Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnabmka

Łukasz kocham

Polecane posty

Gość czarnabmka

Łukasz jeśli kiedyś trafisz na ten wpis to dowiesz się z niego prawdy.. Kocham Cię z całego serca.. Może nie od pierwszego spotkania ( w tedy wydałeś mi się całkiem głupim chłoptasiem skorym tylko do podrywów i zaliczania kolejnych panienek).. Z czasem zobaczyłam,że masz piękne wnętrze.. Niby tani podrywacz ale ma coś w sobie :-). Tylko czy ma to jakieś znaczenie..? Ożeniłeś się z nią chociaż wiem,że to mnie kochasz.. Zawsze dawałeś mi to odczuć... Twoja zazdrość była wyczuwalna na każdej wspólnej imprezie.. Dlaczego pozwoliłeś aby tak to się wszystko skończył..?! Czemu nie wydukałeś z siebie tych 2 słów gdy dzwoniłeś do mnie na 2 dni przed swoim ślubem.. Rzuciłabym wszystko by być z Tobą!!! Miliony pytań bez odpowiedzi.. Może kiedyś się odnajdziemy.. Twoja na zawsze Ania .. :(

Gość Navarraaaaaaa
Mam nadzieję, że w końcu się uda Wam dotrzeć. Trzymam kciuki :)

Gość _________________________
skąd wiesz że niby on cię kocha??? zaoglądałaś się za dużo telenowel...koleś cię kocha, ale żeni się z inną ?? buahahaha

Gość PO_wodka
zakarbuj sobie na pieknym nosie dziecino - chlopcy zawsze zenia sie z tymi dziewczynami z ktorymi z tych czy innych powodow chca sie ozenic mozesz co najwyzej uznac za wskazane poznac te powody :P

Gość gość
jakby cię kochał to by cię poślubił :) ale dobrze jest żyć mrzonkami

Gość LeCher
Mój mąż ożenił się ze mną chociaż kochał inną. Powód był prosty, ona była z innym a on nie chciał być sam. Szkoda,że dowiedziałam się o tym 2 lata po ślubie gdy na wspólnej imprezie świątecznej mój szanowny małżonek po solidnej dawce alkoholu robił sceny zazdrości swej ukochanej o to,że na jego oczach tańczyła z naszym znajomym. Kobieta zgłupiała a on krzyczał,że jak mogła być tak ślepa by nie zauważyć jak bardzo ją kocha. Byłam w wielkim szoku.. Pierwsza myśl rozwód ale jak się ma wspólne dzieci to nie można myśleć tylko o sobie..