Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Liwia, witaj :-) Kurcze trochę posiedziałam w ogrodzie to już nie mogę.Brzuch mnie boli i plecy :-( Ja pierdziele coś czuję , że w tym roku nie dla mnie będzie ******* świeżym powietrzu

Hej kobietki :-) Jak wieczor mija? Gosciowa no ro odpoczywaj kochana, nie przesilaj sie. Co sobie czegos nie narobisz. Liwia witam :-) Strasznie dlugo nolie bylo u nas Neski. Mam nadzieje ze wszystko ok. Neska odezwij sie! Agnes i jak sie czujesz? @ juz minela? Joanne trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte. Na ktora masz? Ja w czwartek na popoludnie. Mam nadzieje ze zrobi mi usg... Chociaz kto wie. Mialam przyjsc po miesiacu.

No cos nasze grono sie wykrusza :/ :/ Nie ma Neski, Eveline, Aagi, Evelynka tez cicho.. Agnes no wlasnie jak tam? Mnie cos troche lewy jajnik pobolal ale doslownie kilka chwil. Piersi bola ale nie wiem czy to nie takie tylko wrazenie po 2 dniach ostrej roboty. Jak tam swieto Waszych Mezczyzn dzis spedzilyscie? Mysmy kupily czekolade, dorzucilam jakis tam drobiazg i zrobilam lubemu twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem bo uwielbia a dawno nie robilam :p U nas leniwie. Zamowilam to szklo do okularow - tylko do wymiany sie nadawalo. Pani powiedziala ze cale szczescie ze to to z mniejsza wada bo koszt tylko 103 zl. Tamto drugie ponad dwa razy tyle :/. A ramke od okularow pani ni pomalowala takim specjalnym pisakiem do oprawek. No ale to co nadszczerbione to lipa. Jednak pani twierdzi ze nie ma sensu wymieniac na nowe. Eh! * My zaraz w kimono sie wybieramy. Nawrt nic w tv dzis nie ma.

Witajcie po weekendzie! :) Niestety przez weekend nie miałam szans, żeby cokolwiek napisać, bo u znajomych nie ma internetu, a zasięg taki, że na telefonie też nie łapało :/ Sprawy urzędowe udało się pozałatwiać, a o mały włos by było wszystko na nic, bo brakowało jednego oryginalnego dokumentu, ale jakoś poszło :) Wtuliłam, wypieściłam i wycałowałam Niuńke przyjaciółki przez weekend, ze hoho, no male cudo :) Nawet Mój się małą interesował i brał ją na ręce i kładł sobie na kolna i tylko u niego mała nie wyła, że nie jest w pozycji pionowej, bo teraz to chce tylko na świat patrzeć. Ostatnio, to się bał, bo miała miesiąc, a teraz... Aż miło mi się patrzyło, jak się nią zajmuje :D Przepraszam dziewczyny że się nie odniosę do wszystkich postów, ale trochę się tego zebrało. Teraz będę już na bieżąco :)

Gosciowa - to witaj w klubie Daisy - nadal bez @? Mala mi - dobrze ze wszystko zalatwilas. A narzyczony niech sie juz uczy ;)

Taaa u mnie wciaz bez @... No dramat, dramat :/ ale juz wieczorem myslalam ze idzie bo raz lewa strona mnie wziela potem prawa i nic.

czesc dziewczyny u mnie okres nadal jest. czuje sie okropnie caly dzien. jutro jade na rozmowe o prace. pozdrawiam.

Witajcie Kochane, ja tak krótko i szybciutko bo strasznie zapracowana ostatnio jestem :( u mnie od dziś @ także dołączyłam do Ciebie Agnes w kolejnym cyklu starań. W piątek byłam u gina żeby mi coś poopowiadał o tym moim usg ale on tylko powiedział, że pcos nie jest przeszkodą w zajściu w ciążę i żeby się nie martwić i polecił mi ginekologa endokrynologa żeby ktoś fachowo się mną zajął i żeby nie tracić czasu, także jestem już zapisana na 24 marca do jakiegoś profesora w prywatnej klinice bo nieststy tylko tam przyjmuje. Także biorę się za siebie konkretnie :) pozdrawiam Was cieplutko

Witajcie z samego rańca :) ja za minutke wychodzę do pracy, a jestem strasznie niewyspana. Nie dość ze sie kładłam o północy, to jeszcze śniły mi sie głupoty, bo przed snem oglądałam druga część igrzysk śmierci. Będę musiała sie kimnąć po pracy. Miłego dnia :*

Witajcie! Faktycznie coraz mniej czytania na forum :/ Gościówa nie przemęczaj się.. Dbaj o siebie :* Daisy nie wiem co z Tym Twoim @ no :/ tylko mnie nie doganiaj :p Mała_Mi to super weekend spędziliście :) Agnes, Evelynka - trzymam za Was w następnym cyklu :* Bullitko jak ram u Ciebie? MałaNadziejo jak się czujesz? Joanne a Ty? Piszcie Dziewczynki bo jesteście naszymi pozytywnymi iskierkami tutaj :) Gościówa oczywiście też :) Miłego dnia :)

Wszystkie zafasolkowane kobietki jesteście naszym natchnieniem i czekam tu na tą Waszą dobrą energię :) u mnie 21dc - jutro usg a za tydzień termin @

Czesc. No ja sie czuje kiepsko niestety. Maz chory, kaszle jak opetany wiec i mnie przeziebienie dopada...gardlo boli i kaszel sie zaczyna. Musze najesc sie czosnku. Ehh Agnes daj znac jak po rozmowie. Joanne czekamy na dobre wiesci po wizycie.

Dzien dobry dziewczyny :) U mnie dzis cos pochmurno . Dzis wielki dzien naszej Joanne. Juz nie moge sie doczekac :)

Joanne czekamy na info :) MałaNadziejo zdróweczka dużo Ci życzę, ale ciężko się uchronić skoro w domu "panuje" wirus... Bullitka a Ty dobrze się czujesz? W porządku wszystko?

No i my również się witamy :-) Joanne czekamy na zdjęcie i dobre wieści kochana :-* ... Agnes 3mam kciuki ! ... Małanadzieja no niestety to teraz taka pogoda . nie też cały czas gardło pobolewa. Trochę ciepło człowiek się rozbierze , a tym czasem wiatr zawieje i choroba gotowa. ... Dziewczyny ubieracie jeszcze dzieciakom rajtuzki? Bo ja sama nie wiem . Chyba jeszcze troszkę za szybko na zdjęcie? ... Mnie koszmary się śnią ciągle ! Buuu najpierw , że mnie m zdradził a potem , że została zgwałcona. Masakra.Spać nie mogę, jakaś niespokojna ostatnio jestem... Moja mała w brzuszku chyba jeszcze śpi , bo znać o sobie nie dała jeszcze. No i Tośka dzisiaj wyjątkowo też na nogach od 8. .... Jeszcze prasowanko mnie czeka i na dwór mykamy.Szkoda dnia ,żeby siedzieć w domu

Mnie od dwoch dni piersi bola mocniej... A sutki najbardziej. I stercza jakby mi zimno ciagle bylo. Hehe. Maz sie smieje :-)

Ha ha małanadzieja ja wiem, głupio to wygląda :-) Moje piersi już wyglądają jak "dojne" :-D A co dopiero za te 20 tygodni :-) Oj przepraszam 19 :-) Dzisiaj 21 tc

Gosciowa ja ubieram nadii rajstopy. My jak idziemy rano do przedszkola to wcale nie jest az tak cieplo. Zreszta ma zawsze getry wiec to napewno byloby jej zimno bez rajstop przed 8. Tymbardziej ze mamy troche do przejscia. A koszmary w ciazy to podobno normalne ;-)

Gość ona uk
Czesc dziewczyny chetnie do was dolacze jesli znajdziecie dla mnie miejsce:-) Zaczelismy sie starac od miesiaca czasu ale tak na luzie do tego narazie podchodze bo mamy juz jedna dzidzie ma 18 miesiecy, niechce przedluzac staran z racji wieku albo teraz albo dajemy sobie spokoj.

Agnes - trzymam mocno kciuki i daj znac jak poszlo :) Gosciowa - a humor ci sie troche poprawil?? Mnie tez sie ostatnio glupoty snia Betka - ja sie czuje nawet dobrze. Czasem boli brzuch i krzyz ale daje rade. No i staram sie ciagle miec pelny zoladek bo inaczej mnie mdli. A u ciebie lepiej? Uspokoilas sie troszke?

Ona uk Witamy :-) Opowiedz cos o sobie. Mieszkasz w Anglii rozumiem? Czy sie mysle? A miejsce znajdzie sie zawsze.

Ona uk zapraszamy :) Bullitko stresuję się jutrzejszym dniem, może po wynikach siostry się troszkę wyluzuję (jeśli będą) no i sama mam usg więc dowiem się tez co we mnie siedzi (oby nic nowego)... Zdrówka Dziewczyny!!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny wczoraj rozmawialismy z M ze jednak nie bede jezdzila i szukala pracy w Tczewie poniewaz za duze koszty dojazdu sa. poszukam blizej czegos. te pieniadze wolimy zostawic na kwiecien do kliniki jak pojedziemy. witam nowa dziewczyne.

Cześć kochane! I ja się melduję - zamuliłam coś więc tak późno. Ale udało mi się zrobić zdjęcia, wczoraj kompletnie zapomniałam :)) Się chwalę się: fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd765b3c25582c79.html fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ae9de2454f050a2.html fotosik.pl/pokaz_obrazek/05d92148407fe163.html fotosik.pl/pokaz_obrazek/fde3e8d34b855dc3.html Musiałam pozmniejszać zdjecia bo przez to słońce mi wyszły zdjęcia po 6mb :/ Z przodu jak z przodu, trochę cienia się rzuciło. Z tyłu za to tam gdzie widać jasny piasek to to jest taras zrobiony, a tuż za nim jest taki spad prawie metrowy i tam dalej ta ciemna ziemia to reszta podwórka. Nie widać z perspektywy tej dobrze wszystkiego, a nie chciałam robić foty domu z wiadomych celów. :) Powiecie e tam podwórko. Ale uwierzcie mi, że tam była totalna masakra :)) A od listopada było jeszcze gorzej bo hałdy ziemi leżały i nawet nie można było sobie wyjść i przejść. Teraz jeszcze jak widac lewa strona tyłu wciąż nam została do rozgrabienia, a potem będziemy już patrzeć dokładnie gdzie są górki i dolinki jeszcze i będziemy się z tym pieścić i ubijać :) A potem czarnoziem i tak powstanie ogródek. A z przodu też czarnoziem, jakaś kostka czy coś. Ale sobie wymarzyłam, żeby od drzwi wejściowych do 'furtki' położyć sobie takie ogromne kamienie płaskie, takie ala flinstony www.e-ogrodek.pl/a/9868,sciezki-ogrodowe-35-pomyslow/0/2,sciezka-z-kamieni-i-zwiru Tylko kurcze nie wiem czy ktoś mi tego nie zawinie z podwórka, zanim powstanie przednia brama..bo najpierw to tyl i boki będziemy stawiać. * Agnes koniecznie daj znać jak Ci dziś poszło na tej rozmowie! :) Trzymam kciuki :) * U mnie nadal bez @. Ale ćmi mnie w prawym dole, więc śmiem znowu twierdzić, że idzie :D Betka - niedługo Cię zdubluję haha :D To jest tragedia. Przy 28 dniowych cyklach czekałabym już na kolejna owu! :( * Gościówa - ja jeżdżę do Auchana do Gdańska, rzadko do Gdyni. Co do snu, to ja się dziś w nocy obudziłam przerażona i mówię do lubego 'Ty wiesz co mi się śniło? Że znowu mnie zdradzasz!' A on 'Jak to znowu?' :D A kumajcie, że we śnie płakałam właśnie bo znowu mnie zdradził. Eh masakra ciężka noc, do tego wstawałam robić lubemu aspirynę, wychodziłam 2 x z psem (ostatni raz przed 5 rano). Co do rajstop, to moja córa chodzi w rajstopach do przedszkola i spódniczce, już od tygodnia nie pakuję jej spodni (pakowałam zawsze do worka w szatni zeby miala jak ida na dwor i bylo kolo zera). Ja jezdze samochodem do przedszkola wiec nie zdazy zmarznac, a na spacerze z psem rano biega wiec tez nie marznie. Dziś było plus 5. pod kurtkę tylko bluzka długi rękaw i zmieniłam też jej czapeczkę na siateczkową taką. * Ona uk czesc! :)

Daisy - te zdjecia nie wchodza :( Betka - napewno beda dobre wiesci u siostry. I u ciebie tez jutro. To wielki dzien jutro cie czeka Agnes - ile to km dojazdu? Wydasz wiecej na dojazdy niz zarobisz?

Gość ona uk
Tak mieszka w Londynie tu tez rodzilam.Lecze sie na niedoczynnosc tarczycy, jedna ciaza byla niestety obumarla to bylo tuz po naszym slubie 2009 .Po tym dlugo sie staralismy ale niestety bez rezultatow az na poczatku 2011 zdiagnozowano u mnie niedoczynnosc, koniec listopada wymarzony urlop i sie udalo:-) synek jest z wrzesnia 2012 teraz myslimy o rodzenstwie dla niego.W lipcu suknie mi 34 lata wiec nie ma na co czekac

Bullitka- w sumie to niewiem ile bym zarobila pewnie najnizsza krajowa. a dojazd najpierw busem potem pociagiem a potem autobusem. w sumie dojazd jakby mi pasował to w godzinke bym sie wyrobila a koszt dojzadu to 400zł miesiecznie. auta nie mamy. maz jezdzi tez do pracy i wydaje okolo 400zl to duzo dla nas jest. a tyle samo droga mu zajmuje do pracy co mi by do tczewa tyle ze on tylko busem jezdzi. rozumiesz.