Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward Polak

Uważam że następujące rzeczy powinny być finansowane przez państwo

Polecane posty

Gość gość
No jasne, tylko ciekawe z skąd panstwo by na to mialo wziac pieniadze, chyba z meeega wysokich podatkow i oprocz tego co wymieniles na nic by cie nie bylo stac

Gość gość
Az się płakać chce co wy wymyślacie :D douczcie się trochę jełopy o gospodarce i potem kwiczcie, bo improwizacja wam nie wychodzi, za darmo to możecie sobie zadek lizać

Gość gość
A bezpłatne powinny być wg mnie tylko i wyłacznie: - niektore leki takie jak np antybiotyki, ale nie wszystkie leki bo niektore są brane dla wlasnego widzimisie typu jakieś witaminy czy suplementy diety, albo takie ktorych lekarz nie zapisze, ktore nie sa niezbedne dla wyzdrowienia- one powinny byl pelnoplatne, -z tym sie zgadzam z autorem, ze postepowanie sadowe poza tym nie powinno być niczego za darmo

Gość gość
09:26- chyba cię pogrzało, a niby z jakiej racji panstwo ma placic na czyjes potrzeby mieszkaniowe? Do pracy i tyle, sponsorowanie leni to zly pomysl. Tak samo jak to 500 plus to byl beznadziejny pomysl bo zobaczycie, ze za jakis czas skonczy sie na to kasa i jeszcze wzrosna podatki i to znacznie, takze cos za cos.. Mam nadzieje, ze za jakis czas to wycofaja, ale to pewnie juz nie za kadencji PiSu niestety

Gość gość
do gość dziś trochę się hamuj ze słownictwem. Wyzywałem Ciebie ? szkoda czasu na rozmowę z tobą.

Gość gość
A i napiszę jeszcze ze za komuna tesknia tylko lenie, ktorym nie chce sie pracowac, albo wola miec prace byle jakas poa najnizszej linii oporu. Zreszta po co ci bardziej pracowici maja miec wiecej? Takei podejscie niektorych Polakow... Tylko taka jest prawda, ze jak jest cs za darmo to panstwo zbiera ogromne podatki i czesc z nich jest marnotrawiona przez wladze, czysta kradzież, ale lepiej wg niektorych miec to marne minimum byle bez wysilku i byc okradanym Zreszta nadal mamy poniekad socjalizm, blizej nam do socjalizmu niz kapitalizmu gdzie podatki sa niskie, a u nas sa wysokie plus bezsensowne programy typu 500 plus

Gość Laura277777777
Nie wiem skad poglad, ze panstwo powinno dawać za darmo podstawy do zycia? Jeśli ktoś jest chory i niezdolny do pracy otrzymuje rentę, a jeśli ktoś moze pracować to niech sobie zapracuje i tyle. W Polsce nikt nie umiera z glodu jak w Afryce..

Gość Laura277777777
Może najwyzej sie zgodze z tym, że ceny leków są za wysokie. A poza tym Autor pisze kompletne pierdoły