Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta  prawda

Czy lepiej kupić mieszkanie w Warszawie czy na przedmieściach

Polecane posty

Gość ukryta  prawda

Mysle o Powiślu, Wawrze, Śródmieściu, Wesołej albo o Konstancinie, Łomiankach, Jabłonnej (Lasy i Wisła)

A ja bym ci doradziła że na obrzeżach śródmieścia :) blisko do miasta ale i spokój jest :p

Gość gość
Nigdy w zyciu na przedmiesciach. Znajomi sobie kupili, niby kolejka do centrum pol h ale nie kazdy w centrum pracuje. Jak jakas impreza konczy sie pozno to nie maja czym wrocic i bula za taksowke druga strefe. Sklepow jak na lekarstwo, wszedzie daleko. Ja kupilam na pradze poludnie i jestem zadowolona bardzo.

Gość ukryta  prawda
Chce pomieszkać trochę w Warszawie i zobacze czy mi sie spodoba. Szukam także domu letniego nad morzem, Sopot, Reda, Hel, Wejherowo, Jastarnia. Musze jakoś zainwestować spadek.

Gość gość
tylko centrum badz mokotow...... a tak w ogole to nie kupuj teraz :)

Gość gość
TYLKO NIE CENTRUM!!! zawsze śmieszą mnie osoby kupujące apartamenty w centrum - bezdomni, brud, hałas. wystarczy trochę dalej i masz spokój.

Gość ukryta  prawda
Mokotów mi sie nie podoba. Same blokowiska i nowobogaccy. Wilanów tym bardziej. Bemowo same bloki, Białołęka jest straszna, tez pełno ogrodzonych bloków, ludzie ze wsi, zamkną sie za bramą i nie odzywają. Powiśle jest bardzo ładne, nad Wisłą, centrum ale spokojnie, okolice alei ujazdowskich, sejmu tylko drogo, Żoliborz tez biore pod uwage, wille na Żoliborzu oficerskim.

Gość gość
do tego typa ktory twierdzi ze centrum to bezdomni i brud... pod wzgledem oplacalnosci kupna nieruchomosci na wynajem najlepsze wspolczynniki ma wlasnie srodmiescie i wilanow - gdy podchodze do inwestycji to nie ma dla mnie znaczenia czy handluje cebula czy ciastkami - liczy sie co wychodzi korzystniej btw wdomachzbetonu.blogspot.com

Gość gość
to zależy gdzie ten burdel chcesz mieć