Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to poronienie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę, bo mam problem. Otóż ostatnio miałam egzaminy (sesja poprawkowa), w związku z tym miałam dużo stresów. Spóźniała mi się miesiączka. Myślałam., że to właśnie przez nerwy jest to spowodowane. Po 10 dniach od spóźnienia wykonałam test. Wyszły dwie kreski. Na drugi dzień kolejny i znowu dwie kreski. Gdy już chciałam umawiać się na wizytę do ginekologa dostałam plamienia, które po kilku godzinach przerodziło się w krwawienie. Do tego odczuwałam dość silny ból w podbrzuszu. Po ok 40 godz krwawienie zniknęło, a pozostały jedynie brązowe upławy. Czekam na wizytę u ginekologa. Niestety...wydaję mi się, że to było poronienie samoistne. Zastanawia mnie jednak fakt, że typowe objawy ciążowe pozostały. Otóż nadal mam nudności prawie przez cały dzień, ciągle jestem zmęczona i te charakterystyczne dla mnie bezbolesne "ciągnięcie" w pachwinach czy w podbrzuszu. Czy któraś z Was miała podobny przypadek do mojego i mogłaby mi doradzić co się dzieje z moim organizmem ? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Ewka.

Gość gość
dlaczego nie pojechałaś na pogotowie kiedy zaczęło się krwawienie????????? a objawy ciążowe moga się utrzymywać jeszcze jakiś czas, ponieważ poziom hormonu hcg spada stopniowo

Gość gość
Pojechałam na pogotowie. Z tego względu, że to nie było baaardzo mocne krwawienie, tylko takie jak przy zwykłej miesiączce dostałam dwa zastrzyki i odesłali do domu. Mam skonsultować się z ginekologiem.

Gość 2x mama
nie ważne jak mocne było krwawienie powinna s była pojechać do szpitala. Ja pojechałam z małą plamką i okazało się że poroniłam. Jeżeli masz długo czekać na wizytę to zrób sobie betaHCG dzisiaj a potem jeszcze za parę dni i zobaczysz czy rośnie czy spada.

Gość gość
beta hcg obowiązkowo zrobię