma byc to bedzie. za tydz mam termin @. ciesze sie ze wyjazd wam sie udal.

Czesc dziewczyny. Joanne trzymam kciukasy. Musze chyba sobie pakiet internetowy wykupic zeby w pracy sledzic czy wyniki juz sa. My jutro siedzimy w domu. Ja pracuje do 19. Potem przyjezdza siostra meza z synkiem i narzeczonym. Wiec zrobimy maly bal. ;-) Dzisiaj moj 3 dzien z clo. Okres sie konczy wiec czas zaczas jolejne staranka. Bullitka super ze wyjazd sie udal. Dobrze czasami podladowac baterie.