Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sluz w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie odnosnie sluzu w czasie ciazy. @ spoznia mi sie juz 15 dni jutro rano robie test wlasciwie jestem pewna tej ciazy poniewaz mam wszystie objawy. Chcialam wiedziec czy sluz w czasie ciazy moze byc z bialymi grudkami? Czytalam na forach wypowiedzi kobiet ktorych sluz zwyle mial kleista biala konsystencje a ja mam kleiste grudki jest go dosc sporo... Na dodatek chcialabym znac sposoby na nudnosci dzisiaj od rana mi dokuczaja nie potrafie nawet nic zjesc poniewaz czuje sie niedobrze i wlasciwie caly dzien spedzilam w lozku.

Gość gość
śluz o którym piszesz, to raczej objaw grzybicy

popieram, raczej to jakaś infekcja.... ja przy ciąży miałam akurat objawy: silne ciągłe zmęczenie - bez powodu, zasypiałam na stojąco, ciemne brodawki, bolesne piersi, nudności przyszły około 7 tyg. ciąży

Gość gość
twój śłuz może być objawem ciąży, jak najbardziej. Na mdłości dobry jest imbir

a najlepiej to leć do lekarza i wszystko będzie jasne odrazu. Jeśli infekcja to i tak będzie musiał coś ci przepisać, a jak ciąża to juz "przepisze" ci znacznie więcej :) tak czy siak wizyta nieunikniona :)

Gość gość
jestem we wczesnej ciązy jednak śluzu mam mało wręcz susza można powiedzieć, a nudności poranne jak najbardziej juz od terminu @ miałam

Gość gość
jestem we wczesnej ciązy jednak śluzu mam mało wręcz susza można powiedzieć, a nudności poranne jak najbardziej juz od terminu @ miałam

Gość gość
zrobilam dwa testy ciazowe wczoraj i dzisiaj oba wykazaly dwie czerwone krechy wiec miejmy nadzieje ze to jednak zadna infekcja :)

Gość gość
u mnie jakikolwiek sluz z grudkami taki jakby "serkowaty"to grzybica-zakałdam twedy na noc invag dopochwowo a w dzień smaruję się maścią przeciwgrzybiczną.A ciążowy śluz miałam wodnisty, mleczny raczej bezwonny.pozdr