Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle sie boje ze ktos mi go ukrandnie

Polecane posty

Gość gość

jestem z chlopakiem od jakis dwoch lat i juz pare razy zostawil mnie dla inej jednak zawsze do siebie wracalismy, teraz znow jestesmy razem a ja ciagle sie boje ze on zaduzy sie w innej...

Gość gość
to ci powiem ze jestes nie powazna, zdradzał ci e i odchodzil do innych,a ty znow pokazujesz mu tym,ze pozawalasz na to znowu cie zdradzi i wroci jak pies do ciebie bo bedzie wiedzial ze dasz mu dopy tak jak zawsze, i historia w kolko sie bedzie powtarzac, bo bedzie cie tylko wykorzystywał a ty naiwna bedziesz wierzyla ze cie kocha, dla mnie to jest patologia, ja bym zakonczyla ten toksyczny zwiazek

Trudno mi cokolwiek doradzić. Lecz mam wrażenie że on wraca dlatego do ciebie że najzwyczajniej te nowe dziewczyny nie idą z nim do łóżka. Wydaje mi się że wy współżyjecie już z sobą i dlatego wraca. Jeśli jestem w błędzie to przepraszam.

Gość gość
ja wiem ze on mnie nie kocha, nigdy mnie nie zdradzil to nie odnas zalezne czy sie w kims zakochamy czy nie. Dba o mnie i daje mi duzo wiecej niz faceci ktorzy zekomo mnie kochali. Jemu nie chodzi tylko o maja d*pe ale miedzy nami jest tez przyjazn i wzajemny szacunek. nigdy mnie tez nie oklamal.

Gość gość
z tamtymi też współżył, jednak faktycznie niby ze mna mu najlepij pod tym kontem mamy podobne upodobania

Gość gość
jak cie nie zdradza??? przeciez napisalas ze odchodzil pare razy do innej , i cie zostawial, no to musial juz z nia krecic jak z toba byl, od taka chyba by milosc nie przyszla, moim zdaniem jestes glupie, skoro wiesz ze ci enie kocha i tyle razy cie zostawial dla innej a ty to dalej ciagniesz to on pewnie mysli ze moze cie miec na r uchanie i na wszystko, bo jak s uka sie zachwujesz, ... wez go zostaw, no chyba ze lubisz byc nie szanowana mowisz ze szanuje cie i o szacunku, a co to za szacunek skoro kilka razy cie dla innej zostawial i pewnie oklamywal i ty tego nie wiedzialas???????!! żenada

Gość gość
no niestety tak czasem jest ze najbardziej krzywdzimy osoby na ktorych nam najbardziej zależy

Gość gość
jestes chyba jeszcze głupsza niz sie wydajesz, wspołczuje

Gość gość
dobrze ze ty jestes tak cholernie inteligentna

Gość gość
ty cholernie zakochana , wy r*****a i głupia!!!!!!!!!!!

Gość gość
przykro mi zakochana nie jestem. Ale w*******a to i owszem Tobie też by sie przydało jednak chyba brak chetnych. Jak bedziesz troche milsza to moze ktosc cie polubi ^^

Gość gość
hahaha, glupiutka ja juz mam swojego mezusia i mnie nigdy nie zostawial i tak w ch uja nie robil tak jak twoj chlopaczek, wnioskuje ze masz z 17 lat, bo jakas niedojrzala jestes

Gość gość
skoro nie jestes w nim zakochana to po co z nim jestes??????? hahaha nawet nie inteligenta jest hahahha

Gość gość
jestem z nim bo cholernie mnie kreci i zapewnia mi wszystko czego potrzebuje i mam w nim mega wsparcie. HAHA nie inteligentna to ty jestes bo nie potrafisz patrzec szerzej tylko masz klapki na oczach. po za tym proponuje ci byc bardziej empatyczna to sie przydaje w zyciu sprawdz w slowniku co znaczy to slowo ^^

Gość gość
wlasnie widze jka jestes wartościowa i inteligentna dziewucha, chłopaka nie kochasz ale jestes z nim bo ci zapewnia dobre zycie?? i ci nie przeszkadza ze tyle razy cie zostawial, widocznie albo jestes materialistka, albo lubisz miec ch uja w mordzie i ci nie przeszkadza jego zdradzanie

Gość gość
p*****lnieta jestes -.-'

Gość gość
chyba ty, piszesz ze cie wiele razy zostawial piszesz ze nie kochasz, ale ze tylko cie kreci i zapewnia lepsze zycie, wiec nie powinno cie obchodzic czy ci ktos go ukradnie czy nie , skoro nie przejmujesz sie tym ze nie ma szaacunku do ciebie ??!! twoja sprawa

Gość gość
nie powiedzialam ze tylko, nie lepsze zycie tylko wsparcie, podnosi wiare w siebie i dodaje otuchy, mowilam tez ze mnie szamuje. jednak ty chyba nie potrafisz czytac na co ja juz nic nie poradze

Gość gość
szanowaniem nazywasz to ze w kazdej chwili moze cie zostawic dla innej tak jak wczesniej? raz zdradzil i wiele razy zdradzal i bedzie to robic, wy nie wiecie co to szacunek, a raczej ten burak nie wie co to szacunek

Gość gość
i tak jests pusta, to do ciebie mozna jak do drewna gadac, powodzenia w patologicznym zwiazku !! hahaha

Gość gość
zawsze facet moze nas zostawic, to ze sobie cos ludzie obiecuja nic nie znaczy czlowiek nie panuje nad uczuciami. swoja droga on mnie nie gnoji, nigy nie powiedzial o mnie zlego slowa a to ze odszedl do innej zdazylo sie dwa razy wiec to tez nie jest tak ze co miesiac czy co tydzien idzie odemnie w p**du

Gość gość
2 razy cie zostawił , wiec musialo byc cos nie tak,albo mu sie znudzilas albo za mało dawałas, dla mnie i tak patologia

Gość gość
p******a jestes serio, masz spaczone postrzegania swiata.

Gość gość
taka prawda hahahahha, zapewne za jakis czas znowu po raz kolejny cie zostawi a ty bedziesz plakala w poduszke, kazdy ci to powie ze jak raz , dwa razy zostawil i do innej pobiegl teraz tez tak bedzie, POWODZENIA tępa szmaciarko

Gość gość
Nikt Ci go na pewno nie ukradnie Jedyne co, to on sam może się puścić i odejść Człowiek to nie rzecz

Gość gość
masz całkowitą racje. ukraść się nie da! Wiele przeżyliście skoro ciagle sie schodziliście. Zapytaj sie go czy to cos powaznego czy nie. Wydaje mi sie że się wam ułoży gdyby miał by cie tylko do sexu to by nic nie mówił że ma inną a tak chciał być fair wobec ciebie.