Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Bullitka - nie wiem czy mogę pisać, bo zlinczują mnie tutaj :P, miałam ochotę na ostrą zupkę chińska :D, a Ty Kochana czym się dzisiaj raczyłaś??

Joanne - ja tez mam czasem ochote na te zupki. Nikomu nic do tego. :). Odzywiaj sie dobrze kochana. Do nas niedlugo szwagierka przyjdzie z mezem i on bedzie dla nas gotowal. Obiado- kolacja . Tobie pewnie teraz samej nie chce sie gotowac dlatego pytam

no powiem Tobie, że średnio z tym gotowaniem, wcinam dużo kwaśnych owoców, mam mega ochotę, przed chwilą wciągnęłam grejpfruta i dalej czuję jak na samą myśl mi ślina się zbiera hehe :) a co zamierzacie gotować?? ja znowu zjadłabym rybkę...moze makrelę wędzoną....chodzi mi po głowie, w końcu pewnie się skuszę :)

gościówa - a nie boli Ciebie po nich żołądek?? ja zawsze mam bóle, teraz powinnam odstawić takie rzeczy bo jelita mnie bolą, ale to silniejsze ode mnie :P

Ale tu dzisiaj cisza :-/ Ja siedzę w domu i się nudzę strasznie. Z grila nici, bo pogoda nie ciekawa. Zaraz ma przyjść kolega m na wódkę. Ehhh a mi się to strasznie nie uśmiecha, bo w czasie to on umiaru nie ma za grosz :-/

Ja nie lubię zbytnio chińskich zupek, nie jadam. Chyba, że jestem z M na wakacjach to jakąś pomidorówkę się zje, ale najwyżej jedną. Gościówa ja też się nudzę, pewnie znowu wcześniej się położę spać. Wieczór to oczywiście w miarę dobrze się czuję, żadnych mdłości, ani słabo mi nie jest tylko co chwilę kuje mnie w podbrzuszu albo w jajnikach. To akurat cały dzień i noc czuję :) Miałam taką ochotę na chipsy, że z M całą paczkę duszków dla dzieci zjadłam - ja 3/4 paczki :P hehe.. Teraz soczek porzeczkowy piję :) Gościówa a nie możesz M trochę naprostować, pogadać z Nim, żeby tyle nie pił? Nie da się nic poradzić? Mój to się mnie słucha i sam wie, kiedy skończyć. Jeszcze go w życiu nie widziałam nawet trochę wciętego. A znam go już 8 lat..

jej dziewczyny, ale mam ochotę na pizzę, taką na chrupkim i cienkim cieście...jak wytrzymam dzisiejszą noc, to jutro z rańca lecę po składniki i będę lepić choćby na śniadanie, w końcu M zostawił ser żółty, a jego w innej postaci nie zjem :) a cała kostka leży :| Aaaga - ja też mam mega nudę, co tu robić, tylko spać, jutro dokończę książkę, a mam parę sztuk do czytania, bo tv i ekran monitora mnie już męczy. mam pytanko, czy Wy też śpicie na brzuchu?? już kiedyś pytałam, ale nie wiem czy tak do końca mogę....ech świeżynka ze mnie, wszystko metodą prób i błędów :)

Joanne mój tata wczoraj kupił pizze i mój M jadł a mi przeszkadzały zapachy bazylii i przypraw.. ale to wczoraj, a za tydzień może będę pożerać wzrokiem :P U mnie nie ma szans, żebym spała na brzuchu, za bardzo mi wywaliło i mnie boli, więc nawet bym nie dała rady :( Ja śpię na boku albo na plecach, ale muszę mieć poduszkę pod kolanami bo inaczej spać nie mogę. Jak leżę na plecach to czuję jak mi się brzuch naciąga a jak mam poduchę to jest o niebo lepiej :)

Aaaga - ja przed ciążą odzwyczaiłam się od spania na brzuchu ze względu na kręgosłup szyjny, ale na początku nie mogłam inaczej bo tak mnie krzyż bolał...ale to wszystko będzie się zmieniać....podejrzewam :) dobrej nocki życzę no i spokojnej niedzieli :)

Joanne pewnie tak, ale mi się wydaje, że to ostatnie dni/tygodnie, kiedy można spać na brzuchu bo niedługo będzie on taki duży, że nie da rady :P Zresztą ja bym się nawet nie odważyła spać na brzuchu, bo bym się bała o dziecko. Wole nie ryzykować. Wzajemnie miłej niedzieli :) Ja jutro tradycyjnie, odpoczynek cały dzień :)

Gość gość
Dziewczyny u mnie takie urwanie chmury od 2 h ze masakra. Dobranoc :) Daisy

Dzień dobry:) Nie mogę już spać to wstałam:) Wczoraj już nie pisałam bo byliśmy u znajomych a tak spontanicznie to wyszło. Gościówa mi najbardziej podoba się Lilka może dlatego, że nie znam nikogo o takim imieniu i nie kojarzy mi się z nikim a poza tym jakoś tak ładnie brzmi:) A jak tam Imprezka? Betka i co tam u Ciebie? @ się rozkręciła czy nie? Ja też lubię spać na brzuchu i póki co korzystam ile mogę ale później bardzo mi będzie tego brakować. Zupki chińskie od czasu do czasu zjem ale bardzo rzadko. Nie są wcale takie złe:) Jaoanne jak tam sobie radzisz samiutka bez m? Dajesz sobie radę? A siostrę wspierałam przez ostatnie 2 tygodnie non stop no i zawsze mogła liczyć ode mnie na dobre słowo ale w końcu za mój długi język woli się na mnie obrazić i zrezygnować z mojego wsparcia. Ale wiem że prędzej czy później znowu się odezwie ale musi to najpierw przemyśleć. Może zrozumie że nie wszyscy muszą za sobą przepadać. A jakie plany na dziś? Aaaga ty leniuchujesz?:) Bo ja najpierw obiadek zrobię a później pewnie też leniuchowanie:) No i jak w każdą niedzielę nie mogę doczekać się rosołu:)

Dzień dobry :) Ja już pół godzinki nie śpię, właśnie śniadanko jem. Jak najszybciej, żeby lepiej się poczuć bo tradycyjne słabości poranne nie dają spokoju :/ Neska a Ciebie od dnia, w którym zrobiłaś test długo bolał brzuch? Długo czułaś kucie w jajnikach i podbrzuszu? Mnie boli tydzień i już się martwię, pewnie nie potrzebnie. Ale chciałabym wiedzieć jak to u Was było dziewczyny :) Ja dzisiaj na obiad mam schaby, to szybki obiad będzie, bo już wszystko uszykowane :) Także odpoczynek cały dzień :) Miłego dnia :)

Czesc dziewczyny Ja tez nie moge spac. Aaaga - mnie tak brzuch intensywnie bolal do konca 6 tygodnia. Mialam ciage uczucie ze zaraz dostane okres. To valkiem normalne bo wszystko sie w srodku naciaga. Mnie nawet do tej pory boli ale z przerwami a wtedy bolal non stop. Wiec spokojnie kochana, to normalne. Neska - na szczescie plamienia ustaly. Zobaczymy jak dalej pojdzie. Mam nadzieje ze dogadaciebsie z siostra. Wiem ze slowa prawdy bola ale ona nie jest jeszcze na to gotowa. Pozwol jej zyc swoim zyciem, swoimi wyborami a ty wspieraj ja. Obojetnie co :). Ja juz od dawna nie spie na brzuchu choc uwielbiam. Ale to za sprawa hiperstymulacji poprostu taki mialam brzuch wypchany ze nie moglam. A potem ciaza, bol brzucha wiec tez nie moglam spac na brzuchu. Teraz boli mnie bardzo krzyz jak ciagle leze na plecach wiec wyczytalam w necie ze najlepiej jak sie spi na boku i jedna noga prosta a druga zgieta. Rzeczywiscie bardzo pomaga ale i tak musze uwzac jak sie uloze bo inaczej mnie kluje w srodku.

Dzięki Bullitka. Ja też sobie tak to tłumacze, że to przez to rozciąganie macicy i zmiany jakie tam w dole zachodzą. Ale chciałam zasięgnąć Waszej opinii :) Dobrze, że te plamienia ustały :) Kamień z serca mi spadł, bo bałam się o Ciebie i dzieciaczki. Teraz już musi być dobrze :) A ja chociaż hiperstymulacji nie miałam, to i tak mam brzuch wypchany hehe :P Śpię na plecach z jedną podkurczoną nogą na poduszce albo właśnie na boku i wtedy też jedna noga podkurczona na poduszce. Chyba najlepsze pozycje w ciąży :P Bullitka a jakie plany na dzisiaj? Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Bo mi nie dobrze po kawie, ciężko i tylko kawa zbożowa wchodzi w grę Anatola. Nawet rozpuszczalnej słabej wypić nie mogę :/

Aaaga Bullitka napisała o bólu brzucha to samo co ja bym Ci napisała:) Do dzisiaj boli ale już rzadziej:) Ja kawy potrafiłam wypić nawet 4 dziennie z tym że rozpuszczalną z jednej łyżeczki i z mlekiem a teraz w ogóle nie mam smaka. Czasami zrobię sobie latte macchiato z ekspresu:) Bullitka ja też się cieszę że plamienia ustały:) A siostrze zawsze usuwałam się z drogi bo ma już taki słaby charakter także zawsze uważam na słowa. Naprawdę nie wiem co mnie podkusiło. Ale trudno sprawa musi się jakoś rozwiązać. Dziękuję za słowa otuchy i za porady:)

Ja zawsze pilam kawe rozpuszczalna nescafe ale od kilku tygodni mi juz nie smakuje. Blee . Aaaga - pytaj pytaj.:) . Jestesmy tu po to zeby sie wspierac :). My dzis nie mamy zadnych planow. Moj maz mowi ze niedziela to : baank leeg dag . Co w przetlumaczeniu na polski znaczy : dzien lezenia na kanapie. Z pilotem w rece i jedzeniem caly dzien. A ty jakie plany? Neska - moze warto zadzwonic do siostry i pogadac?? Napewno sama lepiej sie poczujesz i ona tez :) A gdzie reszta naszych kochanych kolezanek??

Dzięki dziewczyny :) Czyli jednak coś z tą kawą jest, że nie smakuje. Mnie na sam zapach jakoś odtrąca :/ Neska Bullitka ma rację, zadzwoń do siostry i porozmawiaj z Nią. Wspieraj w każdej jej decyzji, a sama za dużo swojego zdania nie ukazuj. Bullitka wg mnie niedziela też powinna tak wyglądać, leżenie z pilotem w ręce i odpoczywanie, zbieranie siły na cały tydzień :) Wczoraj kupiłam sobie kapustę kiszoną, mama ma mi ugotować - sama zadeklarowała, także smakołyki mam na cały dzień :) Ale mam na nią ochotę :P Właśnie gdzie dziewczyny? Halo co Wy robicie, ze nie macie czasu się do nas odezwać??

Dziewczynki muszę przeczekać jeszcze parę dni bo i tak nie będzie chciała mnie wysłuchać już nie raz taka sytuacja miała miejsce nawet o jakieś pierdoły. No niestety tak jest że moja siostra jest strasznie obrażalska. Sprawa musi trochę ucichnąć jest za wcześnie. Po paru dniach zawsze któraś z nas się odezwała. Jak nie jedna to druga:) Zawsze często się kłóciłyśmy bo mamy kompletnie inne charaktery i wizję w życiu. Ale zawsze potrafiłyśmy się dogadać:)

Witajcie kochane :) Ale byłam wczoraj zalatana. Normanie nie miałam czasu, żeby cokolwiek napisać. Rano oczywiście wylegiwałam się w łóżku z M, a potem pojechaliśmy do Gdyni, bo musiał załatwić jedną sprawę. Powinnam siedzieć w domu i robić te szkatułki na prezent, ale co tam, pojechałam z nim. A od 15 zasuwałam, jak szalona i w sumie na urodziny i tak dojechaliśmy na 20 a nie 18, ale prezenty skończyłam. Jeszcze w sumie nie piłam, bo pojechaliśmy autem, żeby było szybciej i plan był taki, że samochód zostawimy i odbierzemy go dzisiaj, ale tak mnie bolały zatoki, że nie miałam nawet ochoty pić, więc wypiłam jednego reddsa i koniec końców wróciliśmy autem. Na dodatek padało i było ciemno czego nienawidzę i pojechałam złą drogą, gdzieś w p**du i trzeba było zawracać :P Taką mam orientację w terenie :P Zaraz wrzucę na miała szkatułki :) Nie wiem czy pisałam, ale mieszkanie idziemy oglądać dopiero jutro o 18, bo wczoraj babce coś wypadło :/ A my dziś plany leniwe, nawet nie wiem co na obiad wymyślić :P M mówi, że zamówimy pizze (czyta mi w myślach), a zaraz dodał, że pod warunkiem jak będzie seks :D hahaha * Bulllitko ciesze się, że plamienia ustały. Z tymi tabletkami na pewno teraz będzie wszystko w porządku :) Ale kolekcja butów! Super! :) Ja mam tylko kilka par, ale od czasu do czasu lubię ubrać, zawsze wtedy noga ładniej wygląda :) * Betka przykro mi z powodu @, ale teraz możesz zacząć nowy cykl i trzymam kciuki żebyście zaczęły go z Daisy pozytywnie :) * Neska ojj szkoda, że u siostry taka sytuacja, a ty nawet prawdy nie możesz powiedzieć. Przecież wiadomo, że nie można wszystkich lubić. Zresztą sokoro mówisz, że nigdy mu tego nie okazywałaś, tylko miałaś takie odczucia, to nie wiem o co chodzi twojej siostrze. Mam nadzieje, że się pogodzicie. Szkoda tylko Twojej siostry, że żyje w takim chorym związku :( * Aaga widzę, ze imiona dla dziewczynek wybrane, ale dużo jest teraz Amelek i Lenek :) Moja chrześniaczka jest Amelia :) A dla chłopca macie jakieś pomysły? Ale twój M opiekuńczy, tylko się cieszyć, że tak w koło ciebie skacze :) Mam nadzieję, że samopoczucie już niedługo będzie lepsze i mdłości opuszczą cię na dobre :) * Joanne a wy jakie macie pomysły na imiona? I jak samopoczucie? * Daisy możemy się kiedyś na kawkę zgadać, zresztą dziewczyny z bliższej okolicy trójmiasta chyba też mogłyby wpaść :) Co wy na to laseczki? :)

Mala mi - sliczne szkatulki. :). Druga jest najpiekniejsza. A powiedz teraz mieszkasz sama ?

Dzięki dziewczyny za mile słowa :) Bullitko ja teraz mieszkam na stancji z czterema osobami. Fajni ludzie, ale jednak co samemu to samemu. Wszystko jest dla ciebie, nie trzeba za wszystkich sprzątać i w ogóle :)

Mala mi - tak rozumie. Macie jeszcze jakies inne mieszkanie na oku czy tylko to jedno jutro?

Mieliśmy kilka, ale jeśli chodzi o pozostałe to nikt nie odbierał telefonu, albo już nie aktualne. Póki co nie ma żadnych nowych ogłoszeń które by nam pasowały. Cóż znalezienie odpowiedniego kąta, to nie taka prosta sprawa :)

Hej dziewczyny u mnie średnio.. Mój wczorajszy dzień zakończyłam w szpitalu bo dostałam gorączki ale nikt mi nie pomógł niestety.. wieczorem pojawiła się żywa krew, dzisiaj to mam krew ze śluzem i leżę plackiem.. w dwóch szpitalach usłyszałam że za wcześnie na jakąkolwiek diagnozę a są trzy: opóźniona@ , poronienie albo@ w ciąży... niestety jadę na nurofenie bo m mi w nocy na siłę dał ze względu na gorączkę i mega bóle :(