Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd765b3c25582c79.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ae9de2454f050a2.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05d92148407fe163.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fde3e8d34b855dc3.html

Daisy ja skopiowałam linki z Twojego pierwszego postu i od razu weszły :) Bullitko - powiedziałabym raczej że czeka mnie wielki stres hehe ale mam nadzieję, że ten jutrzejszy dzień zakończy się mega uśmiechem, a jeżeli łzami to tylko ze szczęścia :) Przecież musi być dobrze :) Ciężko mi na sercu, bo chyba jednak odpuszczę sobie starania o Maleństwo.. Muszę "odsapnąć" psychicznie.. Może w czerwcu uda nam się załatwić urlop to wybiorę odpowiednią datę na wyjazd i przywiozę Wam zagraniczną Fasolindę :)

Gość gość
CZESC Kochane :* Joanne trzymam mocno kciuki i czekam razem z dziewczynami na wiadomości od Cibie :* musisz uważac mocno na siebie te zawroty głowy i mrowienia są niepokojace. rozumiem, że bylaś na unii lubelskiej na neurologii? co doktor wstępnie poweidziła? koniecnie ogarnij sprawe z cisnieniem są bezpieczne leki do stosowania w ciązy. nigdy nie można lekcewayć ciśnienia sciskam Cię mocno i dużo dużo cale mnostwo zdrowka :* * Hej hej Daisy właśnie co weszłam na kafe spojrzalam na Twój link i co? pierwsza myśl zdjecie pozytywnego testu ciązowego hurra a druga : miałam kupić termometr owulacyjny :P właśnie przeglądam? ktory kupilaś na allegro? hmm ja jeszcze mam tzw mikroskop owulacyjny tak cziekawości tez bede go stosowac zobaczymy czy to coś wogole dziąla bo kupilam go ale akurat zaszlam w ciąze i lezy sobie glęboko w szufladzie. jeszcze musze kupić telefon bo nie mam Wami kontaktu bo ten rezerwowy to trochę jakby to powiedzić "siarowy' do dzwonienia i nic wiecej kiepsko z interetem :P a może dziewczyny macie na sprzedaz jakiś telefon kom. hmm? kupilabym prze allegro? kurcze Daisy ale się napracowałaś. my w tym roku zaczniemy budowac dom i już sie zastanawiam nad ogrodem i nie wiem czy sobie poradze dlatego jak czytam jak sobie dzialasz i w domu i w ogrodzie to Cię podziwiam np ogrod to dla mnie czarna magia :p ale masz długi ten cykl koniecznie musisz zrobic z cyklami porzadek. ciekawe kiedy teraz mi sie zacznie jak narazie jest cicho w styczniu mialam 11, w lutym 15, ciekawe ktorego dnia teraz wypadnie. * Betka słonko czeka na wiadomośc o wynikach dzidziusia jestem pełna nadziei i wiary, że będzie dobrze :* dużo siły kochana dla Ciebie i siostrzyczki. bardzo mnie cieszy, że po zabiegu wszystko dobrze na pewno to wszystko dużo Was kosztuje także ściskam Cię mocno i koniecnize daj znac po USG :* * Gościówa zamierzasz karmic piersią? Nie miałaś problemu przy córeczce? ja niestety przez całe 6 miesiecy co 3-4godziny musialam sciagac mleko prze godzinę reczym laktatorem ciesze się, ze mam to za soba. zaleało mi, żeby karminć piersią ale malutka prze ktorkie więzadelko nie umiala ssać piersi nie umiala chwycić zwlaszcza jak przyszedl nawal pokarmu także cięzko było. prze pierwsze dwa dni po narodzinach było super a potem walczylam i kapturkami i innymi sposobami i nic krzyk i płacz musiala odciągac. moja malutka urodzila się 3100g a wychodac ze szpitala wazyla 2800g i lekarz dużo się nie pomylił szacunkowa waga niuni na usg byla 3200 a malutka wazyła 3100. * Bullitko moze faktycznie przez hiprzestymulacj***ardziej Ci widac brzuszek a moze taki Twój urok nie przejmuj się to jeszcze nic pod koniec 2 trymestru dopiero zacznie Ci rosnąć brzuszek :D * Mala nadziejo dbaj o siebie :* myslę że lekarz Ci nie odmowi USG po tym co przeszłas w ostanim czasie nawet sobie nie wyobrażam, że lekarz mógłby Ci go nie wykonac. * Agnes wogóle Ci się nie oplaca? wiesz zawsze to jakieś doświadczenie, oderwałabyś mysli od starań, zlapala oddech zajela mysli czymś innym, może w ten sposób sobie na to spojrz może fajnych ludzi poznasz co Ty na to? :) * Eveline słoneczko cały czas myslę o Tobie tak nagle przestalaś pisać! Agaa wracaj do Nas! Neska nie spij pobudka odezwij się :* * Mała Mi miłego dzionka :* * Witam Cię ona uk ja też mam niedoczynnośc tarczycy i w lipcu urodzilam córeczke moje ostatnie TSH było w okolicach 18 jestem na eutyrox'sie.a Ty masz opanowaną sytuację z tarczyca? jakie masz wyniki? pzodrawiam * Wczoraj zrobiłam generalne porzadki także "mucha nie siada". weekend trochę nerwowy jakaś taka poddenerwowana byłam. jak narazie nie mialam w tym cyklu żadnych boli w podbrzuszu ktore zazwyczaj mam czyżbym nie miała owulacji? w tym cyklu zawsze pobolewają mnie jajniki a tym razem nic. w weekend pierwszy raz sprobowałam awokado :P wczesniej nie mialam okazji dziwne co? hihi ale musze powiedziec, ze smakuje mi. zrobiłam sobie koktajl: awokado, dwie szklanki mleka i dwie łyżki miodu, blender i gotowe mniam :) a moze znacie jakis srawdzony przepis na "coś" z awokado bo mam jeszcze jedno? :) Ż Y C Z L I W A : )

Agnes - nawet jesli zarobisz najnizsza krajowa tj 1200 . Gdy wydasz 400 na bilety to i tak zostanie ci 800 zl . Pozatym wyjdziesz do ludzi. To zawsze podreperuje was budzet. No i jakby nie bylo to bedziecie mieli wiecej na leczenie. Betka - napewno tak bedzie jak mowisz. Jutro beda lzy szczescia :) Zyczliwa - a jak malutka z nozka? Ona uk - to masz malego szkraba w domciu .

Gość gość
a i Daisy kupiłam soraye ta fioletowa do ujędrniania ciala i jest super od razu czuć rónicę skóra jest inna w dotyku. dokupiłam takze soraye do upiekszania ciała tez w fiolecie a moze to róż :P ale jeszcze nie uzywalam. kupilam odżywkę i szampon 8w1eveline i naprawdę super efekt. wcześniej nie zwracałm uwagi na markę eveline ale po tej odżywce 8w1 do paznokci pomyślałam, ze sprobuje innych kosmetykow i się nie zawiodłam . Karolinka ma za nic moje porzadki kruszynki z bulecki są wszędzie i na dywaniku i na panelach w dużych dużych ilościach hihi życzliwa

Gość gość
Bullitka dziękuje, że pytasz z nóżką jak narazie dobrze. od jakiegoś czasu nie ma napadow bólu i bardzo mnie to cieszy bidulka bardzo cierpiała. Jaka ta moja karolinka juz duża chyba wysoka dziewczynka będzie nikt jej nie daje 7 miesiecy ja mam skromne 163cm. Dziewczyny dzieci tak szybko rosną masakra pamiętajcie o tym lapcie kazda chwile i robice mnóstwo zdjęć :D Musze zmykac do mojej malutkiej bo spanie jej nie w głowie :) Po13 spacerek potem obiadek i sie odezwe do Was :* Życzliwa

Bullitka - tak, bedziemy, ale siać :D Kłaść trawy nie będziemy, bo się nie opłaca. Kupa kasy, a psy zaraz rozwalą wszystko. Plan teraz mamy taki by najpierw zrobic taras - zabudować, żeby się nie rozjechał po deszczach itp. Szkoda roboty by było. Więc najpierw taras, patrzyłam na bloczki betonowe, ale jednak gruchę wziąć będzie taniej i kupić rusztowanie. Potem płytę betonową na wierzch lub zalać i póki co będzie wsio z tego tematu. Facet ma nam wycenić zrobienie podmurówki, chcemy tez lać beton, bo musi być głęboko, żeby się psy nie podkopały. Nasza suka nie takie rzeczy robiła :D. On wtedy robi podmurówkę ze słupkami stawia, a potem na koniec się przęsła montuje z obejmami. Mąż księgowej naszej handluje płotami co się wczoraj okazało, więc ponoć bierze prosto od producenta, stąd uwaga księgowej, byśmy nie kupowali w castoramach itp bo 2x drożej. Więc to kolejny krok. Gdzieś tam ten czarnoziem sypnąć kiedyś trzeba. Przód to pewnie ze 3 wywrotki, tył z 10..chociaż nie wiem czy jest sens sypać z tyłu, skoro to ma być podwórko a nie ogród z krzakami ozdobnymi. Więc może poprostu zasiejemy trawę z tyłu na to co jest. Zobaczymy :) No no, kupa pracy za nami, a ile jeszcze przed nami. A do kuchni nadal nie kupiłam firanek :D * Zyczliwa - na awokado nie polecę, nie jadam. Cieszę się, że spodobał Ci się ten balsam, poczekaj dłużej na lepsze efekty. A jeżeli chodzi o markę Eveline - dla mnie rewelacyjne ma balsamy - jędrne poślady, uda, brzuch, piersi, rozstępy itp. Zachęcam. Kiedyś ta marka nie była tak znana, to za duży balsam płaciłam 10 zł :)

Zyczliwa - a narzyczony jest wysoki? Ja tez jestem niska. Tylko 160. Ale nadrabiam obcasami ;) Daisy - jak juz wszystko skonczycie to wtedy znajdzie sie kupiec i bedziecie musieli sie wyprowadzic. I wtedy wszystko zaczynac od nowa

Betka - tak, to ten :) Bullitka - wiem, liczymy się z tym i nic nie szkodzi. Na pewno na tym nie stracimy tylko zyskamy, bo potem podniesiemy odpowiednio cenę i będziemy czekać na zainteresowanego. :)

Proszę :) Tam są różne wersje 'wiekowe' więc myślę, że można znaleźć coś dla siebie :) Ja jeszcze bardzo lubię czerwonego garniera balsam, ale to do skóry suchej taki tam mocno nawilżający :)

Czerwonego Garniera znam ale jest dla mnie za ciężki.. :) Potrzebuję coś delikatnego, lekkiego :)

Póki co najlepszy balsam dla mnie do tej pory to Nivea Soft w tym białym słoiczku, ale chętnie wypróbuję czegoś nowego :)

Gość gość
Wyniki mam w normie czyli TSH 0.688mlU/L a ft4 19.5 jestem pod stalo kontrola endokrynilog w pl.Super babka wysylam jej wyniki e- mailem wyniki a ona zawsze mi zdredukuje dawke leku .Czyli w domu masz malutka dzidzie, nie boisz sie nadmiaru obowiazkow przy drugim dziecku?

No faktycznie Daisy kawał roboty za sobą macie. Wiesz to jest tak,że jak masz swoje podwórko i swój dom to roboty jest zawsze mnóstwo . My to jeszcze dodatkowo mamy ogródek warzywny- znaczy babcia miała więc dalej w nim urzęduje z tyłu domu . Ja chciałam przejąć inicjatywę przodu domu ale wiadomo, stary człowiek więc kłótnie z nią mam ,bo nie chce dać nic zrobić po mojemu :-/ A to wszystko takie zaniedbane i krzaki które nazywa kwiatami. Buuu także kłótnie małą mam dzisiaj z nią już za sobą. ... Życzliwa Tosie karmiłam tylko dwa miesiące , bo zwyczajnie pokarm mi zanikł. Za późno to zauważyłam i nawet już nie było mowy o pobudzeniu laktacji :-/ Ale szczerze powiem, że jakoś nie lubiłam karmić piersią. Jedyny plus taki , że ma się zaoszczędzone te 300-400 pln na mleku i za to ożna coś innego dzieciakom kupić :-) A Karolcia nie miała podcinane więzadełka ? Jak lekarka przyszła na pierwszą wizytę domową to od razu dostaliśmy skierowanie na podcięcie, bo mówiła, że mogą być problemy z mową. A teraz jest super. ... Ja garniera czerwonego też nie toleruję.Skóra po nim zaczerwieniona i strasznie szczypie. ... No agnes dziwne, że wolisz siedzieć w domu i nie mieć nic niż to 800 pln . A przede wszystkim masz kontakt z ludźmi . I tak jak ktoś wspomniał miałabyś 800pln na leczenie się w klinice.

Gość gość
Dziewczyny nie dziala wifi u mnie :/ Mialo nie byc neta 20 min nie ma juz 2h.. Masakra hehe :p Lece po malutka do przedszkola, dzis bedziemy razem troche grabic bo strasznie chciala i jakas torebke se wynalazla zeby zrobic wiec dzis bardzo pracowicie. @ wciaz nie ma. Na obiad piersi ziemniaczki i mizeria. Milego popoludnia! Daisy

Gość gość
Byc moze Agnes czeka na lepsza oferte :) Dajcie jej poprzegladac ogloszenia :P Mysmy dali w piatek w pracy ogloszenie na pania do robienia porzadkow i przyslal maila jakis starszy pan i napisal ze duzo robil w ogrodach :) Wiec od razu wpadlam na pomysl by przychodzil do pracy, a do nas do ogrodka na robote bedzie przychodzil :) Ponoc ktos z okolicy. Zobaczymy jak sie to rozwinie. Ja najnizsza kwote jaka zarabialam to byko 1200zl moja pierwsza praca na umowe o prace, gdy mialam 21 lat. Teraz gdybym musiala to poszlabym tez do pracy bez problemu, najchetniej poprowadzilabym jakis kiosk czy cos - tyyyle gazet :D dzis np wyczytalam ze Majdan wozi dzieci Rozenek bez prawa jazdy :D uciekam cmokaski! Daisy

dziewczyny jednak bylam na tej rozmowie. tata mnie zawiozl. rozmowa jak rozmowa. standard. najnizsza krajowa przez okres probny.po 3miesiacach umowa o prace. praca typowa biurowa. oprocz mnie na korytarzu 10innych osob. szok. no i do piatku maja zadz. a najgorsze bylo jak wrocilam. podpaska mi przemokla. spodnie brudne. echhh

Agnes - super ze sie jednak zdecydowalas :). Jestem z ciebie dumna :D . Napewno oddzwonia i bedziesz miala prace :). Daisy - najlepiej to wlasnie na swoim. Ja pamietam jak jezdzilam do babci na wies i zawsze z grabiami ganialam :). To frajda dla dzieciaczkow Gosciowa - a ty jak sie dzis czujesz?? Joanne - czekam z niecierpliwoscia na wiesci :)

witam witam :) już jestem :)...wybaczcie, ze tak późno, ale czegoś w telefonie nie mam i nie mogę bezpośrednio, także musiałam z kompa :) oto nasz dzidziulek :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffae9524d78e0b67.html mamy 4 mm i 6 tydzień +- 4 dni, także idealnie, bo dzisiaj 6 tydz.2 dz. trochu niewyraźne, ale lepszego nie mam, ogólnie źle wyszło z USG, ale za 2 tygodnie zakładamy kartę, serducho biło, jakby przebiegła 150m sprintem :P odezwę się później, muszę ogarnąć się z domem :)

Bullitka- jakos nie jestem specjalnie nastawiona duza konkurencja 10 osob na jedno miejsce i wiekszosc miejscowych.:(

Ja to też bym z chęcią poszła do pracy :-) Ale wiadomo. Najpierw odchować moje skarby. ... Bullitka dzisiaj znowu posiedziałam w ogródku i teraz odpoczywam. Wszystko jest tak " zapuszczone" ,że patrzeć na to się nie dało. Postękam M jeszcze troszkę a jutro już będzie ok :-D ... Joanne cudny maluszek :-) Teraz można pewnie gratulować :-*

Gość gość
Agnes - no co ty. Przeciez to ty jestes jedyna, niepowtarzalna, pracowista , z doswiadczeniem . Jestes poprostu najlepsza. :) troche wiary w siebie :). Nawet jesli nie tym razem to zrobilas krok w przod. Podjelas wyzwanie a to juz sukces agnes :) Joanne - cudowne malenstwo :). Co lekarz mowil? Jak twoje zawroty glowy? Ale ci zazdroszcze ze masz to juz za soba :) Gosciowa - odpoczywaj odpoczywaj. Pogadaj z M a moze uda sie cos zrobic

Agnes - no co ty. Przeciez to ty jestes jedyna, niepowtarzalna, pracowista , z doswiadczeniem . Jestes poprostu najlepsza. :) troche wiary w siebie :). Nawet jesli nie tym razem to zrobilas krok w przod. Podjelas wyzwanie a to juz sukces agnes :) Joanne - cudowne malenstwo :). Co lekarz mowil? Jak twoje zawroty glowy? Ale ci zazdroszcze ze masz to juz za soba :) Gosciowa - odpoczywaj odpoczywaj. Pogadaj z M a moze uda sie cos zrobic

Gość gość
a widzisz bullitka a ja myslałam, że jesteś wysoką, wysoką drobna dziewczyna a tu psikus brakuje Ci do mnie 3cm :P hihi Za to Agnes jest wysoka jesli dobrze pamietam nie podkoczymy Jej :P mój narzeczony ma 171-175cm ale mialam wysoka babcie a narzeczony wysokiego Tatusia wiec moze geny od Dziadków dostala :) * ona uk boje sie i czasem sobię myślę czy może nie za szybko? ale po chwili mi to mija. pewnie,ze się boje Kochana mam nadzieję, że Karolcia bedzie mieć charakter po Tacie i będzie bezkonfliktowa i się będziemy dobrze rozumieć i nie będą Jej w głowie żadne bunty i testowanie cierpliwości Mamusi. jama mwizyte kolejną dopiero w lipcu ale juz w maj mam skontrolowac wyniki jak narazie to po eutyroxie mam popołudniu takie uderzenia goraca i zaczerwienione policzki tak jak teraz o widzisz? :P hih jak tam za granicą Ci się żyje? dawno wyjechałaś? * Joanne taaaaak się ciesze moja droga gratuluję Ci z calego serca to piękne uczucie co? opowiadaj wszystko ze szczegółami :) :P ciesz się i dbaj o siebie, jak najmniej stresów i nerwow i jak tam z ciśnieneim co ginekolog powiedział? coś przepisał Ci na nadciśnienie? a o drugim serduszku nic nie wspomniał? może się schowało :P a co mas na mysli pisząc: ogólnie źle wyszło z USG. czemu nie założył Ci karty ? a Twój mężulek był z Tobą? popłakał się trzyamals Go za rękę? :) * Gościówa na pierwszej wizycie Dr tylko "rzuciła", e ma ktrotkie więzadelko i tyle nic nie mowila ja nie dopytywalam... nie wiem co teraz mysleć. moja Mala obrazila się na wszystkie warzywa a o jajku nie wspmnę, nie wiem co mam już robić jest takim niejadkiem :( może doradzicie mi coś kochane Mamy? w tygodniu dojdzie krzesełko do karmienia to będzie się bawić i bawić jedzeniem :P a co z samym zjedzeniem to nie wiem . * Aagnes głowa do góry taka praca biurowa może być ciekawa wbrew pozorom. poznasz nowych ludzi, zawsze coś zarobisz i zdobędziesz nowe doświadczenie co w CV wyjątkowo dobrze wyglada. trzymam kciuki za Ciebie :*ma się udać!:) * Twinkle Twinkle Little Star .... hihi śpiewamy to z Karolcią mamy małego bzika ostatnio na tą piosenkę tzn ja śpiewam a Ona piszczy :) życzliwa

Gość gość
Bullitka do piatku szybko czas minie zobaczysz :) i będziesz "mieć to za sobą" :) zabierasz męża z sobą? jutro już środa a potem czwartek a po czwartku piątek :) życzliwa